Takip et
Hakan Akyurt
Hakan Akyurt
giresun.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Sosyal bilimlerde betimsel içerik analizi
E Ültay, H Akyurt, N Ültay
IBAD Sosyal Bilimler Dergisi, 188-201, 2021
2512021
Destinasyonda imaj oluşturma süreci
H Akyurt, L Atay
Aksaray Üniversitesi, 2009
1492009
Sosyal bilimlerde betimsel içerik analizi, IBAD Sosyal Bilimler Dergisi (10), 188-201
E Ültay, H Akyurt, N Ültay
312021
Otel işletmelerinde hizmet kalitesinin entropi yöntemi ile ölçülmesi: Giresun ilindeki üç yıldızlı oteller üzerine bir araştırma / MEASURING SERVICE QUALITY IN HOTEL …
S Korucuk, H Akyurt, E Turpcu
Manas Sosyal Araştırmalar Dergisi 8 (1), 697-709, 2019
272019
Descriptive content analysis in social sciences
E Ültay, H Akyurt, N Ültay
IBAD Journal of Social Sciences 6 (10), 188-201, 2021
242021
Turizm bölgesi imajının yönetilmesi: Türkiye turizm bölgeleri açısından sorunlar ve çözüm açısından kritik noktalar
O Türkay, H Akyurt
I. Ulusal Türkiye Turizm Kongresi, 109-125, 2007
232007
Turizm endüstrisinde destinasyon yönetimi
L Atay, H Akyurt
Sürdürülebilir Rekabet Avantajı Elde Etmede Turizm Sektörü Sektörel …, 2007
192007
Turizm eğitimi alan öğrencilerin kariyer streslerinin belirlenmesi: Giresun Üniversitesi lisans öğrencileri üzerine bir araştırma / DETERMINATION OF CAREER STRESS OF THE …
E Turpçu, H Akyurt
The Journal of Academic Social Science Studies 69, 365-380, 2018
18*2018
Uludağ destinasyonun imajına yönelik ziyaretçi algı ve tutumlarını belirlemeye yönelik bir araştırma
L Atay, H Akyurt
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi 6 (3), 67-76, 2009
182009
Turizm lisans öğrencilerinin kelime ilişkilendirme testi yöntemi ile turizm eğitimi algılamalarının ölçülmesi: Giresun Üniversitesi örneği / Measurement of Tourism Education …
H Akyurt
TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ 3 (3), 759-774, 2019
172019
ÜNIVERSITE DÜZEYINDE TURIZM EĞITIMININ MEVCUT DURUMU VE TURIZM SEKTÖRÜ BEKLENTILERI
EÜ Hakan Akyurt
Sosyal ve Beşerî Bilimlerde Araştırma ve Değerlendirmeler 2, 159-187, 2021
16*2021
Üniversitelerdeki gastronomi eğitiminde gıda mühendisliğinin önemi ve gastronomi mühendisliği
H AKYURT, N Yolasığmazoğlu
SOCIAL SCIENCES STUDIES JOURNAL (SSSJournal) 8 (102), 3222-3236, 2022
122022
Ekoturizm: Türkiye’deki gelişimi ve mevcut durumu
H Akyurt
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Araştırma ve Değerlendirmeler 2, 2019
122019
Ekoturizm ve Ekoturizm Rehberliği Eğitimi Lisansüstü Tezlerinin Bibliyometrik Analizi
H AKYURT, E ÜLTAY
Dünya Multidisipliner Araştırmalar Dergisi 5 (2), 56-70, 2022
112022
Uzungöl Yöresini Ziyaret Eden Yabancı Ekoturistlerin Memnuniyet Algısının Destinasyon Sadakati Üzerindeki Etkisinin İncelenmesi / A Review on the Effect of Satisfaction …
E TURPCU, GN SELÇUK, H AKYURT
Karadeniz Sosyal Bilimler Dergisi 10 (18), 299-331, 2017
92017
Analitik hiyerarşi seçim yöntemi ile otel personeli seçimi kriterlerinin değerlendirilmesi: Giresun ili örneği / Evaluation of Hotel Personnel Selection Criteria with …
H AKYURT
IBAD Sosyal Bilimler Dergisi, 64-78, 2019
82019
Bütünleşik Dematel ve GİA Yöntemleri İle Seyahat Acentalarında Lojistik Performans Unsurlarının Ölçülmesi ve En İdeal Seyahat Acentası Seçimi: Giresun İli Örneği / Measurement …
S Korucuk, E Turpcu, H Akyurt
İşletme Araştırmaları Dergisi 10 (4), 820-842, 2018
82018
Gastronomi Mühendisliği ve Eğitimi
H Akyurt, N Yolasığmazoğlu
Ankara: İksad Yayınevi, 2023
62023
Otel işletmelerinde personel seçim kriterlerinin AHP yöntemi ile belirlenmesi: Ordu ili üzerine bir araştırma
H AKYURT
Journal of Global Tourism and Technology Research 2 (2), 59-71, 2021
52021
AHP Yöntemi ile Seyahat Acentalarının Ekoturizm Kriterleri Algılarının Tespiti: Giresun Örneği / Determination of the Travel Agencies' Perceptions of Ecotourism Criteria with …
H İşler, H Akyurt
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 5 (2), 1103-1121, 2021
52021
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20