Follow
Kürşat BAŞKAN
Kürşat BAŞKAN
Verified email at erdogan.edu.tr - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
TURİSTİK DESTİNASYON TERCİHLERİNDE FİLMLERİN VE TV DİZİLERİNİN ETKİSİ: DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ ÖRNEĞİ.
S TAŞ, K BAŞKAN, SS KAMBER TAŞ
Journal of International Social Research 10 (54), 2017
112017
Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Turizm Sektörü Hakkındaki Görüşleri ve Beklentileri: Çeşme Turizm Ve Otelcilik Yüksekokulu Örneği. 16 Ulusal Turizm Kongresi
E Özkan, S Taş, K Başkan, SC Curkan
16 Ulusal Turizm Kongresi, 2015
72015
Toplam Kalite Yönetimi İlkeleri İle Konaklama İşletmeleri Performansı Arasındaki İlişkilerin İncelenmesi
K Başkan
Yayınlanmamış Yüksek Lisans Tezi. Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler …, 2012
52012
Toplam kalite yönetimi ilkeleri ile konaklama işletmeleri performansı arasındaki ilişkilerin incelenmesi İstanbul ili 5 yıldızlı oteller örneği
K Başkan
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2012
42012
Otel İşletmelerinde Liderlik Özellikleri, Örgütsel Ustalık ve Örgütsel Performans İlişkisi
K Başkan, Ö Met
Journal of Tourism and Management 1 (2), 42-76, 2021
12021
Uluslararası Turizm Pazarlaması
S Taş, K Başkan
Turizm Pazarlaması Temel İlkeler ve Uygulamalar, 459-485, 2015
12015
Organizational Ambidexterity in Tourism Industry
ENV TOYLAN
CONTEMPORARY ISSUES IN TOURISM AND HOSPITALITY A SYSTEMATIC APPROACH, 91-119, 2021
2021
Yat Turizmi
GF Temizkan Rahman, Cankül Turan
Alternatif Turizm (Turizmin 41 Türü), 354-359, 2020
2020
Vermouth, Trocken, Rose (Pembe Şarap), Retsina, Porto Şarabı
VC Editörler: Mehmet Sarıışık, Gülçin Özbay
Gastronomi Sözlüğü A'dan Z'ye, 2020
2020
Tiyatro Sanatı ve Turizm
ST Ahmet Vatan, Derya Toksöz, Esin Bildin, Evrim Çeltek, Gül Nihan Güven ...
Turizm ve Sanat, 293-312, 2020
2020
Ortak Pazarlama Stratejisiyle Oluşturulan Yeni Destinasyonların Rekabet Gücünün Arttırılması: Rize Ve Artvin Üzerine Bir Uygulama
H Uygun, K Başkan, E Erkılıç
Conference: DOKAP Bölgesi ULUSLARARASI TURİZM SEMPOZYUMU, 2018
2018
TURİSTİK DESTİNASYON TERCİHLERİNDE FİLMLERİN VE TV DİZİLERİNİN ETKİSİ: DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ ÖRNEĞİ
SS KAMBER TAŞ, S TAŞ, K Başkan
Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi, 2017
2017
GASTRONOMİ ÜZERİNE ARAŞTIRMALAR
S Taş, K Başkan
DETAY YAYINCILIK, 2017
2017
Çamlıhemşin Vadisinde Yiyecek İçecek İşletmeleri Menülerinde Yöresel Yemeklerin Kullanımı
ÖGS TAŞ, ÖGK BAŞKAN
2017
TÜRKİYE’DE LİSANS DÜZEYİNDEKİ TURİZM EĞİTİMİ POTANSİYELİNİN BÖLGE KONAKLAMA İŞLETME KAPASİTELERİNE GÖRE DEĞERLENDİRİLMESİ
K BAŞKAN, Ö Gör, STAŞÖ Gör, H UYGUN
2015
TURİZM DESTİNASYONLARININ ORTAK PAZARLAMA STRATEJİSİÇERÇEVESİNDE YENİ BİR ÜRÜN OLARAK GELİŞTİRİLEREK REKABET GÜCÜNÜN ARTIRILMASI: RİZE VE ARTVİNDESTİNASYONLARI ÜZERİNE BİR UYGULAMA
H Uygun, K Başkan, E Erkılıç
BİLDİRİLER KİTABI
U AKDU, AGMH AKIN, İ ÇALIK, ÖGS TAŞ, ÖGE DÜZGÜN
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–17