Coğrafi İşaret ile Tescil Edilmiş Ürüne Sahip Olmanın Destinasyon Pazarlamasına Etkisi (Effect of Having Registered Product with Geographical Indication to Destination Marketing) UC Suna B. Journal of Tourism and Gastronomy Studies 6 (3), 100-118, 2018 | 63 | 2018 |
Gastronomide Tabak Tasarım Teknikleri Ve Yenilikçi Sunum Anlayışları C Uçuk https://www.researchgate.net/publication …, 2017 | 19 | 2017 |
Gastronomi Turizmi: Tabak Prezentasyonunun Gastronomi Turizmindeki Yeri C Uçuk, O Özkanlı 1th Internatıonal Rural Tourısm And Development Congress, 49, 2017 | 17* | 2017 |
GAZİANTEP MUTFAĞININ TARİHSEL GELİŞİMİ: MİLLİ MÜCADELE DÖNEMİNDE GAZİANTEP’TE YEME İÇME FAALİYETLERİ C Uçuk, MF Kayran Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi 3 (2), 258-272, 2020 | 12 | 2020 |
Endüstri 4.0’ın Yiyecek İçecek Endüstrisine Bir Yansıması Olarak Bulut Mutfaklar (Kavramsal Bir Analiz) Y Süzer, Ö., Uçuk, C., Doğdubay, M., Dinç Journal of Tourism and Gastronomy Studies 9 (2), 975-989, 2021 | 8* | 2021 |
Yaratıcı Şehirler Ağı’nın Gastronomi Turizmine Etkisi: Gaziantep İli Kadayıf ve Künefe İşletmeleri Üzerine Bir Araştırma C Uçuk, O Özkanlı, HY Alkan 4. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları Kongres, 212-221, 2017 | 8 | 2017 |
Bir Yerin Tabaktaki Kimliği MY SAÇILIK, S ÇEVİK Detay Yayıncılık. Ankara, 2019 | 7 | 2019 |
Ethics in gastronomy and culinary arts field O Özkanlı, A Özer, C Uçuk Global Journal on Humanites & Social Sciences, 382-386, 2016 | 7 | 2016 |
Türk Mutfak Kültüründe Şerbetler UC Özkanlı O. III. Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresi, 2018 | 6* | 2018 |
The modulation of sustainability knowledge and impulsivity traits on the consumption of foods of animal and plant origin in Italy and Turkey R Migliavada, C Coricelli, EE Bolat, C Uçuk, L Torri Scientific Reports 12 (1), 20036, 2022 | 5 | 2022 |
Tabak Prezantasyonunun Kötü Görünümlü Yiyeceklerin Kabulüne Etkisi: Şırdan Örneği C Uçuk, AG Kahraman, ÖS Sonat Journal of Tourism and Gastronomy Studies 10 (1), 2022 | 5 | 2022 |
Gastronomi Perspektifinden Estetik ve Yemek R Uçuk, C. & İlhan, İ. (2021). Gastronomi Perspektifinden Estetik ve Yemek ... AYDIN GASTRONOMY 5 (1), 35-44, 2021 | 4* | 2021 |
Gastronomide Tabak Prezentasyonunun Önemi C Uçuk, O Özkanlı 6. Ulusal 2. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, 357-367, 2017 | 4 | 2017 |
Holistik tabak: Nörogastronomi, gastrofizik ve sinestezi ekseninde, yemek sunumunun insanın beğeni algısına olan etkilerinin belirlenmesi C Uçuk, N Şahin Perçin Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, 2022 | 3 | 2022 |
POSTMODERNİZMİN TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜNE ETKİLERİ ÜZERİNE KAVRAMSAL BİR DEĞERLENDİRME U Ceyhun, L BUYRUK Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research 4 (2), 270-286, 2020 | 3 | 2020 |
Gastronomide Tabak Tasarım Teknikleri ve Yenilikçi Sunum Anlayışları. Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı C Uçuk Yüksek Lisans Tezi, 45-67, 2017 | 3 | 2017 |
Is the modern or classical presentation of Turkish cuisine more acceptable? A study on the visual senses of europeans SS Özdemir, U Ceyhun Journal of Tourismology 8 (2), 239-254, 2022 | 2 | 2022 |
A bibliometric analysis on slow food with vosviewer C Uçuk Journal of Recreation and Tourism Research 10 (1), 14-29, 2023 | 1 | 2023 |
Geleceğin Restoranlarında Mutfak C Çerkez, M. ve Uçuk Geleceğin Restoranları, 113-129, 2021 | 1* | 2021 |
Gastronomy Tourism: The Place of Plate Presentation in Gastronomy Tourism U Ceyhun Uluslararası Kırsal Turizm ve Kalkınma Dergisi 1 (1), 51-54, 2017 | 1 | 2017 |