Follow
FERID AYDIN
Title
Cited by
Cited by
Year
Effect of water stress at various growth stages on some quality characteristics of winter wheat
A Ozturk, F Aydin
Journal of agronomy and crop science 190 (2), 93-99, 2004
3322004
Sivas ilinde ekmek tüketim alışkanlıkları ve tüketici dinamiklerinin belirlenmesi
F Aydın, Ş Yıldız
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 42 (2), 165-180, 2011
522011
Bazı fiğ (Vicia sp.) ve mürdümük (Lathyrus sp.) türlerinin tarımsal özellikleri üzerine bir araştırma
HK Fırıncıoğlu, D Uncuer, S Ünal, F Aydın
Türkiye 3, 17-19, 1996
401996
The determination of acrylamide content in brewed coffee samples marketed in Turkey
B Başaran, F Aydın, G Kaban
Food Additives & Contaminants: Part A 37 (2), 280-287, 2020
312020
Alabalık biyolojisi ve yetiştirme teknikleri
F Aydın
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Su Ürünleri Bölümü, Ankara, Turkey. 30p, 2009
212009
Estimating the acrylamide exposure of adult individuals from coffee: Turkey
B Basaran, F Aydin
Food Additives & Contaminants: Part A 37 (12), 2051-2060, 2020
182020
Başbakanlık sosyal hizmetler çocuk esirgeme kurumunda bulunan 5-6 yaş grubu çocuklara uygulanan dil eğitim programının dil gelişimine etkisi
ÖF Aydin
Sosyal Bilimler Enstitüsü, 1997
131997
Determination of acrylamide levels in infant formulas and baby biscuits sold in Turkey
B Başaran, F Aydın
Lett. Appl. NanoBioScience 11, 3155-3165, 2022
102022
Nohudun kullanımı ve leblebi üretimi
F Aydın
Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi. Gaziantep, 2002
102002
Ekmekta Bayatlama ve Geciktirilmesi İçin Dikkat Edilecek Hususlar
F AYDIN
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 39 (2), 2008
92008
Sazan üretimi
F Aydın
İç sularda balık yetiştiriciliği ve sorunları semineri, 8-9, 1984
91984
Isolation and identification of lactic acid bacteria from fermented chickpeas
F Aydın, K Çebi
Black Sea Journal of Agriculture Open Access Journal e-ISSN: 2618-6578, 2019
72019
Sıvı Ferment ve Sponge Hamur Metotları ile Ekmek Üretiminde Diastatik Preparat ve Laktik Starter Kültür Katkılarının Hamurun Olgunlaşması ve Ekmeğin Bazı Kalitatif ve Aromatik …
F Aydın
Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, Yayınlanmamış Doktora Tezi …, 1995
71995
Possibilities for the use of whey in tel kadayıf (a Turkish dessert) production
F Aydin, S ÇAKMAKÇI
Turkish Journal of Agriculture and Forestry 38 (2), 250-257, 2014
62014
Microbiological risks related with raw materials in halva production and detection of microbiological critical control points
F AYDIN, B Başaran
Akademik Gıda 16 (1), 42-50, 2018
52018
Farklı oranlarda peyniraltı suyu katkısı ile üretilen taze ve depolanmış tel kadayıfların bazı kalite özelliklerinin tespiti: 1
S Çakmakçı, F Aydın
Mikrobiyolojik ve duyusal özellikler. Atatürk Üniv Ziraat Fak Derg 32, 181-188, 2001
52001
Balık Üretiminde Su Kriterleri Ders Notları (Yayınlanmamış)
F Aydın
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Su ürünleri Bölümü, Ankara, 1995
51995
Determination of microbiological and chemical properties of sikma cheeses collected from different provinces.
F Aydın, M Ardıç
42019
Sıvı Ferment Yöntemiyle Ekmek Üretiminde Laktik Kültür Katkısının Etkisi
A Elgün, Z Ertugay, F Aydın, G Kotancılar
Gıda 16 (4), 1991
41991
Acrylamide: A hidden danger
B Başaran, F Aydın
Health, Food & Biotechnology 1 (1), 113-117, 2019
22019
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20