Follow
FATMA HAYIT
FATMA HAYIT
YOZGAT BOZOK ÜNİVERSİTESİ
Verified email at bozok.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
Determination of the severity level of yellow rust disease in wheat by using convolutional neural networks
T Hayit, H Erbay, F Varçın, F Hayit, N Akci
Journal of plant pathology 103 (3), 923-934, 2021
502021
Karabuğday'ın sağlık açısından önemi ve unlu mamüllerde kullanımı
F Hayit, H Gül
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 29 (1), 123-132, 2015
212015
Çölyak ve çölyak hastaları için üretilen ekmeklerin kalite özellikleri
F HAYIT, GÜL Hülya
Journal of the Institute of Science and Technology 7 (1), 163-169, 2017
202017
Improvement of quality characteristics of gluten-free cookies with the addition of xanthan gum
H Gül, F Hayit, S Acun, SG Tekeli
“Agriculture for Life, Life for Agriculture” Conference Proceedings 1 (1 …, 2018
142018
Çölyak hastalarına yönelik kısmi pişirilerek dondurma yöntemi ile glutensiz ekmek üretimi ve kalitesinin araştırılması
F Hayıt
Süleyman Demirel Üniversitesi, 2018
122018
Kinoa ununun ve kısmi pişirilerek dondurma yönteminin glutensiz ekmek kalitesi üzerine etkisi
F Hayıt, H Gül
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi 9 (2), 406-427, 2019
102019
The classification of wheat yellow rust disease based on a combination of textural and deep features
T Hayıt, H Erbay, F Varçın, F Hayıt, N Akci
Multimedia Tools and Applications 82 (30), 47405-47423, 2023
82023
Effects of chickpea-based leavening extract on physical, textural and sensory properties of white wheat bread
H Gül, F Hayıt, C Acar, N Kurt, H Dizlek
International journal of food engineering 14 (5-6), 20170348, 2018
72018
Tam karabuğday unu ve transglutaminaz ilavesinin kısmi pişirilerek dondurulmuş ekşi mayalı ekmeklerin fiziksel ve tekstürel özellikleri üzerine etkisi
F Hayıt, H Gül
72017
Geleneksel Ekşi Mayalı Isparta Ekmeğinin Bazı Kalite Karakteristikleri Açısından Değerlendirilmesi
GÜL Hülya, A Sultan, F HAYIT, BS ŞİRİKÇİ
Ziraat Fakültesi Dergisi 16 (1), 34-45, 2021
62021
The importance of cannabis and its use in bakery products
F HAYIT, GÜL Hülya
Electronic letters on science and engineering 16 (1), 17-25, 2020
62020
Glutensiz bisküvi unu formülasyonunun yanıt yüzey yöntemi kullanılarak optimizasyonu
F HAYIT, GÜL Hülya
Akademik Gıda 17 (2), 185-192, 2019
52019
Optimization of gluten-free bread formulation by using response surface methodology
H Gül, F Hayıt
Abstract Proceeding Book of International Conference on Agriculture, Forest …, 2017
52017
İsparta İlindeki Geleneksel ve Serbest Tip Ekmek Üreten Fırınların Teknik ve Ekonomik Yönden Değerlendirilmesi.
H Gül, M Gül, BS ŞİRİKÇİ, S Acun, F HAYIF
Journal of the Faculty of Agriculture/Ziraat Fakültesi Dergisi 10 (2), 2015
42015
The Effects of Germinated Grain and Legume Products on The Use and Quality of The Bakery Products
F Hayıt, H Gül
Electronic Letters on Science and Engineering 17 (2), 63-75, 2021
22021
Kenevirin Önemi ve Unlu Mamullerde Kullanımı
F Hayıt, H Gül
Electronic Letters on Science and Engineering 16 (1), 2020
22020
Gıda sektöründe uygulanan görüntü işleme çalışmalarının ve tekniklerinin incelenmesi
T Hayıt, H Erbay, F Hayıt
Electronic Letters on Science and Engineering 14 (1), 12-22, 2018
22018
Effect of heat stabilized wheat germ on some properties of cookies
H Gül, F Hayıt, S Bıçakcı, S Acun
Fresenius Environmental Bulletin 27 (2), 1145-1151, 2018
22018
The importance in terms of health of buckwheat and use in bakery.
F Hayıt, H Gül
Ziraat Fakültesi Dergisi, Uludağ Üniversitesi 29 (1), 123-131, 2015
22015
Karabuğday, transglutaminaz ve ekşi mayanın dondurulmuş ekmek kalitesi üzerine etkisi
F Hayit
Fen Bilimleri Enstitüsü, 2014
22014
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20