Takip et
Aytekin kalkan
Aytekin kalkan
adu.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Tanıtım Broşürleri Gözüyle Anadolu Yöresel Mutfakları
O Culha, A Kalkan
222015
Uluslararası Zeytin Festivalinin Kalitesi ve Bölge Turizmine Katkıları: Didim Yerel Esnafı Ne Söylüyor?
O ÇULHA, A Kalkan
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 4 (4), 132-164, 2016
192016
Çağdaş Müzecilik, Mutfak Müzeleri ve Turizm
A Kalkan
Yiyecek İçecek Endüstrisinde Trendler II Kavramlar Yaklaşımlar Başarı …, 2016
52016
Etnoarkeolojinin Anadolu'da uygulanabilirliği
A Kalkan
Adnan Menderes Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2009
52009
Turizmde Kirsal Göçerlerin İzlerini Sürmek
A Kalkan, O Çulha
The Journal of International Social Research 10 (49), 786-799, 2017
32017
Didim ve Çevresinin Tarihine Geleneksel Mutfak Kültürü Açısından Bakış: Zeytin/Zeytinyağından Elde Edilen Yiyecekler ve Unutulmakta Olan Bir Tat: Kaşopita
A Kalkan
Adnan Menderes Üniversitesi MYO, 1-13, 2019
22019
Uluslararası Zeytin Festivalinin Kalitesi ve Bölge Turizmine Katkıları: Didim Yerel
O Çulha, A Kalkan
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 132, 164, 2016
12016
Nazilli Mutfak Kültürü
A Kalkan
Nazilli; Doğa- Kültür- Turizm, 2023
2023
Nazilli'nin Geleneksel El Sanatları
A Kalkan
Nazilli; Doğa- Kültür- Turizm, 2023
2023
Kadim Kentin Gizemli Aroması: “Mastavra Sürtmesi”
A Kalkan, E Gonul
Disiplinler Arası Çalışmalarla Mastaura Antik Kenti, 2022
2022
Mastaura’nin Kirsal Yerleşim Dokusu Ve Geçim Stratejisine Etnoarkeolojik Bir Bakiş
A Kalkan
Disiplinler Arası Çalışmalarla Mastaura Antik Kenti, 2022
2022
Restoran İşletmelerinde İkram Kültürü: Almak İçin mi Veriliyor?
O Çulha, A Kalkan
Geçmişten Günümüze Gastronominin İzleri: Araştırmalara Dayalı Kanıtlar, 2022
2022
Lives Connected to Meander: Ethnoarchaeological Observations in the Lower Büyük Menderes Basin
A Kalkan
Ethnoarchaeological Studies in Anatolia Edit.Ismail Akkaş& Murat Karakoç, 2021
2021
The Conversion Of Giant Reed (Arundo Donax L.) Knitting Into Touristic Product In Lower Meander Basin
A KALKAN, E GÖNÜL
The Journal 11 (57), 2018
2018
Does Lean Management Really Matter: Case of a Holiday Resort in Turkey
ON Ozdogan, M Hancer, A Kalkan
15th ApacCHRIE Conference, 2017
2017
“Immortal Flavours Of The “Eternal Tree”: Local Foods Prepared With Olive And Olive Oil In Didim
A Kalkan, O Çulha
Akademik Sosyal Arastirmalar Dergisi 5 (13), 252-286, 2017
2017
Gelenekten Geçmişi Yorumlama Çabasi: Gökeyüp (Salihli-Manisa) Çömlekçiliğinin Etnoarkeolojik Bakiş Açisiyla Değerlendirilmesi
A Kalkan
Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi 9 (43), 1073*1088, 2016
2016
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–17