Takip et
Çiğdem Muştu Ceylan
Çiğdem Muştu Ceylan
bilecik.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Healthy nutritional attitudes and behaviors during COVID-19 outbreak lockdown
V Ceylan, Ç Muştu, M SARIIŞIK
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 8 (4), 2491-2506, 2020
182020
Keçiboynuzu unu bazlı glutensiz kurabiye formülasyonu geliştirilmesi
V Ceylan, Ç Muştu
Aydın Gastronomy 5 (1), 1-12, 2021
72021
Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Ozon Uygulamaları
Ç MUŞTU
Aydın Gastronomy 4 (1), 45-53, 2020
62020
COVID-19 Virüs Salgını Kaynaklı Karantina Sürecinin Evsel Gıda Atıklarına Etkileri
Ç MUŞTU, V CEYLAN, M SARIIŞIK
Tarım Ekonomisi Dergisi 26 (2), 157-165, 2020
42020
Etlerde Kuru Yaşlandırma
Ç Muştu
Aydın Gastronomy 3 (1), 23-35, 2019
22019
Türkiye’nin Mikolojik Turizm Kapsamındaki Kaynak Potansiyelinin Değerlendirilmesi
V Ceylan, Ç Muştu, M SARIIŞIK
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi 6 (1), 106-121, 2022
12022
Food Safety Knowledge, Attitudes and Practices of Consumers Regarding Meat Consumption at Home
Ç Muştu, V Ceylan, M SARIIŞIK
Akademik Gıda 19 (4), 381-392, 2021
12021
Safranın (Crocus sativus L.) özellikleri, tarihçesi ve gıdalarda kullanımı üzerine bir araştırma
Ç MUŞTU
Food and Health 7 (4), 300-310, 2021
12021
Associations Between Food Neophobia and Culinary Creativity: A Study with A Sample of Chefs and bartenders in Turkey
V Ceylan, Ç MUŞTU, M SARIIŞIK
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 8 (4), 2402-2416, 2020
12020
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
V Ceylan, Ç Muştu, M Sarıışık
2022
Su Ürünleri
Ç Muştu, C Varlık
Sağlıklı Mutfak, 2021
2021
Edible Insect-Based Food Products And Production Methods
E Deniz, Ç Muştu, C Varlık, K Bostan
3 rd INTERNATIONAL CONFERENCE ON FOOD, AGRICULTURE AND VETERINARY, 2021
2021
EDIBLE INSECTS AS AN ALTERNATIVE FOOD AND INSECT-BASED FOOD
E Deniz, Ç Muştu, K Bostan
INTERNATIONAL ASIAN CONGRESS ON CONTEMPORARY SCIENCES-V, 102-103, 2021
2021
TÜRKİYE’DE YETİŞEN ÇÖVEN (GYPSOPHİLA L.) TÜRLERİ VE GELENEKSEL GIDALARDA KULLANIMI
Ç Muştu, E Deniz, K Bostan
INTERNATIONAL ASIAN CONGRESS ON CONTEMPORARY SCIENCES-V, 43-44, 2021
2021
Et Pişirme Yöntemleri ve Sous Vide
Ç Muştu, K Bostan, E Deniz
IV. Et Ürünleri Çalıştayı 1, 106, 2020
2020
Kemik Suyunun Mutfaklardaki Kullanımı ve Endüstriyel Üretimi
E Deniz, K Bostan, Ç Muştu
IV. Et Ürünleri Çalıştayı 1, 107, 2020
2020
Nevruz Geleneğinin Türk Mutfağına Yansıması ve Uğut Tatlısı
Ç Muştu, K Bostan
Akademik Gastronomi Çalışmaları 1, 282-291, 2020
2020
Nevruz Geleneğinin Türk Mutfağına Yansıması ve Uğut Tatlısı
Ç Muştu, K Bostan
1. Uluslararası Aşçı Dede Ateşbâz-ı Veli Sempozyumu, 63-64, 2020
2020
ALTERNATİF BİR GIDA OLARAK ALGLER
Ç Muştu, E Deniz, K Bostan
4. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, 372-376, 2019
2019
MUTFAKTAKİ DEVRİM: 3D YAZDIRILMIŞ GIDALAR
E Deniz, Ç Muştu, K Bostan
4. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, 581-585, 2019
2019
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20