Effect of water stress at various growth stages on some quality characteristics of winter wheat A Ozturk, F Aydin Journal of agronomy and crop science 190 (2), 93-99, 2004 | 332 | 2004 |
Sivas ilinde ekmek tüketim alışkanlıkları ve tüketici dinamiklerinin belirlenmesi F Aydın, Ş Yıldız Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 42 (2), 165-180, 2011 | 52 | 2011 |
Bazı fiğ (Vicia sp.) ve mürdümük (Lathyrus sp.) türlerinin tarımsal özellikleri üzerine bir araştırma HK Fırıncıoğlu, D Uncuer, S Ünal, F Aydın Türkiye 3, 17-19, 1996 | 40 | 1996 |
The determination of acrylamide content in brewed coffee samples marketed in Turkey B Başaran, F Aydın, G Kaban Food Additives & Contaminants: Part A 37 (2), 280-287, 2020 | 31 | 2020 |
Alabalık biyolojisi ve yetiştirme teknikleri F Aydın Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Su Ürünleri Bölümü, Ankara, Turkey. 30p, 2009 | 21 | 2009 |
Estimating the acrylamide exposure of adult individuals from coffee: Turkey B Basaran, F Aydin Food Additives & Contaminants: Part A 37 (12), 2051-2060, 2020 | 18 | 2020 |
Başbakanlık sosyal hizmetler çocuk esirgeme kurumunda bulunan 5-6 yaş grubu çocuklara uygulanan dil eğitim programının dil gelişimine etkisi ÖF Aydin Sosyal Bilimler Enstitüsü, 1997 | 13 | 1997 |
Determination of acrylamide levels in infant formulas and baby biscuits sold in Turkey B Başaran, F Aydın Lett. Appl. NanoBioScience 11, 3155-3165, 2022 | 10 | 2022 |
Nohudun kullanımı ve leblebi üretimi F Aydın Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi. Gaziantep, 2002 | 10 | 2002 |
Ekmekta Bayatlama ve Geciktirilmesi İçin Dikkat Edilecek Hususlar F AYDIN Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 39 (2), 2008 | 9 | 2008 |
Sazan üretimi F Aydın İç sularda balık yetiştiriciliği ve sorunları semineri, 8-9, 1984 | 9 | 1984 |
Isolation and identification of lactic acid bacteria from fermented chickpeas F Aydın, K Çebi Black Sea Journal of Agriculture Open Access Journal e-ISSN: 2618-6578, 2019 | 7 | 2019 |
Sıvı Ferment ve Sponge Hamur Metotları ile Ekmek Üretiminde Diastatik Preparat ve Laktik Starter Kültür Katkılarının Hamurun Olgunlaşması ve Ekmeğin Bazı Kalitatif ve Aromatik … F Aydın Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, Yayınlanmamış Doktora Tezi …, 1995 | 7 | 1995 |
Possibilities for the use of whey in tel kadayıf (a Turkish dessert) production F Aydin, S ÇAKMAKÇI Turkish Journal of Agriculture and Forestry 38 (2), 250-257, 2014 | 6 | 2014 |
Microbiological risks related with raw materials in halva production and detection of microbiological critical control points F AYDIN, B Başaran Akademik Gıda 16 (1), 42-50, 2018 | 5 | 2018 |
Farklı oranlarda peyniraltı suyu katkısı ile üretilen taze ve depolanmış tel kadayıfların bazı kalite özelliklerinin tespiti: 1 S Çakmakçı, F Aydın Mikrobiyolojik ve duyusal özellikler. Atatürk Üniv Ziraat Fak Derg 32, 181-188, 2001 | 5 | 2001 |
Balık Üretiminde Su Kriterleri Ders Notları (Yayınlanmamış) F Aydın Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Su ürünleri Bölümü, Ankara, 1995 | 5 | 1995 |
Determination of microbiological and chemical properties of sikma cheeses collected from different provinces. F Aydın, M Ardıç | 4 | 2019 |
Sıvı Ferment Yöntemiyle Ekmek Üretiminde Laktik Kültür Katkısının Etkisi A Elgün, Z Ertugay, F Aydın, G Kotancılar Gıda 16 (4), 1991 | 4 | 1991 |
Acrylamide: A hidden danger B Başaran, F Aydın Health, Food & Biotechnology 1 (1), 113-117, 2019 | 2 | 2019 |