Follow
TÜLAY POLAT ÜZÜMCÜ
Title
Cited by
Cited by
Year
TURİZM EĞİTİMİ ALAN ÖĞRENCİLERİN, MESLEĞİN GELECEĞİNE İLİŞKİN BAKIŞ AÇILARI
TP ÜZÜMCÜ, Ö ALYAKUT, A GÜNSEL
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 18 (33), 179-199, 2015
832015
Türkiye’de Turizm Otel İşletmeciliği Alanında Eğitim Veren Yüksek Öğretim Kuruluşlarındaki Eğitimcilerin Turizm Mesleki Eğitiminin Etiksel açıdan İncelenmesine Yönelik Bir Alan …
TP Üzümcü, S Bayraktar
Ulusal Bilgi, Ekonomi ve Yönetim Kongresi Bildiri Kitabı 80, 2004
732004
Coğrafi işaretleme kapsamında Kocaeli gastronomik ürünlerinin değerlendirilmesi
TP Üzümcü, Ö Alyakut, NA Akpulat
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, 2017
562017
Otel Yöneticilerinin Turizm Eğitimine Yönelik Algıları: Kocaeli İli Otel Yöneticileri Üzerinde Bir Araştırma
TP ÜZÜMCÜ
KOSBED, 2015
482015
Gastronomik ürünlerin coğrafi işaretleme açısından değerlendirilmesi: Erzurum-Olur örneği
TP Üzümcü, Ö Alyakut, S Fereli
Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi 10 (2), 44-53, 2017
202017
Turizm Eğitimi Alanına Yönelik Bibliyometrik Bir Çalışma
TP ÜZÜMCÜ
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi (TUTAD) 3 (4), 1433-1449., 2019
182019
Kirsal Alanlarda Sürdürülebilir Kirsal Turizm Ve Kocaeli-Kandira Kirsal Turizm Gelişimi Modeli
İ Çetin, TP ÜZÜMCÜ, İ Orhan
Erzincan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 137-156, 2017
172017
Turizm işletmelerinde çalışanların yaşadıkları iş stresi ile örgütsel bağlılıkları ilişkisi, Çeşme ve Kartepe Örneği
AN Akpulat, TP Üzümcü, E Karacan
Journal of Human Sciences 13 (3), 5136-5149, 2016
162016
Bursa ili Gölyazı Köyü’nün açık hava rekreasyon potansiyeli
A ÇELİK, TP ÜZÜMCÜ, İ ÇETİN
International Journal of Social and Economic Sciences 6 (2), 32-40, 2016
162016
Eğitimciler, Sektör Temsilcileri Ve Öğrenciler Perspektifinden Mesleki Turizm Eğitimine Yönelik Yapılan Çalışmaların Değerlendirilmesi (Evaluation of Educators, Sector …
TP Üzümcü, Ö Alyakut
Journal of Anatolian Cultural Research (JANCR) 1 (2), 67-84, 2017
142017
Kırsal alanların sürdürülebilir kırsal turizm amaçlı kullanılması Kocaeli-Kandıra Örneği
TP Üzümcü, A Çelik, S Otar, A Hacıalioğlu
International Journal of Social and Economic Sciences 5 (2), 92-102, 2015
142015
TURİZM EĞİTİMCİLERİ PERSPEKTİFİNDEN TURİZM EĞİTİMİ.
T POLAT ÜZÜMCÜ, Ö ALYAKUT
Journal of International Social Research 10 (51), 2017
132017
Turistik Destinasyonlarda Turizmin Etkilerine Yerel Halkın Bakış Açısı: Çeşme Örneği
TPÜ Nükhet Adalet AKPULAT
Journal of Recreation and Tourism Research /JRTR 6 (4), 448-463, 2019
10*2019
WORKPLACE OSTRACISM AND HOSPITALITY EMPLOYEES’TASK PERFORMANCE: THE MODERATING EFFECTS OF FEELING TRUSTED
GK ÖZBAĞ, TP ÜZÜMCÜ
Uluslararası Turizm Ekonomi ve İşletme Bilimleri Dergisi 1 (1), 1-9, 2017
92017
GELENEKSEL TÜRK EL SANATLARININ YARATICI TURİZM KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ: ÖDEMİŞ YEREL HALKININ BAKIŞ AÇISI
NA AKPULAT, TP ÜZÜMCÜ
International Journal of Social and Humanities Sciences Research (JSHSR) 7 …, 2020
82020
Turizm işletmeleri çalışanlarının iş-aile yaşam çatışması ve yaşam doyumları ilişkisi: Kartepe-Çeşme örneği
TP Üzümcü, NA Akpulat
Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi 10 (51), 1070-1082, 2017
82017
Kocaeli sağlık turizmine yönelik nitel bir çalışma
TP ÜZÜMCÜ, S ÇİMEN
Uluslararası Turizm, Ekonomi ve İşletme Bilimleri Dergisi (IJTEBS) E-ISSN …, 2019
72019
OTEL İŞLETMELERİNİN PAZARLANMASINDA WEB SİTELERİNİN KULLANIMI: KOCAELİ OTELLERİ ÖRNEĞİTHE USE OF WEBSITES IN MARKETING OF HOTEL BUSINESS: THE CASE OF KOCAELI HOTELS
S BAYRAKTAR, TP ÜZÜMCÜ
Turar Turizm ve Araştırma Dergisi 8 (2), 21-41, 2019
72019
Erzurum ile Özdeleşmiş Bir Lezzet: Oltu Cağ Kebabı (A Taste which is Identical with Erzurum; Cağ Kebab of Oltu)
TP ÜZÜMCÜ, D Erkan
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 7 (1), 463-481, 2019
72019
İKİNCİL KONUTLARIN TURİZME KAZANDIRILMASI: SAPANCA ÖRNEĞİ
TP Üzümcü, A Özmen
Uluslararası Turizm Ekonomi ve İşletme Bilimleri Dergisi 2 (2), 149-164, 2018
72018
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20