Takip et
Hakan Akyurt
Hakan Akyurt
giresun.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Sosyal bilimlerde betimsel içerik analizi
E Ültay, H Akyurt, N Ültay
IBAD Sosyal Bilimler Dergisi, 188-201, 2021
2522021
Destinasyonda imaj oluşturma süreci
H Akyurt, L Atay
Aksaray Üniversitesi, 2009
1482009
Sosyal bilimlerde betimsel içerik analizi, IBAD Sosyal Bilimler Dergisi (10), 188-201
E Ültay, H Akyurt, N Ültay
302021
Otel işletmelerinde hizmet kalitesinin entropi yöntemi ile ölçülmesi: Giresun ilindeki üç yıldızlı oteller üzerine bir araştırma / MEASURING SERVICE QUALITY IN HOTEL …
S Korucuk, H Akyurt, E Turpcu
Manas Sosyal Araştırmalar Dergisi 8 (1), 697-709, 2019
272019
Descriptive content analysis in social sciences
E Ültay, H Akyurt, N Ültay
IBAD Journal of Social Sciences 6 (10), 188-201, 2021
232021
Turizm bölgesi imajının yönetilmesi: Türkiye turizm bölgeleri açısından sorunlar ve çözüm açısından kritik noktalar
O Türkay, H Akyurt
I. Ulusal Türkiye Turizm Kongresi, 109-125, 2007
222007
Uludağ destinasyonun imajına yönelik ziyaretçi algı ve tutumlarını belirlemeye yönelik bir araştırma
L Atay, H Akyurt
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi 6 (3), 67-76, 2009
192009
Turizm endüstrisinde destinasyon yönetimi
L Atay, H Akyurt
Sürdürülebilir Rekabet Avantajı Elde Etmede Turizm Sektörü Sektörel …, 2007
192007
ÜNIVERSITE DÜZEYINDE TURIZM EĞITIMININ MEVCUT DURUMU VE TURIZM SEKTÖRÜ BEKLENTILERI
EÜ Hakan Akyurt
Sosyal ve Beşerî Bilimlerde Araştırma ve Değerlendirmeler 2, 159-187, 2021
18*2021
Turizm eğitimi alan öğrencilerin kariyer streslerinin belirlenmesi: Giresun Üniversitesi lisans öğrencileri üzerine bir araştırma / DETERMINATION OF CAREER STRESS OF THE …
E Turpçu, H Akyurt
The Journal of Academic Social Science Studies 69, 365-380, 2018
18*2018
Turizm lisans öğrencilerinin kelime ilişkilendirme testi yöntemi ile turizm eğitimi algılamalarının ölçülmesi: Giresun Üniversitesi örneği / Measurement of Tourism Education …
H Akyurt
TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ 3 (3), 759-774, 2019
172019
Üniversitelerdeki gastronomi eğitiminde gıda mühendisliğinin önemi ve gastronomi mühendisliği
H AKYURT, N Yolasığmazoğlu
SOCIAL SCIENCES STUDIES JOURNAL (SSSJournal) 8 (102), 3222-3236, 2022
132022
Ekoturizm: Türkiye’deki gelişimi ve mevcut durumu
H Akyurt
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Araştırma ve Değerlendirmeler 2, 2019
122019
Ekoturizm ve Ekoturizm Rehberliği Eğitimi Lisansüstü Tezlerinin Bibliyometrik Analizi
H AKYURT, E ÜLTAY
Dünya Multidisipliner Araştırmalar Dergisi 5 (2), 56-70, 2022
112022
Uzungöl Yöresini Ziyaret Eden Yabancı Ekoturistlerin Memnuniyet Algısının Destinasyon Sadakati Üzerindeki Etkisinin İncelenmesi / A Review on the Effect of Satisfaction …
E TURPCU, GN SELÇUK, H AKYURT
Karadeniz Sosyal Bilimler Dergisi 10 (18), 299-331, 2017
92017
Analitik hiyerarşi seçim yöntemi ile otel personeli seçimi kriterlerinin değerlendirilmesi: Giresun ili örneği / Evaluation of Hotel Personnel Selection Criteria with …
H AKYURT
IBAD Sosyal Bilimler Dergisi, 64-78, 2019
82019
Bütünleşik Dematel ve GİA Yöntemleri İle Seyahat Acentalarında Lojistik Performans Unsurlarının Ölçülmesi ve En İdeal Seyahat Acentası Seçimi: Giresun İli Örneği / Measurement …
S Korucuk, E Turpcu, H Akyurt
İşletme Araştırmaları Dergisi 10 (4), 820-842, 2018
82018
Gastronomi Mühendisliği ve Eğitimi
H Akyurt, N Yolasığmazoğlu
Ankara: İksad Yayınevi, 2023
72023
Otel işletmelerinde personel seçim kriterlerinin AHP yöntemi ile belirlenmesi: Ordu ili üzerine bir araştırma
H AKYURT
Journal of Global Tourism and Technology Research 2 (2), 59-71, 2021
52021
AHP Yöntemi ile Seyahat Acentalarının Ekoturizm Kriterleri Algılarının Tespiti: Giresun Örneği / Determination of the Travel Agencies' Perceptions of Ecotourism Criteria with …
H İşler, H Akyurt
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 5 (2), 1103-1121, 2021
52021
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20