Kendi profilinizi oluşturun
Alıntı yapanlar
Hepsi | 2019 yılından bugüne | |
---|---|---|
Alıntılar | 3991 | 3236 |
h-endeksi | 27 | 26 |
i10-endeksi | 42 | 41 |
Genel erişim
Tümünü görüntüle4 makale
3 makale
genel erişime açık olanlar
genel erişime açık olmayanlar
Finansman sağlayan kuruluşun getirdiği zorunluluğa dayalı olarak
Katkıda bulunan yazarlar
- Basharat YousufIslamic University of Science and Technology, Indiaamu.ac.in üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Ali Abas WaniCentre for Food & Life Sciences, Technical University of Munich, Germanyivv.fraunhofer.de üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Prof.(Dr.) Charanjit Singh RiarSant Longowal Institute of Engineering and Technology, (Deemed to be University, Funded by MHRDsliet.ac.in üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Renyou GanPrincipal Scientist, Singapore Institute of Food and Biotechnology Innovation (SIFBI), A*STARsifbi.a-star.edu.sg üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Harold CorkeProfessor, Biotechnology and Food Engineering, Guangdong Technion – Israel Institute of Technologyhku.hk üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Nisar MirIslamic University of Science and Technology, J & Kiust.ac.in üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Anwesha SarkarProfessor of Colloids and Surfaces, University of Leedsleeds.ac.uk üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip