Follow
ASLI MUSLU CAN
ASLI MUSLU CAN
Gelişim Üniversitesi
Verified email at gelisim.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
Characterization of chemical, molecular, thermal and rheological properties of medlar pectin extracted at optimum conditions as determined by Box-Behnken and ANFIS models
RH Al-Amoudi, O Taylan, G Kutlu, AM Can, O Sagdic, E Dertli, MT Yilmaz
Food Chemistry 271, 650-662, 2019
622019
Characterization of physicochemical and antioxidant properties of Bayburt honey from the North-east part of Turkey
NE Bayram, HH Kara, AM Can, F Bozkurt, PK Akman, SU Vardar, N Çebi, ...
Journal of Apicultural Research 60 (1), 46-56, 2021
152021
Portakal Posasından Modifiye Pektin Eldesi ve Optimizasyonu, Kompozisyonel ve Yatışkan Faz Özelliklerinin Karakterizasyonu
MT Yılmaz, A Muslu, S Karasu, F Bozkurt, E Dertli
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi, 2017
52017
Şeker Pancarı Küspesinden Elde Edilen Pektinin Modifiye Edilerek Karakterize Edilmesi, Moleküler ve Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
M Yılmaz, A Muslu, E Dertli, Ö Toker
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi 13 (2), 10-20, 2016
52016
The effect of flours of different immature cereal grains on sourdough and sourdough bread: Microbiological, rheological, textural and sugar profiles
Z Alkay, MT Yılmaz, AM Can, H İspirli, E Dertli
Journal of Food Processing and Preservation 46 (11), e17097, 2022
22022
Effect of oil type and concentration on solid fat contents and rheological properties of watery oleogels
H Pehlivanoğlu, A Akçiçek, AM Can, S Karasu, M Demirci, MT Yilmaz
Rivista Italiana Delle Sostanze Grasse, 2021
22021
Seker Pancari Posasindan Elde Edilen Pektinin Modifiye Edilerek Karakterize Edilmesi, Moleküler ve Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi [dagger]/Rheological and Molecular …
MT Yilmaz, A Muslu, E Dertli, ÖS Toker
Journal of Tekirdag Agricultural Faculty 13 (2), 10, 2016
12016
Gıda atıklarından elde edilen pektinin modifiye edilmesi, moleküler ve reolojik özelliklerinin belirlenmesi
A Muslu
Fen Bilimleri Enstitüsü, 2016
12016
Rheological and molecular characterization of modified pectin from sugar beet meal.
MT Yılmaz, A Muslu, E Dertli, ÖS Toker
12016
Optimization of pectin extraction from orange pulp and characterization of compositional and steady shear properties.
MT Yılmaz, A Muslu, S Karasu, F Bozkurt, E Dertli
2017
Portakal Posasından Elde Edilen Pektinin Modifiye Edilerek Karakterize Edilmesi ve Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
MT Yılmaz, E Dertli, A Muslu
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi 14 (2), 2017
2017
Optimization of pectin extraction from orange pulp and characterization of compositional and steady shear properties [Portakal posasından modifiye pektin eldesi ve …
MT Yilmaz, A Muslu, S Karasu, F Bozkurt, E Dertli
Namik Kemal University-Agricultural Faculty, 2017
2017
Portakal Posasından Modifiye Pektin Eldesi ve Optimizasyonu, Kompozisyonel ve Yatışkan Faz Özelliklerinin Karakterizasyonu
MT YILMAZ, A MUSLU, S Karasu, F Bozkurt, E Dertli
Namık Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, 2017
2017
Şeker Pancarı Posasından Elde Edilen Pektinin Modifiye Edilerek Karakterize Edilmesi, Moleküler ve Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi†.
M Tahsin Yılmaz, A Muslu, E Dertli, Ö Said Toker
Journal of Tekirdag Agricultural Faculty 13 (2), 2016
2016
Şeker Pancarı Posasından Elde Edilen Pektinin Modifiye Edilerek Karakterize Edilmesi, Moleküler ve Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
MT Yılmaz, A Muslu, E Dertli, ÖS Toker
2016
Şeker Pancarı Küspesinden Elde Edilen Pektinin Modifiye Edilerek Karakterize Edilmesi, Moleküler ve Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
M YILMAZ, A Muslu, E Dertli, Ö TOKER
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi 13 (2), 10-20, 2016
2016
Menü Planlamasının Sağlıklı Beslenme Üzerindeki Etkileri
ÖGAM CAN, ÖGY DEMİR
Türkiye’de Ticari Olarak Yetiştirilen Farklı Türdeki Adaçayı Tohumlarından Optimum Koşullarda Endüstriyel Ölçekte Gam Üretimi Ve Bu Gamların Fizikokimyasal, Kompozisyonel …
TVRÖB Mikroyapısal, MT Yılmaz, E TULUKÇU, O SAĞDIÇ, H YETİM, ...
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–18