Coğrafi İşaret ile Tescil Edilmiş Ürüne Sahip Olmanın Destinasyon Pazarlamasına Etkisi (Effect of Having Registered Product with Geographical Indication to Destination Marketing) UC Suna B. Journal of Tourism and Gastronomy Studies 6 (3), 100-118, 2018 | 13* | 2018 |
Gastronomide Tabak Tasarım Teknikleri Ve Yenilikçi Sunum Anlayışları C Uçuk Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2017 | 5 | 2017 |
Gastronomi Turizmi: Tabak Prezentasyonunun Gastronomi Turizmindeki Yeri C Uçuk, O Özkanlı 1th Internatıonal Rural Tourısm And Development Congress, 49, 2017 | 3* | 2017 |
Türk Mutfak Kültüründe Şerbetler UC Özkanlı O. III. Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresi, 2018 | 2 | 2018 |
Yaratıcı Şehirler Ağı’nın Gastronomi Turizmine Etkisi: Gaziantep İli Kadayıf ve Künefe İşletmeleri Üzerine Bir Araştırma C Uçuk, O Özkanlı, HY Alkan 4. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları Kongres, 212-221, 2017 | 2 | 2017 |
GAZİANTEP MUTFAĞININ TARİHSEL GELİŞİMİ: MİLLİ MÜCADELE DÖNEMİNDE GAZİANTEP’TE YEME İÇME FAALİYETLERİ C Uçuk, MF Kayran Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi 3 (2), 258-272, 2020 | 1* | 2020 |
Ethics in gastronomy and culinary arts field O Özkanlı, A Özer, C Uçuk Global Journal on Humanites & Social Sciences, 382-386, 2016 | 1 | 2016 |
Gastronomi Perspektifinden Estetik ve Yemek C Uçuk, İ İlhan AYDIN GASTRONOMY 5 (1), 35-44, 2021 | | 2021 |
POSTMODERNİZMİN TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜNE ETKİLERİ ÜZERİNE KAVRAMSAL BİR DEĞERLENDİRME U Ceyhun, L BUYRUK Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research 4 (2), 270-286, 2020 | | 2020 |
AN ANALYSIS FOR THE USAGE OF KANLICA MUSHROOM ON THE PRACTICE FIELD OF GASTRONOMY AS A TYPE OF HIGH AROMATIC MUSHROOM O ÖZKANLI, Ö SÜZER, C UÇUK FULL TEXT PROCEEDINGS BOOK, 2017 | | 2017 |
Likya Bölgesini Ziyaret Eden Turistler Üzerine Bir İnceleme OO Üzümcü, C Uçuk, B Koç 4. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları Kongresi, 222-234, 2017 | | 2017 |
IV. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları ve IV. Rekreasyon Araştırmaları Kongreleri’nin Ardından… C Uçuk, O Özkanlı Anatolia Turizm Araştırmaları Dergisi 28 (2), 352-353, 2017 | | 2017 |
Gastronomide Tabak Prezentasyonunun Önemi C Uçuk, O Özkanlı 6. Ulusal 2. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, 357-367, 2017 | | 2017 |
GASTRONOMİ, MUTFAK VE SANAT İLİŞKİSİ ÜZERİNE C Uçuk III. Uluslararası Sosyal Bilimler Sempozyumu, 53-60, 2017 | | 2017 |