Characterization of chemical, molecular, thermal and rheological properties of medlar pectin extracted at optimum conditions as determined by Box-Behnken and ANFIS models RH Al-Amoudi, O Taylan, G Kutlu, AM Can, O Sagdic, E Dertli, MT Yilmaz Food Chemistry 271, 650-662, 2019 | 62 | 2019 |
Characterization of physicochemical and antioxidant properties of Bayburt honey from the North-east part of Turkey NE Bayram, HH Kara, AM Can, F Bozkurt, PK Akman, SU Vardar, N Çebi, ... Journal of Apicultural Research 60 (1), 46-56, 2021 | 15 | 2021 |
Portakal Posasından Modifiye Pektin Eldesi ve Optimizasyonu, Kompozisyonel ve Yatışkan Faz Özelliklerinin Karakterizasyonu MT Yılmaz, A Muslu, S Karasu, F Bozkurt, E Dertli Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi, 2017 | 5 | 2017 |
Şeker Pancarı Küspesinden Elde Edilen Pektinin Modifiye Edilerek Karakterize Edilmesi, Moleküler ve Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi M Yılmaz, A Muslu, E Dertli, Ö Toker Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi 13 (2), 10-20, 2016 | 5 | 2016 |
The effect of flours of different immature cereal grains on sourdough and sourdough bread: Microbiological, rheological, textural and sugar profiles Z Alkay, MT Yılmaz, AM Can, H İspirli, E Dertli Journal of Food Processing and Preservation 46 (11), e17097, 2022 | 2 | 2022 |
Effect of oil type and concentration on solid fat contents and rheological properties of watery oleogels H Pehlivanoğlu, A Akçiçek, AM Can, S Karasu, M Demirci, MT Yilmaz Rivista Italiana Delle Sostanze Grasse, 2021 | 2 | 2021 |
Seker Pancari Posasindan Elde Edilen Pektinin Modifiye Edilerek Karakterize Edilmesi, Moleküler ve Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi [dagger]/Rheological and Molecular … MT Yilmaz, A Muslu, E Dertli, ÖS Toker Journal of Tekirdag Agricultural Faculty 13 (2), 10, 2016 | 1 | 2016 |
Gıda atıklarından elde edilen pektinin modifiye edilmesi, moleküler ve reolojik özelliklerinin belirlenmesi A Muslu Fen Bilimleri Enstitüsü, 2016 | 1 | 2016 |
Rheological and molecular characterization of modified pectin from sugar beet meal. MT Yılmaz, A Muslu, E Dertli, ÖS Toker | 1 | 2016 |
Optimization of pectin extraction from orange pulp and characterization of compositional and steady shear properties. MT Yılmaz, A Muslu, S Karasu, F Bozkurt, E Dertli | | 2017 |
Portakal Posasından Elde Edilen Pektinin Modifiye Edilerek Karakterize Edilmesi ve Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi MT Yılmaz, E Dertli, A Muslu Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi 14 (2), 2017 | | 2017 |
Optimization of pectin extraction from orange pulp and characterization of compositional and steady shear properties [Portakal posasından modifiye pektin eldesi ve … MT Yilmaz, A Muslu, S Karasu, F Bozkurt, E Dertli Namik Kemal University-Agricultural Faculty, 2017 | | 2017 |
Portakal Posasından Modifiye Pektin Eldesi ve Optimizasyonu, Kompozisyonel ve Yatışkan Faz Özelliklerinin Karakterizasyonu MT YILMAZ, A MUSLU, S Karasu, F Bozkurt, E Dertli Namık Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, 2017 | | 2017 |
Şeker Pancarı Posasından Elde Edilen Pektinin Modifiye Edilerek Karakterize Edilmesi, Moleküler ve Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi†. M Tahsin Yılmaz, A Muslu, E Dertli, Ö Said Toker Journal of Tekirdag Agricultural Faculty 13 (2), 2016 | | 2016 |
Şeker Pancarı Posasından Elde Edilen Pektinin Modifiye Edilerek Karakterize Edilmesi, Moleküler ve Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi MT Yılmaz, A Muslu, E Dertli, ÖS Toker | | 2016 |
Şeker Pancarı Küspesinden Elde Edilen Pektinin Modifiye Edilerek Karakterize Edilmesi, Moleküler ve Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi M YILMAZ, A Muslu, E Dertli, Ö TOKER Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi 13 (2), 10-20, 2016 | | 2016 |
Menü Planlamasının Sağlıklı Beslenme Üzerindeki Etkileri ÖGAM CAN, ÖGY DEMİR | | |
Türkiye’de Ticari Olarak Yetiştirilen Farklı Türdeki Adaçayı Tohumlarından Optimum Koşullarda Endüstriyel Ölçekte Gam Üretimi Ve Bu Gamların Fizikokimyasal, Kompozisyonel … TVRÖB Mikroyapısal, MT Yılmaz, E TULUKÇU, O SAĞDIÇ, H YETİM, ... | | |