Tourists’ approach to local food T Sengel, A Karagoz, G Cetin, FI Dincer, SM Ertugral, M Balık Procedia-Social and Behavioral Sciences 195, 429-437, 2015 | 298 | 2015 |
The impact of emotional dissonance on quality of work life and life satisfaction of tour guides Z Alrawadieh, G Cetin, MZ Dincer, F Istanbullu Dincer The Service Industries Journal 40 (1-2), 50-64, 2020 | 114 | 2020 |
Meslek Yüksekokulu Turizm Ve Otel İşletmeciliği Programi Öğrencilerinin Kariyer Planlamasi Üzerine Bir Araştirma: İstanbul Üniversitesi ve Gümüşhane Üniversitesi Örneği Fİ Dinçer, O Akova, F Kaya Elektronik Mesleki Gelişim ve Araştırmalar Dergisi 1 (2), 42-56, 2013 | 109 | 2013 |
Willingness to pay for tourist tax in destinations: Empirical evidence from Istanbul G Cetin, Z Alrawadieh, MZ Dincer, F Istanbullu Dincer, D Ioannides Economies 5 (2), 21, 2017 | 90 | 2017 |
Kültürel Mirasın Korunması ve İstanbul ilindeki Tarihi Yapıların Turizm Amaclı Kullanımı Üzerine Bir Deneme Fİ Dinçer, SM Ertuğrul Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 11 (2), 69-78, 2000 | 71 | 2000 |
The effect of nepotism on organizational silence, alienation and commitment: A study on hotel employees in turkey E Pelit, İ Kılıç, F Istanbullu Dinçer Journal of Management Research, 2015 | 64 | 2015 |
Understanding destination image from the perspective of Western travel bloggers: the case of Istanbul Z Alrawadieh, MZ Dincer, F Istanbullu Dincer, P Mammadova International Journal of Culture, Tourism and Hospitality Research 12 (2 …, 2018 | 63 | 2018 |
The economic contribution of Turkish tourism entrepreneurship on the development of tourism movements in Islamic countries FI Dincer, MZ Dincer, S Yilmaz Procedia-Social and Behavioral Sciences 195, 413-422, 2015 | 43 | 2015 |
Türkiye'de konaklama sektörünün gelişimi ve başlıca sorunları üzerine bir araştırma M Dinçer, F Dinçer İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Mecmuası 47 (1-4), 1989 | 43 | 1989 |
Avrupa Birliği'nde turizm ve uygulanan politikalar Füsun (İstanbullu) Dinçer Der yayınları, 1997 | 42 | 1997 |
Coping with reintermediation: the case of SMHEs G Cetin, M Aydogan Cifci, F Istanbullu Dincer, M Fuchs Information Technology & Tourism 16, 375-392, 2016 | 38 | 2016 |
NEW APPROACH IN GASTRONOMY: THIRD WAVE COFFEE. F İSTANBULLU DİNÇER, S Gedik, S ÖZDEMİR GÜZEL Journal of International Social Research 9 (45), 2016 | 36 | 2016 |
İslami bakış açısıyla helal turizm Fİ Dinçer, GE Bayram Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi 2 (1), 26-42, 2017 | 35 | 2017 |
Electronic word of mouth among hotel guests: Demographic and tripographic factors G Cetın, Fİ Dıncer Bilgi Ekonomisi ve Yönetimi Dergisi 9 (2), 35-41, 2014 | 34 | 2014 |
Turizm ve turist tanımlarındaki gelişmeler F Dinçer Turizm Yıllığı 93, 103-116, 1993 | 25 | 1993 |
Evaluation of E-Comments Regarding ‘Yedi Bilgeler’as The First Friends of Cittaslow Business in Turkey Fİ DİNÇER Journal of Turkish Tourism Research 2 (2), 1-9, 2018 | 23 | 2018 |
Yaşlıların boş zaman değerlendirmesi üzerine bir inceleme MY Yüksel, F Dinçer, HT Büyükköse, Z Lale Eğitim ve Öğretim Araştırmaları Dergisi 3 (1), 107-114, 2014 | 22 | 2014 |
Refugee crisis (RC) after the Arab Spring (AS) and its impacts on Turkish tourism industry: The case of Istanbul Fİ Dinçer, E Karayılan, MA Çifçi Journal of Tourismology 3 (1), 2-13, 2017 | 20 | 2017 |
Ekoturizm ve gastronomi turizminin destinasyon pazarlamasına etkisi: Çorum örneği Fİ Dinçer, K Uğurlu, TF Çakmak Eko-Gastronomi Dergisi 1 (1), 19-35, 2014 | 20 | 2014 |
Konaklama işletmelerinde müşteri deneyiminin sadakat ve tavsiye davranışına etkisi G Çetin Yayınlanmamış Doktora Tezi, İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü …, 2012 | 20 | 2012 |