Takip et
Fundagül EREM
Fundagül EREM
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
beun.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Quality characteristics of gluten-free cookies made of buckwheat, corn, and rice flour with/without transglutaminase
G Altındağ, M Certel, F Erem, Ü İlknur Konak
Food Science and Technology International 21 (3), 213-220, 2015
732015
Identification of Bacillus species isolated from ropey breads both with classical methods and API identification kits
F EREM, M CERTEL, B KARAKAŞ
Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 22 (2), 201-210, 2009
292009
DONDURULMUŞ HAMUR ile KISMİ OLARAK PİŞİRİLİP DONDURULMUŞ HAMURLARDAN ÜRETİLEN BEYAZ EKMEKLERİN FİZİKSEL TEKSTÜREL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ
M CERTEL, F EREM, E Fundagül, Üİ KONAK, B KARAKAŞ
Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 22 (1), 91-102, 2009
212009
Bacillus türlerinin probiyotik olarak değerlendirilmesi
F Erem, A Küçükçetin, M Certel
GIDA 38 (4), 247-254, 2013
192013
Farklı depolama koşullarında normal ve kepekli ekmeklerin mikrobiyolojik özellikleri, su aktivitesi ve sünme durumunun değişimi
M Certel, F Erem, B Karakaş
GIDA 34 (6), 351-358, 2009
16*2009
Functional characteristics of egg white proteins within wheat, rye, and germinated-rye sourdoughs
F Erem, T Sontag-Strohm, M Certel, H Salovaara, J Loponen
Journal of agricultural and food chemistry 58 (2), 1263-1269, 2010
102010
Fırın ürünlerinde enzim uygulamaları
F Erem, M Certel
Türkiye 9. Gıda Kongresi 9, 24-26, 2006
102006
Effect of lentil flour addition on physical and sensory properties of stirred yoghurt
A Küçükçetin, E Fundagül, Üİ Konak, M Demir, M Certel
Akademik Gıda 10 (4), 6-10, 2012
72012
Alglerin Gıda veya Gıda Bileşeni Olarak Kullanımı ve Sağlık Üzerine Etkileri
A Sasa, F Şentürk, Y Üstündağ, F Erem
Uluslararası Mühendislik Tasarım ve Teknoloji Dergisi 2 (2), 97-110, 2020
62020
PROBİYOTİK FIRIN ÜRÜNLERİ ÜRETİM YÖNTEMLERİ
F EREM
GIDA 44 (3), 430-441, 2019
62019
Effect of Cherry Laurel (Laurocerasus officinalis Roem.) Incorporation on Physical, Textural and Functional Properties of Cakes and Cookies
Üİ KONAK, F EREM, G ALTINDAĞ, M CERTEL
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 29 (2), 2015
62015
PARTIAL PURIFICATION AND CHARACTERIZATION OF AN EXTRACELLULAR METALLOPEPTIDASE PRODUCED BY Bacillus amyloliquefaciens FE-K1
F EREM, M İNAN, B KARAKAŞ BUDAK, M CERTEL
Trakya University Journal of Natural Sciences 21 (1), 47-61, 2020
52020
OPTIMISATION OF Bacillus amyloliquefaciens FE-K1 EXTRACELLULAR PEPTIDASE PRODUCTION BY RESPONSE SURFACE METHODOLOGY
F EREM, M INAN, M CERTEL
Trakya University Journal of Natural Sciences 19 (2), 159-173, 2018
32018
Sünmüş ekmekten izole edilen Bacillus suşlarının peptidaz üretme potansiyellerinin belirlenmesi ve peptidaz üretimi için bazı kültür şartlarının optimizasyonu
F EREM, M CERTEL
Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi-C Yaşam Bilimleri Ve …, 2018
2*2018
PHYSICOCHEMICAL, SENSORY, AND BIOACTIVE PROPERTIES OF GLUTEN-FREE PUDDINGS PRODUCED WITH ARONIA DERIVATIVES
F EREM
Gıda 48 (2), 243-255, 2023
12023
Katı Faz Fermentasyon Yöntemi ile Enzim Üretimi
Üİ Konak, B Karakaş, M Certel, F Erem
Akademik Gıda 10 (3), 84-92, 2012
12012
Normal ve kepekli ekmeklerde sünme etmeni Bacillus türlerinin belirlenmesi ve sünme üzerine kinetik çalışmalar
F Erem
Akdeniz Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, 2007
12007
Investigation of the effects of corn flour, Spirulina powder, and buffalo yogurt on the quality characteristics of gluten-free muffins
F Erem
Food Science and Technology International, 2024
2024
Comparison of Total Phenolic Content and Antioxidant Activity of Some Gluten-Free Flour
F EREM
International Joint Conference on Engineering, Science and Artificial …, 2022
2022
Some Quality Characteristics and Sensorial Properties of Gluten-Free Cookies Made of Chestnut, Almond, and Coconut Flour Blends
E BOSTANCI SELBEŞ, F EREM
5th Engineers of Future International Student Symposium, 230-238, 2021
2021
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20