Turizmde destinasyon markalaşması ve İstanbul üzerine bir uygulama MS İpar Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2011 | 119 | 2011 |
Destinasyonun Turist Açısından Önem-Memnuniyet Modeli İle Değerlendirilmesi: Edremit Üzerine Bir Uygulama MS İpar, M Doğan Adıyaman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 129-154, 2013 | 71 | 2013 |
Yeşil Nesil Restoranlara Yönelik Müşteri Yorumlarının İçerik Analizi İle Değerlendirilmesi MS İPAR, E BABAÇ, KÖK Alperen Journal of Gastronomy Hospitality and Travel 3 (2), 260-269, 2020 | 24 | 2020 |
Yavaş şehir Akyaka’da aşırı turizm olgusunun esnafın bakış açısıyla değerlendirilmesi HA Kurnaz, MS İpar Journal of Hospitality and Tourism Issues 2 (1), 39-55, 2020 | 18 | 2020 |
Sinop ilinin kırsal turizm potansiyeli ve geliştirilmesine yönelik öneriler MS İpar, A Tırıl Türk Bilimsel Derlemeler Dergisi, 45-54, 2014 | 18 | 2014 |
Turistlerin Yeşil Otel Tercihlerine Yönelik Algıları, Çevreci Davranış Eğilimleri ve Davranışsal Niyetlerle İlişkisi MS İPAR, M AKSU Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) 5 (1), 440-463, 2022 | 12* | 2022 |
Hastane çalışanlarının genetiği değiştirilmiş organizma (GDO), farkındalık düzeylerinin belirlenmesi: Sinop örneği N Söyler, MS İpar, D Kocatepe Food and Health 7 (1), 1-14, 2021 | 9 | 2021 |
Destinasyon pazarlamasinin bir bileşeni olarak sokak lezzetlerinin değerlendirilmesi: İzmir örneği A ÜNAL, MS İPAR Kafkas Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 843-863, 2020 | 9 | 2020 |
The sensory characteristics, nutritional profile and physical changes of the Atlantic bonito (Sarda sarda Bloch, 1793) gravlax: Effect of dill (Anethum graveolens) and garden … CO Altan, B Köstekli̇, B Çorapcı, MS İpar, D Kocatepe, H Turan International Journal of Gastronomy and Food Science 28, 100490, 2022 | 8 | 2022 |
TURİZM ve BÖLGESEL KALKINMA İLİŞKİSİ: TRC1 BÖLGESİ ÜZERİNE BİR İNCELEME. İ GİRİTLİOĞLU, MS İPAR, B ÖZLÜ UHBAB Journal, 2015 | 8 | 2015 |
Bir Yerin Tabaktaki Kimliği MY SAÇILIK, S ÇEVİK Detay Yayıncılık. Ankara, 2019 | 7 | 2019 |
Edebiyatın Pazarlama Aracı Olarak Turizm Amaçlı Kullanımı Üzerine Bir Araştırma E Özkul, D Demirer, MS İpar Ulusal Turizm Kongresi, 6-9, 2012 | 6 | 2012 |
TURİSTLERİN YEŞİL OTEL TERCİHLERİNE YÖNELİK ALGILARI, ÇEVRECİ DAVRANIŞ EĞİLİMLERİ VE DAVRANIŞSAL NİYETLERLE İLİŞKİSİ (PERCEPTIONS OF TOURISTS ON MS İPAR, M AKSU Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) 5 (1), 440-463, 2022 | 5 | 2022 |
Turizm işletmelerinde etik uygulamaların önemi: kavramsal bir araştırma. 14 MS İpar, Y Esmer Ulusal İşletmecilik Kongresi, 474-479, 2015 | 5 | 2015 |
Turistlerin Destinasyon Tercihlerinde Sosyal Medyanın Etkisinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma: Sakin Şehir Destinasyonu Vize Örneği A Ünal, MS İpar Uluslararası Avrasya Sosyal Bilimler Dergisi 12 (45), 510-527, 2021 | 4* | 2021 |
Turizm Sektöründe Çalışan Kadınların İş-Aile Çatışması ve Tükenmişlik Düzeylerinin, Örgütsel Bağlılıklarına Olan Etkisinin İncelenmesi Üzerine Bir Araştırma MS İpar Journal of Tourism and Management 2 (1), 16-41, 2021 | 3 | 2021 |
The Effect of Microbial Transglutaminase (MTGase) Enzyme on Physical, Sensorial and Nutritional Properties of Atlantic Salmon (Salmo salar Linnaeus, 1758) Meatballs CO Altan, D Kocatepe, MS İpar, B Çorapçı, B Köstekli, H Turan Journal of Agricultural Faculty of Gaziosmanpaşa University (JAFAG) 40 (1 …, 2023 | 2 | 2023 |
OTEL İŞLETMELERİNDE YİYECEK-İÇECEK DEPARTMANI ÇALIŞANLARININ İŞ TATMİNİNE ETKİ EDEN FAKTÖRLER ÜZERİNE YAZINSAL BİR İNCELEME İ GİRİTLİOĞLU, Hİ KARAKAN, MS İPAR congress book, 389, 2016 | 2 | 2016 |
Ekolojik köy projesinin yerel değerlerin pazarlanması kapsamında değerlendirilmesi: Örnek olay çalışması E Özkul, A Albayrak, MS İpar, D Demirer Kafkas Üniversitesi, 2013 | 2 | 2013 |
Gastronomy tourism potential of Sinop (Turkey) destination A Tiril, D Kocatepe, MS Ipar Ukrainian journal of food science, 143-153, 2017 | 1 | 2017 |