Takip et
Uysal Yenipınar
Uysal Yenipınar
Doç.Dr. Mersin Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı
mersin.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip - Ana Sayfa
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Somut olmayan kültürel miras kaynağı olarak yöresel yiyeceklerin turizm endüstrisinde kullanılması
G Çapar, U YENİPINAR
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 4 (Special Issue 1), 100-115, 2016
1852016
Turizmde yerel yiyeceklerin önemi ve coğrafi işaretleme: Van otlu peyniri
U Yenipinar, H Köşker, S Karacaoğlu
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 2 (2), 13-23, 2014
1212014
Türkiye ve Avrupa Birliği ülkelerinde turist rehberliği eğitimi
U Yenipınar, A Zorkirişci
Çağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 10 (2), 111-136, 2013
1062013
Turist rehberliği meslek kanununun, meslek örgütleri ve öğretim elemanlarının bakış açısı ile değerlendirilmesi
U Yenipınar, E Bak, G Çapar
Çağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 11 (2), 86-114, 2014
602014
Otel işletmelerinde ücretlendirme: İzmir ili 4-5 yıldızlı otel işletmelerinde bir analiz
U Yenipınar
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2005
522005
Yavaş şehir hareketi: Seferihisar halkının tutum ve algıları ile yaşam doyumları
AC Çakıcı, U Yenipınar, S Benli
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi 11 (3), 2014
462014
Turizm rehberliği bölümü öğrencilerinde genel öz yeterlilik algısı, mesleki kaygı ve mesleği yapma niyeti ilişkisi
B Çınar, U Yenipınar
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 30 (3), 153-162, 2019
442019
Turizm rehberliği bölümleri müfredat geliştirme önerisi
U Yenipınar, K Kardaş
Journal of Travel and Tourism Research 15 (15), 1-26, 2019
432019
YEREL YİYECEK DENEYİMİNİN DESTİNASYON İMAJI VE DESTİNASYON SADAKATİ ÜZERİNE ETKİSİ: MERSİN’İ ZİYARET EDEN YERLİ TURİSTLER ÜZERİNDE BİR ARAŞTIRMA
S Benli, U YENİPINAR
The Journal of Academic Social Science 82 (82), 658-685, 2024
372024
Destinasyon markalaşmasında yerel simgelerin logo ve amblemlerde kullanılması: Muğla araştırması
U Yenipınar, O Yıldırım
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi 13 (1), 2016
242016
Yerel yiyeceklerin gastronomi turizmindeki yeri ve önemi: Anamur örneği. I
U Yenipınar, Ü Kart Gölgeli
Avrasya Uluslararası Turizm Kongresi Güncel Konular, Eğilimler ve …, 2015
212015
“İnanç Turizmi ve Anadolu” "Faith Tourism and Anatolia"
U Yenipınar
Turizm Bakanlığı, II. Turizm Şurası Bildirileri, 1 (1), 73- 93,, 2002
19*2002
Turist rehberliği eğitimi ve mesleğin güncel sorunları ve çözüm önerileri. 3
U Yenipınar, B Çınar, E Bak
Turizm Şurası, 656-666, 2017
182017
Gönüllü olma nedenleri: Mersin 2013-XVII. Akdeniz oyunları örneği
D Atçı, U Yenipınar, K Unur
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi 11 (3), 2014
182014
Turist rehberliğinde uzmanlaşma
U Yenipınar, L Yılmaz
Turist Rehberliğinde Uzmanlaşma Özel İlgi Turlarından Özel Konulara (ss. 1 …, 2019
172019
KÜLTÜREL VE DOĞAL MİRASIN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİNDE TURİST REHBERLERİNİN ROLÜNE İLİŞKİN TURİST ALGISI
G Çapar, U Yenipınar
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 20 (38), 397-424, 2017
152017
Festivals as cultural heritage: the Mesir festival of Manisa
U Yenipinar, E Yildiz
R. Efe, Global Issues and Trends in Tourism, 323, 2016
142016
Turizm Rehberliği Bölümü Lisans Öğrencilerinin “Turist Rehberliği” Mesleğine İlişkin Algılarının Metaforlarla Analizi. 17
U Yenipınar, E Bak, B Çınar, SS Birdir, G Çapar
içinde 17, 1287-1296, 2016
132016
Turist rehberlerinin performansının turist tatminine etkisi: Kapadokya'yı ziyaret eden yabancı turistler üzerinde bir araştırma
E Bak
Yayımlanmamış Yüksek Lisans Tezi). Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler …, 2015
122015
Konaklama ışletmelerinde Insan Kaynakları ücretlendirme sistemleri ve İzmir Ili uygulaması
U Yenipinar
PQDT-Global, 2004
112004
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20