Takip et
Mustafa Kadir ESEN
Mustafa Kadir ESEN
mersin.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Yöresel lezzetlerin gastronomi turizmi açısından önemi: Türkiye’deki helvalar
MK Esen
Aydın Gastronomy 6 (2), 283-294, 2022
122022
Coğrafi İşaret Alma Sürecinde, Avanos-Nevşehir Testi Kebabına ait Standart Reçetenin
E DEMİR ÖZER, MK ESEN
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 7 (2), 805-817, 2019
9*2019
Investigation of usage possibilities of Kalaba Yoghurt (local cream yoghurt) in cheesecake production
ED Özer, MK Esen, M İçigen, CO Özer
International Journal of Gastronomy and Food Science 25, 100376, 2021
52021
The effects of the use of whey protein as a fat replacer on the composition, proteolysis, textural, meltability, microstructural, and sensory properties of reduced-fat Boru …
MK Esen, N Güzeler
International Dairy Journal 137, 105519, 2023
42023
Türk Mutfağında Kahvaltı Kültürü
D Say, MK Esen, N Güzeler
I. Uluslararası Akdeniz Sempozyumu 4, 38-56, 2018
32018
Geleneksel Bir Ürün Olan Kalaba Yogurdu ile Yapılan Tiramisunun Fiziksel ve Duyusal Özellikleri
MK Esen, E Demir-Özer, M İçigen, CO Özer
2. Uluslararası Akademik Arastırmalar Kongresi, 169-177, 2019
22019
Effect of different production methods on quality parameters of Hatay Künefe cheese
N Güzeler, AR Çay, F Koboyeva, MK Esen
Journal of Dairy Research 90 (2), 200-204, 2023
12023
Peyniraltı Suyu Tozu Kullanılarak Üretilen Kefir Yoğurdunun Depolama Süresince Bazı Özellikleri
MK ESEN, N GÜZELER
Çukurova Tarım Gıda Bil. Der. 34 (1), 1-16, 2019
12019
Investigation of color, texture, and sensory properties of chicken tenderloin produced with different cooking techniques during storage.
MK Esen, B Sarı, ED Özer
2022
Farklı pişirme teknikleri ile üretilen piliç bonfile etinin depolama boyunca renk, tekstür ve duyusal özelliklerinin incelenmesi
MK ESEN, S Burcu, ED ÖZER
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi 26 (2), 254-267, 2022
2022
Determination of Some Properties of Tiramisu Produced with Kalaba Yogurt
ED Özer, MK Esen, M İçigen, CO Özer
Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology 9 (3), 493-497, 2021
2021
Kalaba yoğurdu ile üretilen tiramisunun bazı özelliklerinin belirlenmesi
ED Özer, MK Esen, M İçigen, CO Özer
Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology 9 (3), 493-497, 2021
2021
CHEESES PRODUCED BY ADDING MELTING SALT
MK Esen, N Güzeler, M Kalender
Manhattan, New York C ty, 2020
2020
Some Microbiological Properties of Kefir Yogurts Produced by Using Milk Powder and Whey Powder
MK Esen, N Güzeler
INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRONOMY AND FOOD SCIENCE TECHNOLOGY, 2019
2019
Cappadocia Region and Its Traditional Dairy Products
MK Esen, N Güzeler
INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRONOMY AND FOOD SCIENCE TECHNOLOGY, 2019
2019
Whey and Whey Protein
N GÜZELER, MK ESEN
1. International GAP Agriculture and Livestock Congress, 542-542, 2018
2018
Peyniraltı Suyu Tozu Kullanımının Kefir Yoğurdunun Özellikleri Üzerine Etkisi
N GÜZELER, MK ESEN
2. Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi, 958, 2018
2018
Bitkisel Sütler
N GÜZELER, MK ESEN
2. Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi, 995, 2018
2018
Bebek Beslenmesi ve Endüstriyel Mamalar
N GÜZELER, F KOBOYEVA, B KILINÇLI, MK ESEN
17. Uluslararası Doğu Akdeniz Aile Hekimliği Kongresi, 2018
2018
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–19