Bibliometric analysis of bibliometric studies in the field of tourism and hospitality P Ülker, M Ülker, K Karamustafa Journal of Hospitality and Tourism Insights 6 (2), 797-818, 2023 | 105 | 2023 |
Turizm Alanında Yiyecek ve İçecek ile İlgili Lisansüstü Tezlerin Bibliyometrik Analizi A Tayfun, M Ülker, Y Gökçe, E Tengilimoğlu, Ç Sürücü, M Durmaz Journal of Tourism and Gastronomy Studies 6 (2), 523-547, 2018 | 92 | 2018 |
Restoranlarda Tablet Mönü Kullanımının Tekrar Ziyaret Etme Niyeti Üzerindeki Ç Sürücü, M Ülker, A Hassan Journal of Tourism and Gastronomy Studies 6 (3), 178-196, 2018 | 18* | 2018 |
Covid-19 Salgınına Bağlı Olarak Yiyecek ve İçecek Hizmet Süreçlerindeki Değişimler Üzerine Nitel Bir Araştırma K Karamustafa, M Ülker, S Akçay Tüketici ve Tüketim Araştırmaları Dergisi 13 (1), 33-69, 2021 | 17 | 2021 |
Fast Food Restoranlarının Hizmet Kalitesinin Dineserv Modeli İle Ölçülmesi: Kayseri İli Örneği R Kılıçhan, M Ülker 16. Ulusal Turizm Kongresi, 885-904, 2015 | 16 | 2015 |
Yiyecek ve İçecek Sektörü K Karamustafa, M Ülker Yiyecek ve İçecek Yönetimi, 9-46, 2018 | 13 | 2018 |
Ticari Mutfaklarda Yerel Yiyecek Satın Alma ve Kullanma Davranışı: Algılanan Engeller ve Faydalar K Karamustafa, M Ülker 18. Ulusal Turizm Kongresi, 775, 2017 | 12 | 2017 |
Ticari Mutfaklarda Yerel Yiyecek Satın Alma ve Kullanma Davranışı: Algılanan Engeller ve Faydalar K Karamustafa, M Ülker Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 1 (4), 30-42, 2017 | 12 | 2017 |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Alanındaki Akademisyenlerin Örgütsel Bağlılıklarının İş Tatminleri Üzerindeki Etkisi M Ülker, R Kılıçhan Yönetim, Ekonomi ve Pazarlama Araştırmaları Dergisi 1 (4), 13-30, 2017 | 9 | 2017 |
Mutfakta Çalışan Şeflerin Yiyecek Üretiminde Yerel Ürün Kullanımları M Ülker Erciyes Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği Ana …, 2017 | 8 | 2017 |
An Evaluation of Cultural Values and Food Spending with a focus on Food Consumption K Karamustafa, M Ülker, R KILIÇHAN ÇATALHÖYÜK Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi 1 (1), 221-233, 2016 | 8 | 2016 |
Using Local Food and Beverages in Tourism: A Conceptual Study K Karamustafa, M Ülker 2nd International Tourism and Microbial Food Safety Congress, 27-29, 2017 | 7 | 2017 |
The role of culture on service failure perceptions and service recovery expectations in restaurants M Ülker, RP Şahbaz, K Karamustafa Advances in Hospitality and Tourism Research (AHTR) 9 (2), 390-417, 2021 | 5 | 2021 |
The Importance Of Local Food in the Formation of Tourist Experinces and Its Sustainability: A Conceptual Evaluation K Karamustafa, M Ülker, P Ülker The Second International Congress on Future of Tourism: Innovation …, 2018 | 5 | 2018 |
Chefs' Intentions to Use Local Food:Its Relation with Local Food Qualities and Chefs' Local Food Familiarities K Karamustafa, M Ülker 4th International Congress of Tourism and Management Researches, 752-768, 2017 | 5 | 2017 |
Kano Sporuna Katılım Motivasyonu: Manavgat Destinasyonunda Bir Uygulama M Ülker, D Kılıçarslan, E Derman 8. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, 141-151, 2016 | 4 | 2016 |
The Relationships Among Socio-Demographic Characteristics, Behaviours And Motivations Of Festival Attendees: A Study In Urla International Grape Harvest Festival B Özdemir, G Yılmaz, M Ülker 6th International Conference on Tourism (ICOT 2016), 323-337, 2016 | 4 | 2016 |
Sağlık Turizmi Çerçevesinde Turistik Bir Ürün Olarak Yerel Yiyeceklerin Kullanılması K Karamustafa, M Ülker 19. Ulusal Turizm Kongresi, 1080, 2018 | 3 | 2018 |
Gastronomy metaphors according to restaurant employees G Yilmaz, M Ülker Gastronomy and Tourism 3 (1), 31-42, 2018 | 3 | 2018 |
Evaluation of top tourism destinations according to their AI development with the entropy-TOPSIS-integrated method M Yılmaz, M Ülker, P Ülker Worldwide Hospitality and Tourism Themes 16 (2), 216-231, 2024 | | 2024 |