Turizm işletmelerinde duygusal emek I Özgen Ankara: Detay Yayıncılık, 2010 | 114 | 2010 |
Örgütsel sessizlik olgusu ve turizm işletmeleri açısından değerlendirilmesi I Özgen, O Sürgevil Zeyyat Sabuncuoğlu, MKM Yayıncılık, 2009 | 101 | 2009 |
Otel işletmelerinde çevresel muhasebe BE Aslanertik, I Özgen Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Dergisi 8 (2), 163-179, 2007 | 75 | 2007 |
Uluslararası gastronomiye genel bakış I Özgen İçinde M. Sarıışık (Editör) Uluslararası Gastronomi, 1-32, 2013 | 66 | 2013 |
Akademik Kariyer Gelisiminde Duygusal Zekânin Rolu Uzerine Bir Arastirma M Aksarayli, I Ozgen Ege Academic Review 8 (2), 755-770, 2008 | 62 | 2008 |
Büyük ölçekli otel işletmelerinde atık yönetimi ve İber Otel Sarıgerme Park örneği I Özgen Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2005 | 31 | 2005 |
Yiyecek-İçecek işletmelerinde standart maliyet sistemi İ Bölükoğlu, I Özgen Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2006 | 25 | 2006 |
Menü planlama I Özgen Beta, 2015 | 19 | 2015 |
Avrupa Birliği’nde turist hakları ve adaylık sürecinde Türkiye’deki uygulamalar O Çiçek, I Özgen Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 3 (3), 139-153, 2001 | 17 | 2001 |
OTEL ISLETMELERININ INTERNET TABANLI MÜSTERI ILISKILERINDE" E-POSTA YÖNETIMI" VE TÜRKIYE'DEKI OTEL ISLETMELERI ÜZERINE BIR ARASTIRMA/E-MAIL MANAGEMENT IN WEB-BASED CUSTOMER … M Aksarayli, I Özgen Ege Akademik Bakis 10 (2), 727, 2010 | 13 | 2010 |
Yiyecek-İçecek İşletmelerinin Kuruluş ve İşletme Aşamalarında Menü I Özgen Göksu Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 2 (2), 55-70, 2000 | 13 | 2000 |
Alişveriş Merkezlerinin Fiziksel Engeller Açisindan İncelenmesi: İzmir Örneği İ Özgen, B Kırlar Gazi Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi, 48-66, 2014 | 12 | 2014 |
Uluslararası Gastronomi, Temel Özellikler-Örnek Menüler ve Reçeteler I Özgen Uluslararası Gastronomiye Genel Bakış, 1-26, 2013 | 11 | 2013 |
An assessment of the carbon footprint of restaurants based on energy consumption: A case study of a local pizza chain in Turkey I Özgen, G Binboğa, ST Güneş Journal of Foodservice Business Research 24 (6), 709-729, 2021 | 9 | 2021 |
Sürdürülebilir Turizm ve Yiyecek İçecek İşletmeleri I Özgen M. Kozak içinde, Sürdürülebilir Turizm, 191-206, 2014 | 8 | 2014 |
KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE ÇEVRE YÖNETİMİ: İBER OTEL SARIGERME PARK ÖRNEĞİ İ ÖZGEN, M EMEKSİZ Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi 6 (4), 2009 | 8 | 2009 |
Turistlerin terör riski algısı ve riskle başa çıkma davranışları BK CAN, I ÖZGEN Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 31 (2), 125-137, 2020 | 6 | 2020 |
Kongre ve Etkinlik Yönetimi D Yüncü, E Aksöz, I Özgen, HR Yüncü, H Yılmaz, T Polat Üzümcü, ... TC Anadolu Üniversitesi Yayını, 2013 | 6 | 2013 |
Örgütsel Sessizlik Olgusu ve Turizm İşletmeleri Açısından Değerlendirilmesi: Turizm İşletmelerinde Örgütsel Davranış: Ed I Özgen, O Sürgevil Zeyyat Sabuncuoğlu. Bursa: Mkm Yayıncılık, 2009 | 6 | 2009 |
GIDA ETİKETLERİNDEKİ E-KODLU KATKI MADDELERİNİN HELAL GIDA KAPSAMINDA İNCELENMESİ. I ÖZGEN, E HAZARHUN Balikesir University Journal of Social Sciences Institute 22 (41), 2019 | 5 | 2019 |