Takip et
Bilal DEVECİ
Bilal DEVECİ
Kırklareli Üniversitesi Turizm Fakültesi
klu.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip - Ana Sayfa
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Kırsal turizm ile gastronomi turizmi ilişkisi: Bigadiç örneği
B Deveci, S Türkmen, C Avcıkurt
Uluslararası Sosyal ve Ekonomik Bilimler Dergisi 3 (2), 29-34, 2013
3232013
Yeme Davranışı: Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencileri Üzerine Bir Araştırma
B Deveci, B Deveci, C Avcıkurt
journal of tourism & gastronomy studies 5 (3), 118-134, 2017
432017
"ÖRNEK OLAY"ÇALIŞMASINA İLİŞKİN TEORİK BİR DEĞERLENDİRME
B Deveci, D Bahar
SOCIAL SCIENCES STUDIES JOURNAL 4 (13), 126-135, 2018
282018
İŞ STRESİ VE TURİZM İŞLETMELERİNDE YAPILAN ARAŞTIRMALARA İLİŞKİN BİR DEĞERLENDİRME-JOB STRESS AND AN EVALUATION OF THE STUDIES MADE IN THE TOURISM ENTERPRISES
B DEVECİ
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 9 (20), 39-53, 2017
222017
Konaklama işletmeleri açısından ağızdan ağıza iletişimin tüketicilerin satın alma kararlarına etkileri: Ankara örneği
B Deveci
PQDT-Global, 2010
192010
Balıkesir Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu (BTİOYO) Mezunlarının Turizm Sektöründeki İstihdam Profili”
C Avcıkurt, B Deveci, S Türkmen
Turizm Eğitim Konferansı-Tebliğler, 109-119, 2012
162012
İŞ-AİLE ÇATIŞMASI VE İŞ STRESİNİN YAŞAM KALİTESİNE ETKİSİ: BÜYÜK ÖLÇEKLİ MUTFAK ÇALIŞANLARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
B DEVECİ, C AVCIKURT
Akademik Sosyal Araştırmalar Dergisi 5 (40), 313-331, 2017
10*2017
A study on the applicability of in-service hybrid education in food and beverage businesses (The example of culinary trends)
M Sarıoğlan, C Avcıkurt, B Deveci
Journal of Educational Technology and Online Learning 4 (4), 688-701, 2021
82021
Gastronomi ve mutfak sanatları bölümü akademik personelinin eğitim profili: Devlet üniversiteleri üzerine bir araştırma
B Deveci, B Deveci, Y Aymankuy, Ş Aymankuy
Ankara Hacı Bayram Veli University, 2020
72020
Mutfak Departmanına Yönelik Tutum: Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencileri Üzerine Bir Araştırma
B Deveci, B Deveci, N Karaman, Y Aymankuy
Akademik bakış, 717-732, 2017
7*2017
ve Avcıkurt, C.(2013)
B Deveci, S Türkmen
Kırsal Turizm ile Gastronomi Turizmi İlişkisi: Bigadiç Örneği, Uluslararası …, 0
7
Eating behavior: An investigation on gastronomy and culinary arts pupils
B Deveci, C Avcikurt, B Deveci
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 5 (3), 118-134, 2017
62017
Kırklareli dibek kahvehanesinin tercih edilme sebeplerinin belirlenmesi
B Deveci
TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ 4 (1), 50-66, 2020
52020
Balıkesir Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Mezunlarının Turizm Sektöründeki İstihdam Profili
C Avcıkurt, B Deveci, S Türkmen
Turizm Eğitimi Konferansı-Tebliğler, TC Kültür ve Turizm Bakanlığı Yayınları …, 2012
52012
İkinci konut sahiplerinin ikincil konut turizmine yönelik algılarının belirlenmesi üzerine bir araştırma
C Avcıkurt, B Deveci, M Sarıoğlan
İrfan Yazıcıoğlu, 2021
42021
Uzayda beslenme ve gelişim süreci üzerine teorik bir değerlendirme
B DEVECİ, B DEVECİ
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 6 (Special Issue 3), 26-38, 2018
42018
Service Quality Measurement of Higher Education Institutions in TR21 Thrace Region: A Study on Tourism Students
B DEVECİ
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 7 (4), 2418-2437, 2019
32019
İŞ-AİLE VE AİLE-İŞ ÇATIŞMASI DÜZEYLERİ İLE GENEL İŞ-AİLE ÇATIŞMA DÜZEYİ ARASINDAKİ İLİŞKİNİN BELİRLENMESİ: MUTFAK ÇALIŞANLARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
B Deveci
JOURNAL OF SOCIAL AND HUMANITIES SCIENCES RESEARCH 4 (4), 541-553, 2017
22017
Vanilla spice and investigation on areas of usage Vanilya baharatı ve kullanım alanları üzerine bir araştırma
B Deveci, S Türkmen, C Avcıkurt
Journal of Human Sciences 13 (3), 5340-5350, 2016
22016
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE TALEP TAHMİN YÖNTEMLERİNİN UYGULANABİLİRLİĞİ (BUTK İŞLETMELERDE BİR UYGULAMA
B Deveci, K Arslan, R Bakan
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online), 2023
12023
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20