Turistik Destinasyonlarda Tüketici Temelli Marka Değerinin Ölçülmesi: Anamur Üzerine Bir Araştırma. BC ÇETİNSÖZ, G KARAKEÇİLİ Gaziantep University Journal of Social Sciences 17 (1), 2018 | 13 | 2018 |
Gaziantep yöresinde bayram yemekleri geleneği G Karakeçili, BC Çetinsöz VI. Ulusal II. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, 14-15, 2017 | 12 | 2017 |
Marka kent stratejileri ve Anamur BC Çetinsöz, G Temiz Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, 2018 | 2 | 2018 |
Bir Eko Sosyal Girişimcilik Bağlamında Yeşil Yıldız Uygulaması G ONAN, G KARAKEÇİLİ VIII. National IV. International Eastern Mediterranean Tourism Symposium, 19 …, 2019 | | 2019 |
Türk Atasözlerinde Gastronomi Olgusu G KARAKEÇİLİ, BC ÇETİNSÖZ VII. ULUSAL III. ULUSLARARASI DOĞUAKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMUBİLDİRİLER KİTABI …, 2018 | | 2018 |
Measurement of Customer Based Brand Equıty for Tourısm Destınatıons: A Research on Anamur BC ÇETİNSÖZ, G KARAKEÇİLİ Gaziantep University Journal of Social Sciences 17 (1), 147-159, 2018 | | 2018 |
Fast food işletmelerinde çalışanların duygusal emek ve öz yeterlilikleri arasındaki ilişkinin değerlendirilmesi G Karakeçili Sosyal Bilimler Enstitüsü, 0 | | |
Turistik Destinasyonlarda Tüketici Temelli Marka Değerinin Ölçülmesi: Anamur Üzerine Bir Araştırma Measurement of Customer Based Brand Equıty for Tourısm Destınatıons: A … BC ÇETİNSÖZ, G KARAKEÇİLİ | | |