Yenilebilir protein filmler ve su ürünlerinde kullanımı S Dursun, N Erkan Journal of FisheriesSciences. com 3 (4), 352, 2009 | 71 | 2009 |
Doğal biyopolimer bazlı (biyobozunur) nanokompozit filmler ve su ürünlerindeki uygulamaları S Dursun, N Erkan, M Yesiltaş Journal of FisheriesSciences. com 4 (1), 50, 2010 | 43 | 2010 |
Üniversite Öğrencilerinin Yeme Davranışı Bozukluğuna Yatkınlıkları: Bitlis Eren Üniversitesi Örneği S OĞUR, A AKSOY, H SELEN Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi 5 (1), 2016 | 42 | 2016 |
Üniversite öğrencilerinde ortoreksiya nervoza eğiliminin belirlenmesi S OĞUR, A AKSOY Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi 4 (2), 2015 | 33 | 2015 |
Combined effects of protein based edible film coatings and vacuum packaging on the quality of fresh sea bass fillets N Erkan, S Dursun, Ş Ulusoy, S Akçay, M Yeşiltaş Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat …, 2013 | 26 | 2013 |
Üniversite Öğrencilerinin Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar ve Gıdalar Hakkındaki Bilgi Düzeyleri ve Tutumları: Bitlis Eren Üniversitesi Örneği S Oğur, A Aksoy, Z Yılmaz Journal of Food and Health Science 3 (3), 97-108, 2017 | 21* | 2017 |
The effect of edible coating on the quality of smoked fish S Dursun, N Erkan Italian Journal of Food Science, 2014 | 18 | 2014 |
Kurutulmuş alglerin besin değeri ve gıda olarak kullanımı S Oğur Su Ürünleri Dergisi 33 (1), 67-79, 2016 | 17 | 2016 |
Bitlis ilinde rutin olarak diyaliz ünitesine bağlanan diyaliz hastalarının sıkıntı durumlarının belirlenmesi A Aksoy, S Oğur Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi 4 (2), 2015 | 14 | 2015 |
The use of edible protein films in seafood S Dursun, N Erkan Journal of Fisheries Sciences 3 (4), 352-373, 2009 | 13 | 2009 |
Evaluation of amino acid changes and crumb hardness of enriched bread with Tench (Tinca tinca L., 1758) flesh in Turkey S OĞUR Journal of Food and Nutrition Research 2 (12), 985-992, 2014 | 12 | 2014 |
Bitlis İli’ndeki obez çocuğa sahip ebeveynlerin obeziteye ve çocuklarına yaklaşımı A Aksoy, S Oğur, E Aksoy Kendilci Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi 5 (2), 210-24, 2016 | 11 | 2016 |
Application of natural biopolymer based nanocomposite films in seafood S Dursun, N Erkan, M Yeșiltaș Journal of FisheriesSciences. com 4 (1), 50-77, 2010 | 11 | 2010 |
Kadife balığı (Tinca tinca L., 1758) etiyle zenginleştirmenin hamurun reolojik özellikleri ve ekmeğin duyusal özellikleri üzerine etkisi S Dursun, A Yapar, İ Çelik Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi 4 (3), 44-58, 2009 | 10 | 2009 |
The physicochemical properties of edible protein films S Ogur Italian Journal of Food Science 27 (1), 64-74, 2015 | 9 | 2015 |
Dumanlanmış Balıkların Kalite ve Raf Ömrü Üzerine Yenilebilir Protein Film Kaplamanın Etkisi S DURSUN OĞUR İÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, 2012 | 9 | 2012 |
İstanbul’un bazı semtlerinde yaşayan bireylerin gıda güvenliği ve hijyen konusundaki bilgi ve tutumları S OĞUR, N ERKAN Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi 8 (1), 270-286, 2019 | 8 | 2019 |
Determination of the Orthorexia Nervosa Tendency in University Students S OĞUR, A AKSOY, Ş GÜNGÖR BEU Journal of Science 4 (2), 93-102, 2015 | 8 | 2015 |
Predispositions of University Students to Eating Behavior Disorder: Sample of Bitlis Eren University S OĞUR, A AKSOY, H SELEN BEU Journal of Science 5 (1), 14-26, 2016 | 6* | 2016 |
Covid-19 Salgını Sürecinde Gıda Güvenliği Riskleri ve Önlemleri S Oğur, Ş Hayta, H Durmaz Bekmezci Covid-19 Küresel Salgının Siyasi, Sosyal ve Ekonomik Yansımaları 1, 91-100, 2020 | 5* | 2020 |