Takip et
Yalçın GÜÇER
Yalçın GÜÇER
ankara.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip - Ana Sayfa
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Determination of the principal volatile compounds of Turkish Raki
RE Anli, N Vural, Y Gucer
Journal of the Institute of Brewing 113 (3), 302-309, 2007
562007
ANTIMICROBIAL ACTIVITY OF LACTIC ACID BACTERIA
P Şanlıbaba, Y Güçer
302015
A traditional Thracian beverage:‘hardaliye’
Y Gucer, H Aydogdu, T Durgun
Trakia J Sci 7 (2), 208-210, 2009
162009
Microfungi and mycotoxins of grapes and grape products
H Aydogdu, Y Gucer
Trakia J Sci 7 (Supplement 2), 211-214, 2009
162009
Application of Solid‐Phase Micro‐Extraction (SPME) for Determining Residues of Chlorpyrifos and Chlorpyrifos‐Methyl in Wine with Gas Chromatography (GC)
E Anli, N Vural, H Vural, Y Gucer
Journal of the Institute of Brewing 113 (2), 213-218, 2007
132007
Geleneksel Siirt peynirlerinin mikrobiyolojik, kimyasal ve fiziksel özelliklerinin belirlenerek halk sağlığı açısından değerlendirilmesi
B Hallaç, Y Güçer, O KILINÇÇEKER, ES Poyrazoğlu
ADYUTAYAM Dergisi 9 (1), 61-72, 2021
32021
GC/MS determination of volatile aromatic compounds of Kalecik Karasi must produced by cold maceration
Y GÜÇER, E POYRAZOĞLU, N Artik
Journal of the Faculty of Engineering and Architecture of Gazi University 36 (3), 2021
32021
Bal Şarabı Üretimi
Y Güçer, HA Güleç, A Güven
Türkiye 10. Gıda Kongresi; 21-23 Mayıs 2008, 315-318, 2008
32008
Minimally processed foods: overview
Y GÜÇER, ŞS MİRAN
Genel Yayın Yönetmeni/Editor in Chief• C. Cansın Selin Temana Kapak & İç …, 2023
22023
Bazı üzüm çeşitlerinde farklı proses uygulamalarının üzüm şırasının aroma bileşenleri üzerindeki etkisi
Y Güçer
Fen Bilimleri Enstitüsü, Ankara, 2016
22016
Analysis of volatile compounds of some Turkish flower honey samples by solid-phase microextraction and gas chromatography-mass spectrometry
NE Durmaz, E Anli, Y Güçer, N Artik
Eur J Sci Technol 20, 796-800, 2020
12020
Farklı elma çeşitlerinin şaraplık kalitesinin belirlenmesi
Y Güçer
Fen Bilimleri Enstitüsü, 2008
12008
Şarap Kusur, Hata ve Hastalıkları
RE Anlı, Y Güçer, YY Üniv, GM Van Bölümü
Türkiye 9, 24-26, 2006
12006
Determination of volatile aroma composition of some hazelnut varieties grown in Akçakoca conditions
H Unver, Y Gucer, O Haliscelik, E Sakar, ZM Sakar, M Khanahmadi, ...
Cellular and Molecular Biology 70 (2), 137-142, 2024
2024
Grape-based traditional foods produced in Turkey
S Aktop, P Şanlıbaba, Y Güçer
Italian Journal of Food Science 35 (3), 55-74, 2023
2023
Gıda Güvenliği, Gıda Güvencesi, Gıda Egemenliği ve Sürdürülebilirlik
N ARTIK, Y GÜÇER
Turkiye Klinikleri Food Sciences-Special Topics 9 (1), 54-72, 2023
2023
EFFECTS OF CLIMATE CHANGE ON DRYING OF AGRICULTURAL PRODUCTS AND FOODS WITH TRADITIONAL SUN-DRYING TECHNIQUE
HE POLAT, Y GÜÇER, AS ANLI, EA ANLI
AGRIBALKAN, 567, 2022
2022
CLIMATE CHANGE AND FOOD SECURITY
Y GÜÇER, HE POLAT, AS ANLI, EA ANLI
PROCEEDINGS OF IV. INTERNATIONAL AGRICULTURAL, BIOLOGICAL & LIFE SCIENCE …, 2022
2022
Determination of the physical and chemical properties and the distribution of volatile component of dried Adiyaman Tut mulberry.
Y Güçer, O Kilinççeker, N Artik
2022
Adıyaman Tut Dutu Kurusunun Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri ile Uçucu Bileşen Dağılımının Belirlenmesi
Y GÜÇER, O KILINÇÇEKER, N ARTIK
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi 27 (1), 113-120, 2022
2022
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20