Determination of aflatoxin B1 levels in deep-red ground pepper (isot) using immunoaffinity column combined with ELISA M Ardic, Y Karakaya, M Atasever, H Durmaz Food and Chemical Toxicology 46 (5), 1596-1599, 2008 | 153 | 2008 |
Antibacterial activities of Allium vineale, Chaerophyllum macropodum and Prangos ferulacea H Durmaz, E Sagun, Z Tarakci, F Ozgokce African Journal of Biotechnology 5 (19), 1795-1798, 2006 | 134 | 2006 |
The effect of molasses‐based pre‐fermented juice on the fermentation quality of first‐cut lucerne silage N Denek, A Can, M Avci, T Aksu, H Durmaz Grass and Forage science 66 (2), 243-250, 2011 | 72 | 2011 |
A survey on occurrence of Tyrophagus putrescentiae (Acari: Acaridae) in Surk, a traditional Turkish dairy product O Aygun, M Yaman, H Durmaz Journal of Food Engineering 78 (3), 878-881, 2007 | 58 | 2007 |
Yüksekokul öğrencilerinin içme sütü tüketim alışkanlıkları H DURMAZ, E SAĞUN, Z TARAKÇI Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 13 (1), 69-73, 2002 | 58 | 2002 |
Antibacterial Activities of the Extracts of Some Herbs Used in Turkish Herby Cheese Against Listeria Monocytogenes Serovars E Sagun, H Durmaz, Z Tarakci, O Sagdic International Journal of Food Properties 9 (2), 255-260, 2006 | 57 | 2006 |
Van'da kahvaltı salonlarında tüketime sunulan süt ürünlerinin mikrobiyolojik ve kimyasal kaliteleri üzerine bir araştırma E Sağun, H Sancak, H Durmaz Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 12 (1), 108-112, 2001 | 40 | 2001 |
Presence of Escherichia coli O157 and O157: H7 in raw milk and Van herby cheese YC Sancak, H Sancak, O Isleyici Journal of Veterinary Research 59 (4), 511-514, 2015 | 35 | 2015 |
Şanlıurfa ve yöresindeki kuyu sularında nitrat ve nitrit düzeyleri H Durmaz, M Ardıç, O Aygün, N Genli Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 18 (1), 51-54, 2007 | 32 | 2007 |
The effect of different storage temperatures on the growth and enterotoxin producing characteristics of Stapyhlococcus aureus in cig kofte E Sağun, M Alişarlı, H Durmaz Turk J Vet. Anim. Sci 27 (4), 839-845, 2003 | 31* | 2003 |
Salamura otlu peynirde olgunlaşma süresince mineral madde değişimi E SAĞUN, Z TARAKÇI, H SANCAK, H DURMAZ Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 16 (1), 21-25, 2005 | 30 | 2005 |
Van'da Tüketime Sunulan Piliç, But ve Göğüs Etlerinin Hijyenik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma E SAĞUN, YC Sancak, K EKICI, H DURMAZ Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 7 (1), 62-66, 1996 | 30 | 1996 |
The fate of two Listeria monocytogenes serotypes in “cig kofte” at different storage temperatures H Durmaz, E Sagun, H Sancak, O Sagdic Meat science 76 (1), 123-127, 2007 | 27 | 2007 |
Siyabonun (Ferula sp.) otlu peynirin olgunlaşması üzerine etkisi Z TARAKÇI, H Durmaz, E Sağun Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences 15 (1), 53-56, 2005 | 25 | 2005 |
The effect of mendi (Chaerophyllum sp.) on ripening of vacuum‐packed herby cheese Z Tarakci, E Sagun, H Durmaz International journal of dairy technology 59 (1), 35-39, 2006 | 22 | 2006 |
The effect of salt concentration on some characteristics in herby cheese Z Tarakci, E Sagun, H Sancak, H Durmaz Pakistan Journal of Nutrition 3 (4), 232-236, 2004 | 22 | 2004 |
The presence of Listeria species in corn silage and raw milk produced in Southeast Region of Turkey. H Durmaz, M Avcı, O Aygün | 21 | 2014 |
Sürkün Kimyasal ve Duyusal Nitelikleri H Durmaz, Z Tarakçı, E Sagun, O Aygün Fırat Universitesi Saglık Bilimleri Dergisi 18 (2), 85-90, 2004 | 20* | 2004 |
Andız Pekmezi İçeren Set Tipi Yoğurtların Bazı Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Ș Çelİk, H Durmaz, İG Șat, G Șenocak GIDA-Journal of Food 34 (4), 213-218, 2009 | 19 | 2009 |
Van’da Tüketime Sunulan Bazı Baharatların Mikrobiyolojik Kalitesi E Sagun, YC Sancak, H Durmaz, K Ekici Van Veterinary Journal 8 (1), 1-5, 1997 | 18* | 1997 |