Akıllı turizm destinasyonları: Antalya destinasyonunun akıllı turizm uygulamalarının incelenmesi P Çelik, Y Topsakal Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi 14 (3), 149-166, 2017 | 80 | 2017 |
The effects of emotional labor on job attitudes of hotel employees: Mediating and moderating roles of social support and job autonomy FN Iplık, Y Topsakal, E Iplık International Review of Management and Marketing 4 (3), 175-186, 2014 | 62 | 2014 |
Endüstri devrimleri ve turizm: Türkiye turizm 4.0 swot analizi ve geçiş süreci önerileri Y Topsakal, N Yüzbaşıoğlu, M Çuhadar Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi …, 2018 | 61 | 2018 |
Akıllı Turizm ve Süper Akıllı Turist Kavramları Işığında Geleceğin Turizm Rehberliğine Bakış M Bahar, N Yüzbaşıoğlu, Y Topsakal Journal of Travel and Tourism Research 14 (14), 72-93, 2019 | 49 | 2019 |
TURİZM 4.0-TURİST 5.0: İNSAN DEVRİMİNİN NEDEN ENDÜSTRİ DEVRİMLERİNDEN BİR NUMARA ÖNDE OLDUĞUNA İLİŞKİN BAKIŞ Y Topsakal, N Yüzbaşıoğlu, P Çelik, M Bahar Journal of Tourism Intelligence and Smartness 1 (2), 1-11, 2018 | 44 | 2018 |
A research on innovation in small and medium-sized enterprises in tourism industry: case of travel agencies operating in Antalya N Yüzbaşıoğlu, P Çelik, Y Topsakal Procedia-Social and Behavioral Sciences 150, 735-743, 2014 | 44 | 2014 |
Strategic innovation: An empirical study on hotel firms operating in Antalya region FN İplik, Y Topsakal, O Doğan Advances in Hospitality and Tourism Research (AHTR) 2 (1), 16-29, 2014 | 41 | 2014 |
AKILLI TURİZM KAPSAMINDA ENGELLİ DOSTU MOBİL HİZMETLER: TÜRKİYE 4.0 İÇİN ÖNERİLER Y Topsakal Journal of Tourism Intelligence and Smartness 1 (1), 1-13, 2018 | 35 | 2018 |
Üniversite öğrencilerinin kalite algıları ile memnuniyet ve tavsiye etme düzeyleri arasındaki ilişkiyi belirlemeye yönelik bir araştırma Y Topsakal, FN İplik Çağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 10 (2), 82-94, 2013 | 35 | 2013 |
Sosyal inovasyon kavramsal model önerisi Y Topsakal, N Yüzbaşıoğlu Uluslararası Yönetim İktisat ve İşletme Dergisi 13 (3), 565-576, 2017 | 34 | 2017 |
Duygusal emeğin iş tatmini ve duygusal tükenme ile ilişkisi: Antalya destinasyonu otel çalışanları örneği P Çelik, Y Topsakal İşletme Araştırmaları Dergisi 8 (4), 202-218, 2016 | 34 | 2016 |
Endüstri 4.0 ve akıllı turizm P Çelik, Y Topsakal Ankara: Detay Yayıncılık, 2019 | 28 | 2019 |
ADLİ MUHASEBECİLİK MESLEĞİNE GENEL BAKIŞ: ADLİ MUHASEBE EĞİTİMİNİN FAYDALARI VE ENGELLEYİCİLERİ A Ciğer, Y Topsakal Akdeniz İİBF Dergisi 15 (31), 70-88, 2015 | 26 | 2015 |
Dark Tourism as a Type of Special Interest Tourism: Dark Tourism Potential of Turkey Y Topsakal, R Ekici | 26 | 2014 |
Roles of tourism enterprises on destination sustainability: case of Antalya, Turkey N Yüzbaşıoğlu, Y Topsakal, P Çelik Procedia-Social and Behavioral Sciences 150, 968-976, 2014 | 25 | 2014 |
Review of smart tourism literature by bibliometric and visualization analysis Y Topsakal, M Bahar, N Yüzbaşıoğlu Journal of Tourism Intelligence and Smartness 3 (1), 1-15, 2020 | 24 | 2020 |
ÜNİVERSİTELERDE ÖRGÜT KÜLTÜRÜNÜ BELİRLEYEN VE ETKİLEYEN BOYUTLAR: AMPİRİK BİR ÇALIŞMA FN İPLİKÇİ, Y TOPSAKAL Ç.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 23 (2), 47-60, 2014 | 19 | 2014 |
Lisansüstü Düzeyde Turist/Turizm Rehberliği Eğitimi Veren Programların Müfredatlarının İncelenmesi ve Öneriler Y Topsakal AHBVÜ Turizm Fakültesi Dergisi 23 (1), 99-115, 2021 | 13 | 2021 |
Technology towards hotel competitiveness: Case of Antalya, Turkey T Napierała, M Bahar, K Leśniewska-Napierała, Y Topsakal European Journal of Tourism, Hospitality and Recreation 10 (3), 262-273, 2020 | 13 | 2020 |
Arslantepe Höyüğü TripAdvisor çevrimiçi yorumlarının içerik analizi ile incelenmesi Y Topsakal Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research 3 (4), 753-764, 2019 | 13 | 2019 |