Sosyal bilimlerde betimsel içerik analizi E Ültay, H Akyurt, N Ültay IBAD Sosyal Bilimler Dergisi, 188-201, 2021 | 252 | 2021 |
Destinasyonda imaj oluşturma süreci H Akyurt, L Atay Aksaray Üniversitesi, 2009 | 148 | 2009 |
Sosyal bilimlerde betimsel içerik analizi, IBAD Sosyal Bilimler Dergisi (10), 188-201 E Ültay, H Akyurt, N Ültay | 30 | 2021 |
Otel işletmelerinde hizmet kalitesinin entropi yöntemi ile ölçülmesi: Giresun ilindeki üç yıldızlı oteller üzerine bir araştırma / MEASURING SERVICE QUALITY IN HOTEL … S Korucuk, H Akyurt, E Turpcu Manas Sosyal Araştırmalar Dergisi 8 (1), 697-709, 2019 | 27 | 2019 |
Descriptive content analysis in social sciences E Ültay, H Akyurt, N Ültay IBAD Journal of Social Sciences 6 (10), 188-201, 2021 | 23 | 2021 |
Turizm bölgesi imajının yönetilmesi: Türkiye turizm bölgeleri açısından sorunlar ve çözüm açısından kritik noktalar O Türkay, H Akyurt I. Ulusal Türkiye Turizm Kongresi, 109-125, 2007 | 22 | 2007 |
Uludağ destinasyonun imajına yönelik ziyaretçi algı ve tutumlarını belirlemeye yönelik bir araştırma L Atay, H Akyurt Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi 6 (3), 67-76, 2009 | 19 | 2009 |
Turizm endüstrisinde destinasyon yönetimi L Atay, H Akyurt Sürdürülebilir Rekabet Avantajı Elde Etmede Turizm Sektörü Sektörel …, 2007 | 19 | 2007 |
ÜNIVERSITE DÜZEYINDE TURIZM EĞITIMININ MEVCUT DURUMU VE TURIZM SEKTÖRÜ BEKLENTILERI EÜ Hakan Akyurt Sosyal ve Beşerî Bilimlerde Araştırma ve Değerlendirmeler 2, 159-187, 2021 | 18* | 2021 |
Turizm eğitimi alan öğrencilerin kariyer streslerinin belirlenmesi: Giresun Üniversitesi lisans öğrencileri üzerine bir araştırma / DETERMINATION OF CAREER STRESS OF THE … E Turpçu, H Akyurt The Journal of Academic Social Science Studies 69, 365-380, 2018 | 18* | 2018 |
Turizm lisans öğrencilerinin kelime ilişkilendirme testi yöntemi ile turizm eğitimi algılamalarının ölçülmesi: Giresun Üniversitesi örneği / Measurement of Tourism Education … H Akyurt TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ 3 (3), 759-774, 2019 | 17 | 2019 |
Üniversitelerdeki gastronomi eğitiminde gıda mühendisliğinin önemi ve gastronomi mühendisliği H AKYURT, N Yolasığmazoğlu SOCIAL SCIENCES STUDIES JOURNAL (SSSJournal) 8 (102), 3222-3236, 2022 | 13 | 2022 |
Ekoturizm: Türkiye’deki gelişimi ve mevcut durumu H Akyurt Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Araştırma ve Değerlendirmeler 2, 2019 | 12 | 2019 |
Ekoturizm ve Ekoturizm Rehberliği Eğitimi Lisansüstü Tezlerinin Bibliyometrik Analizi H AKYURT, E ÜLTAY Dünya Multidisipliner Araştırmalar Dergisi 5 (2), 56-70, 2022 | 11 | 2022 |
Uzungöl Yöresini Ziyaret Eden Yabancı Ekoturistlerin Memnuniyet Algısının Destinasyon Sadakati Üzerindeki Etkisinin İncelenmesi / A Review on the Effect of Satisfaction … E TURPCU, GN SELÇUK, H AKYURT Karadeniz Sosyal Bilimler Dergisi 10 (18), 299-331, 2017 | 9 | 2017 |
Analitik hiyerarşi seçim yöntemi ile otel personeli seçimi kriterlerinin değerlendirilmesi: Giresun ili örneği / Evaluation of Hotel Personnel Selection Criteria with … H AKYURT IBAD Sosyal Bilimler Dergisi, 64-78, 2019 | 8 | 2019 |
Bütünleşik Dematel ve GİA Yöntemleri İle Seyahat Acentalarında Lojistik Performans Unsurlarının Ölçülmesi ve En İdeal Seyahat Acentası Seçimi: Giresun İli Örneği / Measurement … S Korucuk, E Turpcu, H Akyurt İşletme Araştırmaları Dergisi 10 (4), 820-842, 2018 | 8 | 2018 |
Gastronomi Mühendisliği ve Eğitimi H Akyurt, N Yolasığmazoğlu Ankara: İksad Yayınevi, 2023 | 7 | 2023 |
Otel işletmelerinde personel seçim kriterlerinin AHP yöntemi ile belirlenmesi: Ordu ili üzerine bir araştırma H AKYURT Journal of Global Tourism and Technology Research 2 (2), 59-71, 2021 | 5 | 2021 |
AHP Yöntemi ile Seyahat Acentalarının Ekoturizm Kriterleri Algılarının Tespiti: Giresun Örneği / Determination of the Travel Agencies' Perceptions of Ecotourism Criteria with … H İşler, H Akyurt Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 5 (2), 1103-1121, 2021 | 5 | 2021 |