Takip et
Bengi Hakguder
Bengi Hakguder
Uşak Üniversitesi Gıda Mühendisliğinde Doktor Öğretim Üyesi
usak.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
The impact of UV-C irradiation on spoilage microorganisms and colour of orange juice
B Hakguder Taze, S Unluturk, S Buzrul, H Alpas
Journal of food science and technology 52, 1000-1007, 2015
602015
Effect of postharvest UV-C treatment on the microbial quality of ‘Şalak’apricot
BH Taze, S Unluturk
Scientia Horticulturae 233, 370-377, 2018
282018
Evaluation of orange peel, an industrial waste, for the production of Aspergillus sojae polygalacturonase considering both morphology and rheology effects
N Göğüş, BH Taze, H Demir, C Tari, S Ünlütürk, MF Lahore
Turkish Journal of Biology 38 (4), 537-548, 2014
202014
UV processing and storage of liquid and solid foods: quality, microbial, enzymatic, nutritional, organoleptic, composition and properties effects
BH Taze, MP Akgun, S Yildiz, Z Kaya, S Unluturk
Innovative Food Processing Technologies 2, 277-305, 2019
62019
Ionizing and nonionizing radiations can change physicochemical, technofunctional, and nutritional attributes of starch
H Rostamabadi, I Demirkesen, BH Taze, AC Karaca, M Habib, K Jan, ...
Food Chemistry: X, 100771, 2023
42023
FONKSİYONEL BİR GIDA BİLEŞENİ OLARAK KEÇİBOYNUZU: ÖZELLİKLERİ VE GIDA UYGULAMALARI
Ö ŞENER, BH TAZE
Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi 6 (1), 45-66, 2022
32022
VURGULU IŞIK İLE İŞLENEN MEYVE VE SEBZE SULARININ KALİTESİ
P ANKARALIGİL, BH Taze
Gıda 47 (4), 663-678, 2022
2022
Investigation of the Effect of Different Processing Techniques on the Overall Quality and Shelf Life of Local Apricot Variety of Iğdır (Prunus Armeniaca L., Cv. Şalak)
BH Taze
PQDT-Global, 2017
2017
Alternatif İşleme Tekniklerinin Iğdır Şalak Kayısının Raf Ömrünü Arttırmak için Kullanılabilirliğinin Araştırılması
BH TAZE, S ÜNLÜTÜRK
2016
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–9