Compliance with Mediterranean Diet Quality Index (KIDMED) and nutrition knowledge levels in adolescents. A case study from Turkey SA Sahingoz, N Sanlier Appetite 57 (1), 272-277, 2011 | 189 | 2011 |
İş yaşamında cinsiyet ayrımcılığı: Kadın aşçılar örneği M Çelik, SA Şahingöz Journal of Tourism & Gastronomy Studies 6 (Special Issue 3), 370-383, 2018 | 53 | 2018 |
Omega-3 yağ asitlerinin insan sağlığına etkileri SA Şahingöz Gazi Üniv. Endüstriyel Sanatlar Eğitim Fak. Derg 21, 1-13, 2007 | 34 | 2007 |
Yetişkin Bireylerde Gıda Neofobi Düzeyinin Belirlenmesi (Determination of Food Neophobia Level in Adult Individuals) V Ceylan, SA Şahingöz Journal of Tourism & Gastronomy Studies 7 (2), 772-784, 2019 | 33 | 2019 |
Kadın çalışanlarda cam tavan yansıtıcılarından kurum ikliminin, iş tatmini ve işten ayrılma niyetine etkisi: otel işletmelerinde bir araştırma A Sökmen, SA Şahingöz İşletme Araştırmaları Dergisi 9 (1), 113-133, 2017 | 31* | 2017 |
The relationship between personnel workload and work satisfaction within accommodation and nutrition establishments H Sahin, SA Sahingoz American International Journal of Social Science 2 (3), 10-18, 2013 | 28 | 2013 |
Konaklama ve beslenme işletmelerinde iş sağlığı ve güvenliği S Şahingöz, A Şık Detay Yayıncılık, 2015 | 26 | 2015 |
Yenilebilir Otlar Tüketim Alışkanlığı: Düziçi Örneği (Edible Herbs Habitual Consumption: Düziçi Example) F Ceylan, SA Şahingöz Journal of Tourism & Gastronomy Studies 7 (3), 2204-2225, 2019 | 22 | 2019 |
Green generation restaurant movement in restaurants: An example of “La Mancha Restaurant”(Restoran mutfaklarında yeşil nesil restoran hareketi: “La Mancha Restoran”) SA Şahingöz, E Güleç Journal of Tourism Theory and Research 5 (2), 292-300, 2019 | 19* | 2019 |
Akdeniz diyet kalitesi ölçeğinin (Mediterranean Diet Quality-KIDMED) geçerlik ve güvenirlik çalışması SA Şahingöz, L Özgen, AGE Yalçın Proceedings Book of 5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition …, 2019 | 15 | 2019 |
Consumer awareness on food poisoning SA Sahingoz, H Sahin Pakistan Journal of Nutrition 8 (8), 1218-1223, 2009 | 12 | 2009 |
The implementation and evaluation of a nutrition education programme about Mediterranean diet for adolescents SA Sahingoz, L Dogan Progress in Nutrition 21 (2), 316-326, 2019 | 11 | 2019 |
Covid–19 pandemisi normalleşme sürecinde bireylerin yiyecek ve içecek tercihleri SA ŞAHİNGÖZ, B ÖZTÜRK Haliç Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 4 (2), 187-214, 2021 | 10 | 2021 |
Bolu ilinde üretilen arı ürünlerinin gastronomi turizmi kapsamında değerlendirilmesi SA ŞAHİNGÖZ, İ Fatma Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi 2 (Ek1), 519-533, 2018 | 10 | 2018 |
Tüketicilerin helal gıda algıları ve tercihleri. 1 SA Şahingöz, M Onur International Halal Tourism Congress 276, 285, 2017 | 8 | 2017 |
Visually impaired consumers and food shopping SA Sahingoz British Journal of Humanities and Social Sciences 7 (1), 63-74, 2012 | 8 | 2012 |
Fast food and snack food consumption of adolescents in Turkey SA Sahingoz HealthMED 5 (2), 378-387, 2011 | 8 | 2011 |
The Education about Breakfast and its Importance Given to Child-to-Mother in Turkey SA Sahingoz Pakistan Journal of Nutrition 8 (4), 419-24, 2009 | 8 | 2009 |
The COVID-19 Pandemic and fermented products SA SAHİNGÖZ, E YALÇIN Journal of Tourism & Gastronomy Studies 10 (2), 882-894, 2022 | 7 | 2022 |
Ankara’daki restoranların engelli bireylerin erişilebilirliğine uygunluğu SA ŞAHİNGÖZ, T KESKİN Journal of Tourism & Gastronomy Studies 6 (3), 404-422, 2018 | 7 | 2018 |