Ceyhun UÇUK
Ceyhun UÇUK
gantep.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip - Ana Sayfa
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Coğrafi İşaret ile Tescil Edilmiş Ürüne Sahip Olmanın Destinasyon Pazarlamasına Etkisi (Effect of Having Registered Product with Geographical Indication to Destination Marketing)
UC Suna B.
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 6 (3), 100-118, 2018
13*2018
Gastronomide Tabak Tasarım Teknikleri Ve Yenilikçi Sunum Anlayışları
C Uçuk
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2017
52017
Gastronomi Turizmi: Tabak Prezentasyonunun Gastronomi Turizmindeki Yeri
C Uçuk, O Özkanlı
1th Internatıonal Rural Tourısm And Development Congress, 49, 2017
3*2017
Türk Mutfak Kültüründe Şerbetler
UC Özkanlı O.
III. Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresi, 2018
22018
Yaratıcı Şehirler Ağı’nın Gastronomi Turizmine Etkisi: Gaziantep İli Kadayıf ve Künefe İşletmeleri Üzerine Bir Araştırma
C Uçuk, O Özkanlı, HY Alkan
4. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları Kongres, 212-221, 2017
22017
GAZİANTEP MUTFAĞININ TARİHSEL GELİŞİMİ: MİLLİ MÜCADELE DÖNEMİNDE GAZİANTEP’TE YEME İÇME FAALİYETLERİ
C Uçuk, MF Kayran
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi 3 (2), 258-272, 2020
1*2020
Ethics in gastronomy and culinary arts field
O Özkanlı, A Özer, C Uçuk
Global Journal on Humanites & Social Sciences, 382-386, 2016
12016
Gastronomi Perspektifinden Estetik ve Yemek
C Uçuk, İ İlhan
AYDIN GASTRONOMY 5 (1), 35-44, 2021
2021
POSTMODERNİZMİN TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜNE ETKİLERİ ÜZERİNE KAVRAMSAL BİR DEĞERLENDİRME
U Ceyhun, L BUYRUK
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research 4 (2), 270-286, 2020
2020
AN ANALYSIS FOR THE USAGE OF KANLICA MUSHROOM ON THE PRACTICE FIELD OF GASTRONOMY AS A TYPE OF HIGH AROMATIC MUSHROOM
O ÖZKANLI, Ö SÜZER, C UÇUK
FULL TEXT PROCEEDINGS BOOK, 2017
2017
Likya Bölgesini Ziyaret Eden Turistler Üzerine Bir İnceleme
OO Üzümcü, C Uçuk, B Koç
4. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları Kongresi, 222-234, 2017
2017
IV. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları ve IV. Rekreasyon Araştırmaları Kongreleri’nin Ardından…
C Uçuk, O Özkanlı
Anatolia Turizm Araştırmaları Dergisi 28 (2), 352-353, 2017
2017
Gastronomide Tabak Prezentasyonunun Önemi
C Uçuk, O Özkanlı
6. Ulusal 2. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, 357-367, 2017
2017
GASTRONOMİ, MUTFAK VE SANAT İLİŞKİSİ ÜZERİNE
C Uçuk
III. Uluslararası Sosyal Bilimler Sempozyumu, 53-60, 2017
2017
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–14