Identification and distribution of lactic acid bacteria during the ripening of Şavak tulum cheese GA ÖKSÜZTEPE, B Patir, M Çalicioğlu Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 29 (3), 873-879, 2005 | 65 | 2005 |
Detection and typing of Clostridium perfringens from retail chicken meat parts HS Guran, G Oksuztepe Letters in applied microbiology 57 (1), 77-82, 2013 | 51 | 2013 |
Elazığ’da tüketime sunulan vakum paketli taze kaşar peynirlerinin mikrobiyolojik ve kimyasal kalitesi G Öksüztepe, B Patır, A Dikici, Oİ İlhak Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi 23 (2), 89-94, 2009 | 47 | 2009 |
Elazığ’da tüketime sunulan fermente sucukların mikrobiyolojik ve kimyasal kalitesi G Öksüztepe, HŞ Güran, GK İncili, SB Gül FÜ Sağ Bil Vet Derg 25 (3), 107-117, 2011 | 46 | 2011 |
Effects of housing system, swimming pool and slaughter age on duck performance, carcass and meat characteristics. Z Erisir, O Poyraz, EE Onbasilar, E Erdem, GA Oksuztepe Journal of Animal and Veterinary Advances 8 (9), 1864-1869, 2009 | 46 | 2009 |
Influence of different essential oils on refrigerated fish patties produced from bonito fish (Sarda sarda Bloch, 1793). HS Guran, G Oksuztepe, OE Coban, GK Incili Czech Journal of Food Sciences 33 (1), 2015 | 41 | 2015 |
Sodyum laktat ilavesinin taze gökkuşağı alabalığından (Oncorhynchus mykiss W.) yapılan köftelere etkisi G Oksuztepe, O EMIR, C OE, G HS Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 16 (1), 2010 | 30 | 2010 |
Akıllı ambalajlama sistemleri ve gıda güvenliği G Öksüztepe, P Beyazgül Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi 29 (1), 67-74, 2015 | 26 | 2015 |
Mikotoksinler ve halk sağlığı açısından önemi G ÖKSÜZTEPE, S ERKAN Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 5 (2), 190-195, 2016 | 25 | 2016 |
Microbiological and chemical qualities of salted grey mullet (Chalcalburnus tarichii Pallas, 1811) B Patir, AG INANLI, G OKSUZTEPE, OI ILHAK International Journal of Science & Technology 1 (2), 91-98, 2006 | 23 | 2006 |
Dondurulmuş karides etinden hazırlanan kroketlerin raf ömrü B PATIR, G ÖKSÜZTEPE, ÖE ÇOBAN, A DİKİCİ Fırat Üniversitesi Sağlık Blimleri Veterinerlik Dergisi 23 (1), 29-37, 2009 | 22 | 2009 |
Fate of Listeria monocytogenes and Salmonella Typhimurium in homemade marinade and on marinated chicken drumsticks, wings and breast meat GK İncili, M Akgöl, ME Aydemir, S Alan, M Mutlu, Oİ İlhak, G Öksüztepe LWT 134, 110231, 2020 | 21 | 2020 |
Elazığ’da satılan pişmiş et ve tavuk dönerlerin mikrobiyolojik kalitesi G Öksüztepe, P Beyazgül FÜ Sağ Bil Vet Derg 28 (2), 65-71, 2014 | 19 | 2014 |
The effect of addition of sodium lactate in fish balls made from fresh rainbow trout (Oncorhynchus mykiss W.). G Öksüztepe, ÖE Çoban, HS Güran | 18 | 2010 |
Tulum peyniri ve taze beyaz peynirlerin mineral madde ve ağır metal içerikleri G Öksüztepe, P Karatepe, M Özçelik, GK İncili Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi 27 (2), 93-97, 2013 | 17 | 2013 |
Vakum paketli Şavak tulum peynirlerinde potasyum sorbatın kullanımı P DEMİR, G ÖKSÜZTEPE, İ GK, İ Oİ Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 23 (1), 2017 | 16 | 2017 |
Effects of acetic acid and different salt concentrations on the shelf life of caviar from rainbow trout (Oncorhynchus mykiss W. 1792). AG Inanli, G Oksuztepe, E Ozpolat, OE Coban | 16 | 2011 |
Microbiological and chemical quality of Cokelek marketed in Elazığ G Öksüztepe, B Patır, A Dikici, ÖP Bozkurt, M Çalıcıoğlu Fırat Univ Med J Heal Sci 21, 27-31, 2007 | 16 | 2007 |
ELAZIĞDA SATILAN ÇÖKELEK VE KURUTLARIN MİNERAL MADDE VE AĞIR METAL DÜZEYLERİ G Öksüztepe, GK İncili, İA Uysal Veterinary Sciences 8 (3), 1-9, 2013 | 15 | 2013 |
Elazığ'da tüketime sunulan kaymaklı (sade) dondurmaların mikrobiyolojik ve kimyasal kalitesi B PATIR, G ÖKSÜZTEPE, Oİ İLHAK, P BOZKURT Veteriner Bilimleri Dergisi. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 20 (1 …, 2004 | 15 | 2004 |