Follow
Prof. Dr. SEMRA AKAR ŞAHİNGÖZ
Prof. Dr. SEMRA AKAR ŞAHİNGÖZ
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi
Verified email at hbv.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
Compliance with Mediterranean Diet Quality Index (KIDMED) and nutrition knowledge levels in adolescents. A case study from Turkey
SA Sahingoz, N Sanlier
Appetite 57 (1), 272-277, 2011
1892011
İş yaşamında cinsiyet ayrımcılığı: Kadın aşçılar örneği
M Çelik, SA Şahingöz
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 6 (Special Issue 3), 370-383, 2018
532018
Omega-3 yağ asitlerinin insan sağlığına etkileri
SA Şahingöz
Gazi Üniv. Endüstriyel Sanatlar Eğitim Fak. Derg 21, 1-13, 2007
342007
Yetişkin Bireylerde Gıda Neofobi Düzeyinin Belirlenmesi (Determination of Food Neophobia Level in Adult Individuals)
V Ceylan, SA Şahingöz
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 7 (2), 772-784, 2019
332019
Kadın çalışanlarda cam tavan yansıtıcılarından kurum ikliminin, iş tatmini ve işten ayrılma niyetine etkisi: otel işletmelerinde bir araştırma
A Sökmen, SA Şahingöz
İşletme Araştırmaları Dergisi 9 (1), 113-133, 2017
31*2017
The relationship between personnel workload and work satisfaction within accommodation and nutrition establishments
H Sahin, SA Sahingoz
American International Journal of Social Science 2 (3), 10-18, 2013
282013
Konaklama ve beslenme işletmelerinde iş sağlığı ve güvenliği
S Şahingöz, A Şık
Detay Yayıncılık, 2015
262015
Yenilebilir Otlar Tüketim Alışkanlığı: Düziçi Örneği (Edible Herbs Habitual Consumption: Düziçi Example)
F Ceylan, SA Şahingöz
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 7 (3), 2204-2225, 2019
222019
Green generation restaurant movement in restaurants: An example of “La Mancha Restaurant”(Restoran mutfaklarında yeşil nesil restoran hareketi: “La Mancha Restoran”)
SA Şahingöz, E Güleç
Journal of Tourism Theory and Research 5 (2), 292-300, 2019
19*2019
Akdeniz diyet kalitesi ölçeğinin (Mediterranean Diet Quality-KIDMED) geçerlik ve güvenirlik çalışması
SA Şahingöz, L Özgen, AGE Yalçın
Proceedings Book of 5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition …, 2019
152019
Consumer awareness on food poisoning
SA Sahingoz, H Sahin
Pakistan Journal of Nutrition 8 (8), 1218-1223, 2009
122009
The implementation and evaluation of a nutrition education programme about Mediterranean diet for adolescents
SA Sahingoz, L Dogan
Progress in Nutrition 21 (2), 316-326, 2019
112019
Covid–19 pandemisi normalleşme sürecinde bireylerin yiyecek ve içecek tercihleri
SA ŞAHİNGÖZ, B ÖZTÜRK
Haliç Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 4 (2), 187-214, 2021
102021
Bolu ilinde üretilen arı ürünlerinin gastronomi turizmi kapsamında değerlendirilmesi
SA ŞAHİNGÖZ, İ Fatma
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi 2 (Ek1), 519-533, 2018
102018
Tüketicilerin helal gıda algıları ve tercihleri. 1
SA Şahingöz, M Onur
International Halal Tourism Congress 276, 285, 2017
82017
Visually impaired consumers and food shopping
SA Sahingoz
British Journal of Humanities and Social Sciences 7 (1), 63-74, 2012
82012
Fast food and snack food consumption of adolescents in Turkey
SA Sahingoz
HealthMED 5 (2), 378-387, 2011
82011
The Education about Breakfast and its Importance Given to Child-to-Mother in Turkey
SA Sahingoz
Pakistan Journal of Nutrition 8 (4), 419-24, 2009
82009
The COVID-19 Pandemic and fermented products
SA SAHİNGÖZ, E YALÇIN
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 10 (2), 882-894, 2022
72022
Ankara’daki restoranların engelli bireylerin erişilebilirliğine uygunluğu
SA ŞAHİNGÖZ, T KESKİN
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 6 (3), 404-422, 2018
72018
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20