Tanıtım Broşürleri Gözüyle Anadolu Yöresel Mutfakları O Culha, A Kalkan | 22 | 2015 |
Uluslararası Zeytin Festivalinin Kalitesi ve Bölge Turizmine Katkıları: Didim Yerel Esnafı Ne Söylüyor? O ÇULHA, A Kalkan Journal of Tourism & Gastronomy Studies 4 (4), 132-164, 2016 | 19 | 2016 |
Çağdaş Müzecilik, Mutfak Müzeleri ve Turizm A Kalkan Yiyecek İçecek Endüstrisinde Trendler II Kavramlar Yaklaşımlar Başarı …, 2016 | 5 | 2016 |
Etnoarkeolojinin Anadolu'da uygulanabilirliği A Kalkan Adnan Menderes Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2009 | 5 | 2009 |
Turizmde Kirsal Göçerlerin İzlerini Sürmek A Kalkan, O Çulha The Journal of International Social Research 10 (49), 786-799, 2017 | 3 | 2017 |
Didim ve Çevresinin Tarihine Geleneksel Mutfak Kültürü Açısından Bakış: Zeytin/Zeytinyağından Elde Edilen Yiyecekler ve Unutulmakta Olan Bir Tat: Kaşopita A Kalkan Adnan Menderes Üniversitesi MYO, 1-13, 2019 | 2 | 2019 |
Uluslararası Zeytin Festivalinin Kalitesi ve Bölge Turizmine Katkıları: Didim Yerel O Çulha, A Kalkan Journal of Tourism and Gastronomy Studies 132, 164, 2016 | 1 | 2016 |
Nazilli Mutfak Kültürü A Kalkan Nazilli; Doğa- Kültür- Turizm, 2023 | | 2023 |
Nazilli'nin Geleneksel El Sanatları A Kalkan Nazilli; Doğa- Kültür- Turizm, 2023 | | 2023 |
Kadim Kentin Gizemli Aroması: “Mastavra Sürtmesi” A Kalkan, E Gonul Disiplinler Arası Çalışmalarla Mastaura Antik Kenti, 2022 | | 2022 |
Mastaura’nin Kirsal Yerleşim Dokusu Ve Geçim Stratejisine Etnoarkeolojik Bir Bakiş A Kalkan Disiplinler Arası Çalışmalarla Mastaura Antik Kenti, 2022 | | 2022 |
Restoran İşletmelerinde İkram Kültürü: Almak İçin mi Veriliyor? O Çulha, A Kalkan Geçmişten Günümüze Gastronominin İzleri: Araştırmalara Dayalı Kanıtlar, 2022 | | 2022 |
Lives Connected to Meander: Ethnoarchaeological Observations in the Lower Büyük Menderes Basin A Kalkan Ethnoarchaeological Studies in Anatolia Edit.Ismail Akkaş& Murat Karakoç, 2021 | | 2021 |
The Conversion Of Giant Reed (Arundo Donax L.) Knitting Into Touristic Product In Lower Meander Basin A KALKAN, E GÖNÜL The Journal 11 (57), 2018 | | 2018 |
Does Lean Management Really Matter: Case of a Holiday Resort in Turkey ON Ozdogan, M Hancer, A Kalkan 15th ApacCHRIE Conference, 2017 | | 2017 |
“Immortal Flavours Of The “Eternal Tree”: Local Foods Prepared With Olive And Olive Oil In Didim A Kalkan, O Çulha Akademik Sosyal Arastirmalar Dergisi 5 (13), 252-286, 2017 | | 2017 |
Gelenekten Geçmişi Yorumlama Çabasi: Gökeyüp (Salihli-Manisa) Çömlekçiliğinin Etnoarkeolojik Bakiş Açisiyla Değerlendirilmesi A Kalkan Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi 9 (43), 1073*1088, 2016 | | 2016 |