Kırsal turizm ile gastronomi turizmi ilişkisi: Bigadiç örneği B Deveci, S Türkmen, C Avcıkurt Uluslararası Sosyal ve Ekonomik Bilimler Dergisi 3 (2), 29-34, 2013 | 323 | 2013 |
Yeme Davranışı: Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencileri Üzerine Bir Araştırma B Deveci, B Deveci, C Avcıkurt journal of tourism & gastronomy studies 5 (3), 118-134, 2017 | 43 | 2017 |
"ÖRNEK OLAY"ÇALIŞMASINA İLİŞKİN TEORİK BİR DEĞERLENDİRME B Deveci, D Bahar SOCIAL SCIENCES STUDIES JOURNAL 4 (13), 126-135, 2018 | 28 | 2018 |
İŞ STRESİ VE TURİZM İŞLETMELERİNDE YAPILAN ARAŞTIRMALARA İLİŞKİN BİR DEĞERLENDİRME-JOB STRESS AND AN EVALUATION OF THE STUDIES MADE IN THE TOURISM ENTERPRISES B DEVECİ Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 9 (20), 39-53, 2017 | 22 | 2017 |
Konaklama işletmeleri açısından ağızdan ağıza iletişimin tüketicilerin satın alma kararlarına etkileri: Ankara örneği B Deveci PQDT-Global, 2010 | 19 | 2010 |
Balıkesir Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu (BTİOYO) Mezunlarının Turizm Sektöründeki İstihdam Profili” C Avcıkurt, B Deveci, S Türkmen Turizm Eğitim Konferansı-Tebliğler, 109-119, 2012 | 16 | 2012 |
İŞ-AİLE ÇATIŞMASI VE İŞ STRESİNİN YAŞAM KALİTESİNE ETKİSİ: BÜYÜK ÖLÇEKLİ MUTFAK ÇALIŞANLARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA B DEVECİ, C AVCIKURT Akademik Sosyal Araştırmalar Dergisi 5 (40), 313-331, 2017 | 10* | 2017 |
A study on the applicability of in-service hybrid education in food and beverage businesses (The example of culinary trends) M Sarıoğlan, C Avcıkurt, B Deveci Journal of Educational Technology and Online Learning 4 (4), 688-701, 2021 | 8 | 2021 |
Gastronomi ve mutfak sanatları bölümü akademik personelinin eğitim profili: Devlet üniversiteleri üzerine bir araştırma B Deveci, B Deveci, Y Aymankuy, Ş Aymankuy Ankara Hacı Bayram Veli University, 2020 | 7 | 2020 |
Mutfak Departmanına Yönelik Tutum: Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencileri Üzerine Bir Araştırma B Deveci, B Deveci, N Karaman, Y Aymankuy Akademik bakış, 717-732, 2017 | 7* | 2017 |
ve Avcıkurt, C.(2013) B Deveci, S Türkmen Kırsal Turizm ile Gastronomi Turizmi İlişkisi: Bigadiç Örneği, Uluslararası …, 0 | 7 | |
Eating behavior: An investigation on gastronomy and culinary arts pupils B Deveci, C Avcikurt, B Deveci Journal of Tourism and Gastronomy Studies 5 (3), 118-134, 2017 | 6 | 2017 |
Kırklareli dibek kahvehanesinin tercih edilme sebeplerinin belirlenmesi B Deveci TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ 4 (1), 50-66, 2020 | 5 | 2020 |
Balıkesir Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Mezunlarının Turizm Sektöründeki İstihdam Profili C Avcıkurt, B Deveci, S Türkmen Turizm Eğitimi Konferansı-Tebliğler, TC Kültür ve Turizm Bakanlığı Yayınları …, 2012 | 5 | 2012 |
İkinci konut sahiplerinin ikincil konut turizmine yönelik algılarının belirlenmesi üzerine bir araştırma C Avcıkurt, B Deveci, M Sarıoğlan İrfan Yazıcıoğlu, 2021 | 4 | 2021 |
Uzayda beslenme ve gelişim süreci üzerine teorik bir değerlendirme B DEVECİ, B DEVECİ Journal of Tourism & Gastronomy Studies 6 (Special Issue 3), 26-38, 2018 | 4 | 2018 |
Service Quality Measurement of Higher Education Institutions in TR21 Thrace Region: A Study on Tourism Students B DEVECİ Journal of Tourism & Gastronomy Studies 7 (4), 2418-2437, 2019 | 3 | 2019 |
İŞ-AİLE VE AİLE-İŞ ÇATIŞMASI DÜZEYLERİ İLE GENEL İŞ-AİLE ÇATIŞMA DÜZEYİ ARASINDAKİ İLİŞKİNİN BELİRLENMESİ: MUTFAK ÇALIŞANLARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA B Deveci JOURNAL OF SOCIAL AND HUMANITIES SCIENCES RESEARCH 4 (4), 541-553, 2017 | 2 | 2017 |
Vanilla spice and investigation on areas of usage Vanilya baharatı ve kullanım alanları üzerine bir araştırma B Deveci, S Türkmen, C Avcıkurt Journal of Human Sciences 13 (3), 5340-5350, 2016 | 2 | 2016 |
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE TALEP TAHMİN YÖNTEMLERİNİN UYGULANABİLİRLİĞİ (BUTK İŞLETMELERDE BİR UYGULAMA B Deveci, K Arslan, R Bakan Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online), 2023 | 1 | 2023 |