Kendi profilinizi oluşturun
Alıntı yapanlar
Hepsi | 2019 yılından bugüne | |
---|---|---|
Alıntılar | 3831 | 1832 |
h-endeksi | 27 | 22 |
i10-endeksi | 46 | 38 |
Genel erişim
Tümünü görüntüle0 makale
1 makale
genel erişime açık olanlar
genel erişime açık olmayanlar
Finansman sağlayan kuruluşun getirdiği zorunluluğa dayalı olarak
Katkıda bulunan yazarlar
- Luis Javier López-GiraldoUniversidad Industrial de Santanderuis.edu.co üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Maria Cruz Figueroa-EspinozaL'Institut Agro Montpellier - UMR QUALISUDcirad.fr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Jochen WeissUniversity of Hohenheimuni-hohenheim.de üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- David Julian McClementsUniversity of Massachusettsfoodsci.umass.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Antoine BilyDirector for Naturals, Taste & wellbeinggivaudan.com üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Atikorn PanyaFood Biotechnology research team, BIOTEC, NSTDA, Thailandbiotec.or.th üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Farid CHEMATProfesseur des Universités, Université d'Avignonuniv-avignon.fr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Karin Schroen (CGPH)Professor of Food Process Engineering, Wageningen Universitywur.nl üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Bingcan ChenNorth Dakota State Universityndsu.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Olivier CazorlaInserm U1046 - CNRS UMR 9214 – Université de Montpellierinserm.fr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- cyril reboulAssociate Professor, Avignon Universityuniv-avignon.fr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Derya Kahveci KarıncaoğluIstanbul Technical University, Food Engineering Departmentitu.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Céline Poncet-LegrandChargée de Recherche, INRAE Montpellierinrae.fr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Erwann DurandCIRAD