Yöresel lezzetlerin gastronomi turizmi açısından önemi: Türkiye’deki helvalar MK Esen Aydın Gastronomy 6 (2), 283-294, 2022 | 12 | 2022 |
Coğrafi İşaret Alma Sürecinde, Avanos-Nevşehir Testi Kebabına ait Standart Reçetenin E DEMİR ÖZER, MK ESEN Journal of Tourism and Gastronomy Studies 7 (2), 805-817, 2019 | 9* | 2019 |
Investigation of usage possibilities of Kalaba Yoghurt (local cream yoghurt) in cheesecake production ED Özer, MK Esen, M İçigen, CO Özer International Journal of Gastronomy and Food Science 25, 100376, 2021 | 5 | 2021 |
The effects of the use of whey protein as a fat replacer on the composition, proteolysis, textural, meltability, microstructural, and sensory properties of reduced-fat Boru … MK Esen, N Güzeler International Dairy Journal 137, 105519, 2023 | 4 | 2023 |
Türk Mutfağında Kahvaltı Kültürü D Say, MK Esen, N Güzeler I. Uluslararası Akdeniz Sempozyumu 4, 38-56, 2018 | 3 | 2018 |
Geleneksel Bir Ürün Olan Kalaba Yogurdu ile Yapılan Tiramisunun Fiziksel ve Duyusal Özellikleri MK Esen, E Demir-Özer, M İçigen, CO Özer 2. Uluslararası Akademik Arastırmalar Kongresi, 169-177, 2019 | 2 | 2019 |
Effect of different production methods on quality parameters of Hatay Künefe cheese N Güzeler, AR Çay, F Koboyeva, MK Esen Journal of Dairy Research 90 (2), 200-204, 2023 | 1 | 2023 |
Peyniraltı Suyu Tozu Kullanılarak Üretilen Kefir Yoğurdunun Depolama Süresince Bazı Özellikleri MK ESEN, N GÜZELER Çukurova Tarım Gıda Bil. Der. 34 (1), 1-16, 2019 | 1 | 2019 |
Investigation of color, texture, and sensory properties of chicken tenderloin produced with different cooking techniques during storage. MK Esen, B Sarı, ED Özer | | 2022 |
Farklı pişirme teknikleri ile üretilen piliç bonfile etinin depolama boyunca renk, tekstür ve duyusal özelliklerinin incelenmesi MK ESEN, S Burcu, ED ÖZER Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi 26 (2), 254-267, 2022 | | 2022 |
Determination of Some Properties of Tiramisu Produced with Kalaba Yogurt ED Özer, MK Esen, M İçigen, CO Özer Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology 9 (3), 493-497, 2021 | | 2021 |
Kalaba yoğurdu ile üretilen tiramisunun bazı özelliklerinin belirlenmesi ED Özer, MK Esen, M İçigen, CO Özer Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology 9 (3), 493-497, 2021 | | 2021 |
CHEESES PRODUCED BY ADDING MELTING SALT MK Esen, N Güzeler, M Kalender Manhattan, New York C ty, 2020 | | 2020 |
Some Microbiological Properties of Kefir Yogurts Produced by Using Milk Powder and Whey Powder MK Esen, N Güzeler INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRONOMY AND FOOD SCIENCE TECHNOLOGY, 2019 | | 2019 |
Cappadocia Region and Its Traditional Dairy Products MK Esen, N Güzeler INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRONOMY AND FOOD SCIENCE TECHNOLOGY, 2019 | | 2019 |
Whey and Whey Protein N GÜZELER, MK ESEN 1. International GAP Agriculture and Livestock Congress, 542-542, 2018 | | 2018 |
Peyniraltı Suyu Tozu Kullanımının Kefir Yoğurdunun Özellikleri Üzerine Etkisi N GÜZELER, MK ESEN 2. Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi, 958, 2018 | | 2018 |
Bitkisel Sütler N GÜZELER, MK ESEN 2. Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi, 995, 2018 | | 2018 |
Bebek Beslenmesi ve Endüstriyel Mamalar N GÜZELER, F KOBOYEVA, B KILINÇLI, MK ESEN 17. Uluslararası Doğu Akdeniz Aile Hekimliği Kongresi, 2018 | | 2018 |