Takip et
Cemal Kaya
Cemal Kaya
gop.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Phytochemical and antioxidant properties of anthocyanin-rich Morus nigra and Morus rubra fruits
M Özgen, S Serçe, C Kaya
Scientia horticulturae 119 (3), 275-279, 2009
5002009
Chemical and antioxidant properties of pomegranate cultivars grown in the Mediterranean region of Turkey
M Ozgen, C Durgaç, S Serçe, C Kaya
Food chemistry 111 (3), 703-706, 2008
4362008
Phytochemical accumulation and antioxidant capacity at four maturity stages of cranberry fruit
H Çelik, M Özgen, S Serçe, C Kaya
Scientia Horticulturae 117 (4), 345-348, 2008
1722008
Removal of limonin bitterness by treatment of ion exchange and adsorbent resins
O Kola, C Kaya, H Duran, A Altan
Food Science and Biotechnology 19, 411-416, 2010
612010
Effect of scale color on the antioxidant capacity of onions
AF Gökçe, C Kaya, S Serçe, M Özgen
Scientia Horticulturae 123 (4), 431-435, 2010
602010
Determining total phenolic content and total antioxidant capacity of loquat cultivars grown in Hatay
AA Polat, O Çalişkan, S Serce, O Saraçoğlu, C Kaya, M Özgen
Pharmacognosy Magazine 6 (21), 5, 2010
532010
Chemical and sensory properties of verjuice, a traditional Turkish non‐fermented beverage from Kabarcik and Yediveren grapes
I Hayoglu, O Kola, C Kaya, S ÖZER, H Turkoglu
Journal of Food Processing and Preservation 33, 252-263, 2009
532009
Physical and chemical properties of persimmon fruit
E Altuntas, R Cangi, C Kaya
International Agrophysics 25 (1), 2011
432011
Selected mechanical and geometric properties of different almond cultivars
E Altuntas, R Gercekcioglu, C Kaya
International Journal of Food Properties 13 (2), 282-293, 2010
422010
Pekmez üretim teknikleri
C Kaya, M Yıldız, İ Hayoğlu, O Kola
GAP VI. Tarım Kongresi, 1482-1490, 2005
402005
Some chemical and physical properties at physiological maturity and ripening period of kiwifruit (‘Hayward’)
R Cangi, E Altuntas, C Kaya, O Saracoglu
African Journal of Biotechnology 10 (27), 5304-5310, 2011
392011
Dut ve harnup pekmezlerinin depolanması süresince bazı kalite değerlerinde oluşan değişmeler
A Batu, DD Karagöz, C Kaya, M Yıldız
Gıda teknolojileri elektronik dergisi 2, 7-16, 2007
362007
Pestil üretim tekniği
A Batu, C Kaya, J Çatak, C Şahin
Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi 1, 71-81, 2007
342007
Farklı siyah havuç miktarlarının şalgam suyunun bileşimine ve duyusal özellikleri üzerine etkisi
M Bayram, S Erdoğan, E Yasemin, O Saraçoğlu, K Cemal
Akademik Gıda 12 (1), 29-34, 2014
222014
Some characteristics and fatty acids composition of wild apricot (Prunus pseudoarmeniaca L.) kernel oil
C Kaya, O Kola, MS Ozer, A Altan
Asian Journal of Chemistry 20 (4), 2597, 2008
222008
Nitrate and phytochemicals: may these vary in red and green lettuce by application of organic and inorganic fertilizers?
S Ozgen, S Sekerci, C Kaya
Biological agriculture & horticulture 30 (3), 173-182, 2014
152014
ÇÜ ZF tarla bitkileri bölümü tarafından yetiştirilen bazı ekmeklik buğday ve tritikale çeşit ve hatları ile bölgemiz çiftliklerinde üretilen ticari buğday çeşitlerinin fiziksel …
MS Özer, H Özkan, K Osman, K Cemal
Gıda 28 (3), 2003
122003
Trabzon hurması (Diospyros kaki L.) bazlı karışık meyveli geleneksel marmelat üretimi üzerine bir araştırma
K Cemal, EE YÜCEL, M BAYRAM, M Cihat, E AYBAKAN, G GÖKGÖZ, ...
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 47 (2), 107-112, 2016
112016
Beyaz, siyah ve yeşil çay kullanılarak üretilen kombuchaların bazı özelliklerinin belirlenmesi
M Güldane, M Bayram, S Topuz, C Kaya, HB Gök, M Bülbül, M Koç
Journal of Agricultural Faculty of Gaziosmanpaşa University (JAFAG) 34 (1 …, 2017
102017
Physicochemical and colour properties of organic and conventional kiwifruits as affected by storage periods
A Islam, E Altuntas, R Cangi, C Kaya, A Yildiz
International journal of food engineering 8 (4), 2012
102012
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20