Follow
GÜLSÜM ÖKSÜZTEPE
GÜLSÜM ÖKSÜZTEPE
Verified email at firat.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
Identification and distribution of lactic acid bacteria during the ripening of Şavak tulum cheese
GA ÖKSÜZTEPE, B Patir, M Çalicioğlu
Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 29 (3), 873-879, 2005
652005
Detection and typing of Clostridium perfringens from retail chicken meat parts
HS Guran, G Oksuztepe
Letters in applied microbiology 57 (1), 77-82, 2013
512013
Elazığ’da tüketime sunulan vakum paketli taze kaşar peynirlerinin mikrobiyolojik ve kimyasal kalitesi
G Öksüztepe, B Patır, A Dikici, Oİ İlhak
Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi 23 (2), 89-94, 2009
472009
Elazığ’da tüketime sunulan fermente sucukların mikrobiyolojik ve kimyasal kalitesi
G Öksüztepe, HŞ Güran, GK İncili, SB Gül
FÜ Sağ Bil Vet Derg 25 (3), 107-117, 2011
462011
Effects of housing system, swimming pool and slaughter age on duck performance, carcass and meat characteristics.
Z Erisir, O Poyraz, EE Onbasilar, E Erdem, GA Oksuztepe
Journal of Animal and Veterinary Advances 8 (9), 1864-1869, 2009
462009
Influence of different essential oils on refrigerated fish patties produced from bonito fish (Sarda sarda Bloch, 1793).
HS Guran, G Oksuztepe, OE Coban, GK Incili
Czech Journal of Food Sciences 33 (1), 2015
412015
Sodyum laktat ilavesinin taze gökkuşağı alabalığından (Oncorhynchus mykiss W.) yapılan köftelere etkisi
G Oksuztepe, O EMIR, C OE, G HS
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 16 (1), 2010
302010
Akıllı ambalajlama sistemleri ve gıda güvenliği
G Öksüztepe, P Beyazgül
Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi 29 (1), 67-74, 2015
262015
Mikotoksinler ve halk sağlığı açısından önemi
G ÖKSÜZTEPE, S ERKAN
Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 5 (2), 190-195, 2016
252016
Microbiological and chemical qualities of salted grey mullet (Chalcalburnus tarichii Pallas, 1811)
B Patir, AG INANLI, G OKSUZTEPE, OI ILHAK
International Journal of Science & Technology 1 (2), 91-98, 2006
232006
Dondurulmuş karides etinden hazırlanan kroketlerin raf ömrü
B PATIR, G ÖKSÜZTEPE, ÖE ÇOBAN, A DİKİCİ
Fırat Üniversitesi Sağlık Blimleri Veterinerlik Dergisi 23 (1), 29-37, 2009
222009
Fate of Listeria monocytogenes and Salmonella Typhimurium in homemade marinade and on marinated chicken drumsticks, wings and breast meat
GK İncili, M Akgöl, ME Aydemir, S Alan, M Mutlu, Oİ İlhak, G Öksüztepe
LWT 134, 110231, 2020
212020
Elazığ’da satılan pişmiş et ve tavuk dönerlerin mikrobiyolojik kalitesi
G Öksüztepe, P Beyazgül
FÜ Sağ Bil Vet Derg 28 (2), 65-71, 2014
192014
The effect of addition of sodium lactate in fish balls made from fresh rainbow trout (Oncorhynchus mykiss W.).
G Öksüztepe, ÖE Çoban, HS Güran
182010
Tulum peyniri ve taze beyaz peynirlerin mineral madde ve ağır metal içerikleri
G Öksüztepe, P Karatepe, M Özçelik, GK İncili
Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi 27 (2), 93-97, 2013
172013
Vakum paketli Şavak tulum peynirlerinde potasyum sorbatın kullanımı
P DEMİR, G ÖKSÜZTEPE, İ GK, İ Oİ
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 23 (1), 2017
162017
Effects of acetic acid and different salt concentrations on the shelf life of caviar from rainbow trout (Oncorhynchus mykiss W. 1792).
AG Inanli, G Oksuztepe, E Ozpolat, OE Coban
162011
Microbiological and chemical quality of Cokelek marketed in Elazığ
G Öksüztepe, B Patır, A Dikici, ÖP Bozkurt, M Çalıcıoğlu
Fırat Univ Med J Heal Sci 21, 27-31, 2007
162007
ELAZIĞDA SATILAN ÇÖKELEK VE KURUTLARIN MİNERAL MADDE VE AĞIR METAL DÜZEYLERİ
G Öksüztepe, GK İncili, İA Uysal
Veterinary Sciences 8 (3), 1-9, 2013
152013
Elazığ'da tüketime sunulan kaymaklı (sade) dondurmaların mikrobiyolojik ve kimyasal kalitesi
B PATIR, G ÖKSÜZTEPE, Oİ İLHAK, P BOZKURT
Veteriner Bilimleri Dergisi. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 20 (1 …, 2004
152004
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20