Takip et
Atike Nur DURAK
Atike Nur DURAK
Pamukkale Üniversitesi
akdeniz.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip - Ana Sayfa
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Adsorption behaviour of bulgur
M Erbaş, E Aykın, S Arslan, AN Durak
Food chemistry 195, 87-90, 2016
372016
Effect of sodium metabisulfite addition and baking temperature on maillard reaction in bread
M Erbas, H Sekerci, S Arslan, AN Durak
Journal of Food Quality 35 (2), 144-151, 2012
262012
Determination of microbiological and chemical properties of probiotic boza and its consumer acceptability
S Arslan, AN Durak, M Erbas, E Tanriverdi, U Gulcan
Journal of the American College of Nutrition 34 (1), 56-64, 2015
202015
Effect of bicarbonate salts and sequential using of frying oil on acrylamide and 5-hydroxymethylfurfural contents in coated fried chicken meat
E Aykın, S Arslan, AN Durak, M Erbas
International journal of food properties 19 (1), 222-232, 2016
162016
Physiochemical state of water in food and sorption isotherms.
E Aykın, S Arslan, AN Durak, M Erbaș
8*2015
Tahıl Depolamada Depolamanın Temel Prensipleri
M Erbaş, AN Durak, S Arslan
Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, 2013
82013
Ultrasonication to inactivate the proteolytic enzymes in suni bug-damaged wheat
AN Durak, M Erbaş, S Arslan
Journal of cereal science 71, 122-129, 2016
42016
FENİLKETONÜRİ HASTALARI İÇİN FENİLALANİN İÇERİĞİ AZALTILMIŞ BİR UN GELİŞTİRİLMESİ
ÖK BÜYÜKKURT, AN DURAK, M Erbaş
Gıda 43 (5), 812-825, 2018
12018
Development of a new of flour with reduced phenylalanine content for phenylketonuria patients.
ÖK Büyükkurt, AN Durak, M Erbaș
2018
Adsorption behaviour of bulgur.
M Erbaș, E Aykın, S Arslan, AN Durak
2015
Süne ve kımıl zararına uğramış buğdaylarda proteaz enzimi inaktivasyonunda ultrasonik ses dalgalarının kullanım imkanları
AN Durak
Akdeniz Üniversitesi, 2013
2013
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–11