Takip et
Ceyhun UÇUK
Ceyhun UÇUK
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi
nku.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip - Ana Sayfa
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Coğrafi İşaret ile Tescil Edilmiş Ürüne Sahip Olmanın Destinasyon Pazarlamasına Etkisi (Effect of Having Registered Product with Geographical Indication to Destination Marketing)
UC Suna B.
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 6 (3), 100-118, 2018
632018
Gastronomide Tabak Tasarım Teknikleri Ve Yenilikçi Sunum Anlayışları
C Uçuk
https://www.researchgate.net/publication …, 2017
192017
Gastronomi Turizmi: Tabak Prezentasyonunun Gastronomi Turizmindeki Yeri
C Uçuk, O Özkanlı
1th Internatıonal Rural Tourısm And Development Congress, 49, 2017
17*2017
GAZİANTEP MUTFAĞININ TARİHSEL GELİŞİMİ: MİLLİ MÜCADELE DÖNEMİNDE GAZİANTEP’TE YEME İÇME FAALİYETLERİ
C Uçuk, MF Kayran
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi 3 (2), 258-272, 2020
122020
Endüstri 4.0’ın Yiyecek İçecek Endüstrisine Bir Yansıması Olarak Bulut Mutfaklar (Kavramsal Bir Analiz)
Y Süzer, Ö., Uçuk, C., Doğdubay, M., Dinç
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 9 (2), 975-989, 2021
8*2021
Yaratıcı Şehirler Ağı’nın Gastronomi Turizmine Etkisi: Gaziantep İli Kadayıf ve Künefe İşletmeleri Üzerine Bir Araştırma
C Uçuk, O Özkanlı, HY Alkan
4. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları Kongres, 212-221, 2017
82017
Bir Yerin Tabaktaki Kimliği
MY SAÇILIK, S ÇEVİK
Detay Yayıncılık. Ankara, 2019
72019
Ethics in gastronomy and culinary arts field
O Özkanlı, A Özer, C Uçuk
Global Journal on Humanites & Social Sciences, 382-386, 2016
72016
Türk Mutfak Kültüründe Şerbetler
UC Özkanlı O.
III. Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresi, 2018
6*2018
The modulation of sustainability knowledge and impulsivity traits on the consumption of foods of animal and plant origin in Italy and Turkey
R Migliavada, C Coricelli, EE Bolat, C Uçuk, L Torri
Scientific Reports 12 (1), 20036, 2022
52022
Tabak Prezantasyonunun Kötü Görünümlü Yiyeceklerin Kabulüne Etkisi: Şırdan Örneği
C Uçuk, AG Kahraman, ÖS Sonat
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 10 (1), 2022
52022
Gastronomi Perspektifinden Estetik ve Yemek
R Uçuk, C. & İlhan, İ. (2021). Gastronomi Perspektifinden Estetik ve Yemek ...
AYDIN GASTRONOMY 5 (1), 35-44, 2021
4*2021
Gastronomide Tabak Prezentasyonunun Önemi
C Uçuk, O Özkanlı
6. Ulusal 2. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, 357-367, 2017
42017
Holistik tabak: Nörogastronomi, gastrofizik ve sinestezi ekseninde, yemek sunumunun insanın beğeni algısına olan etkilerinin belirlenmesi
C Uçuk, N Şahin Perçin
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, 2022
32022
POSTMODERNİZMİN TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜNE ETKİLERİ ÜZERİNE KAVRAMSAL BİR DEĞERLENDİRME
U Ceyhun, L BUYRUK
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research 4 (2), 270-286, 2020
32020
Gastronomide Tabak Tasarım Teknikleri ve Yenilikçi Sunum Anlayışları. Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
C Uçuk
Yüksek Lisans Tezi, 45-67, 2017
32017
Is the modern or classical presentation of Turkish cuisine more acceptable? A study on the visual senses of europeans
SS Özdemir, U Ceyhun
Journal of Tourismology 8 (2), 239-254, 2022
22022
A bibliometric analysis on slow food with vosviewer
C Uçuk
Journal of Recreation and Tourism Research 10 (1), 14-29, 2023
12023
Geleceğin Restoranlarında Mutfak
C Çerkez, M. ve Uçuk
Geleceğin Restoranları, 113-129, 2021
1*2021
Gastronomy Tourism: The Place of Plate Presentation in Gastronomy Tourism
U Ceyhun
Uluslararası Kırsal Turizm ve Kalkınma Dergisi 1 (1), 51-54, 2017
12017
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20