Kendi profilinizi oluşturun
Alıntı yapanlar
Hepsi | 2019 yılından bugüne | |
---|---|---|
Alıntılar | 2421 | 1410 |
h-endeksi | 22 | 15 |
i10-endeksi | 29 | 21 |
Genel erişim
Tümünü görüntüle10 makale
1 makale
genel erişime açık olanlar
genel erişime açık olmayanlar
Finansman sağlayan kuruluşun getirdiği zorunluluğa dayalı olarak
Katkıda bulunan yazarlar
- David A. WeitzProfessor of Physics and Applied Physics, Harvard Universityseas.harvard.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Alireza AbbaspourradAssociate Professor, Department of Food Science, Cornell Universitycornell.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Sujit S. DattaChemical and Biological Engineering, Princeton Universityprinceton.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Esther AmstadEPFLepfl.ch üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Yannian LISenior Chemist, Liquid Crystal Institute, Kent State Universitykent.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Shin-Hyun KimKorea Advanced Institute of Science and Technology (KAIST)kaist.ac.kr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Anderson Ho Cheung ShumProfessor of Mechanical Engineering, University of Hong Konghku.hk üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Mark B. RomanowskyBio-Rad (former affiliation: Harvard University)post.harvard.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- BINGJIE SUN (Jennifer)University of California, San Diegoucsd.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Andrew S. UtadaAssoc. Prof, University of Tsukuba, Tsukuba JAPANu.tsukuba.ac.jp üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip