TURİSTİK DESTİNASYON TERCİHLERİNDE FİLMLERİN VE TV DİZİLERİNİN ETKİSİ: DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ ÖRNEĞİ. S TAŞ, K BAŞKAN, SS KAMBER TAŞ Journal of International Social Research 10 (54), 2017 | 11 | 2017 |
Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Turizm Sektörü Hakkındaki Görüşleri ve Beklentileri: Çeşme Turizm Ve Otelcilik Yüksekokulu Örneği. 16 Ulusal Turizm Kongresi E Özkan, S Taş, K Başkan, SC Curkan 16 Ulusal Turizm Kongresi, 2015 | 7 | 2015 |
Toplam Kalite Yönetimi İlkeleri İle Konaklama İşletmeleri Performansı Arasındaki İlişkilerin İncelenmesi K Başkan Yayınlanmamış Yüksek Lisans Tezi. Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler …, 2012 | 5 | 2012 |
Toplam kalite yönetimi ilkeleri ile konaklama işletmeleri performansı arasındaki ilişkilerin incelenmesi İstanbul ili 5 yıldızlı oteller örneği K Başkan Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2012 | 4 | 2012 |
Otel İşletmelerinde Liderlik Özellikleri, Örgütsel Ustalık ve Örgütsel Performans İlişkisi K Başkan, Ö Met Journal of Tourism and Management 1 (2), 42-76, 2021 | 1 | 2021 |
Uluslararası Turizm Pazarlaması S Taş, K Başkan Turizm Pazarlaması Temel İlkeler ve Uygulamalar, 459-485, 2015 | 1 | 2015 |
Organizational Ambidexterity in Tourism Industry ENV TOYLAN CONTEMPORARY ISSUES IN TOURISM AND HOSPITALITY A SYSTEMATIC APPROACH, 91-119, 2021 | | 2021 |
Yat Turizmi GF Temizkan Rahman, Cankül Turan Alternatif Turizm (Turizmin 41 Türü), 354-359, 2020 | | 2020 |
Vermouth, Trocken, Rose (Pembe Şarap), Retsina, Porto Şarabı VC Editörler: Mehmet Sarıışık, Gülçin Özbay Gastronomi Sözlüğü A'dan Z'ye, 2020 | | 2020 |
Tiyatro Sanatı ve Turizm ST Ahmet Vatan, Derya Toksöz, Esin Bildin, Evrim Çeltek, Gül Nihan Güven ... Turizm ve Sanat, 293-312, 2020 | | 2020 |
Ortak Pazarlama Stratejisiyle Oluşturulan Yeni Destinasyonların Rekabet Gücünün Arttırılması: Rize Ve Artvin Üzerine Bir Uygulama H Uygun, K Başkan, E Erkılıç Conference: DOKAP Bölgesi ULUSLARARASI TURİZM SEMPOZYUMU, 2018 | | 2018 |
TURİSTİK DESTİNASYON TERCİHLERİNDE FİLMLERİN VE TV DİZİLERİNİN ETKİSİ: DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ ÖRNEĞİ SS KAMBER TAŞ, S TAŞ, K Başkan Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi, 2017 | | 2017 |
GASTRONOMİ ÜZERİNE ARAŞTIRMALAR S Taş, K Başkan DETAY YAYINCILIK, 2017 | | 2017 |
Çamlıhemşin Vadisinde Yiyecek İçecek İşletmeleri Menülerinde Yöresel Yemeklerin Kullanımı ÖGS TAŞ, ÖGK BAŞKAN | | 2017 |
TÜRKİYE’DE LİSANS DÜZEYİNDEKİ TURİZM EĞİTİMİ POTANSİYELİNİN BÖLGE KONAKLAMA İŞLETME KAPASİTELERİNE GÖRE DEĞERLENDİRİLMESİ K BAŞKAN, Ö Gör, STAŞÖ Gör, H UYGUN | | 2015 |
TURİZM DESTİNASYONLARININ ORTAK PAZARLAMA STRATEJİSİÇERÇEVESİNDE YENİ BİR ÜRÜN OLARAK GELİŞTİRİLEREK REKABET GÜCÜNÜN ARTIRILMASI: RİZE VE ARTVİNDESTİNASYONLARI ÜZERİNE BİR UYGULAMA H Uygun, K Başkan, E Erkılıç | | |
BİLDİRİLER KİTABI U AKDU, AGMH AKIN, İ ÇALIK, ÖGS TAŞ, ÖGE DÜZGÜN | | |