Takip et
Ali DALGIÇ
Ali DALGIÇ
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Turizm Fakültesi
isparta.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Tripadvisor. com’da yer alan restoran şikâyetlerinin analizi: Mersin ve Hatay’da yöresel yiyecek sunan restoranlara yönelik bir araştırma
A Dalgıç, O Güler, K Birdir
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 4 (1), 153-173, 2016
952016
Do tourists’ gastronomic experiences differ within the same geographical region? A comparative study of two Mediterranean destinations: Turkey and Spain
G Akdag, O Guler, A Dalgic, S Benli, AC Cakici
British Food Journal, 2018
512018
Yayla turizmine katılan turistlerin seyahat motivasyonları, algılanan değer, tatmin düzeyleri ve sadakatleri üzerine bir araştırma
A Dalgıç, K Birdir
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 3 (3), 3-17, 2015
502015
Hüzün Turizmi: Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkını Ziyaret Eden Yabancı Turistlerin Deneyimleri
K Birdir, A Dalgıç, O Güler, Y Kayaalp
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 3 (4), 12-23, 2015
432015
Smart hotels and technological applications
A Dalgic, K Birdir
Handbook of research on smart technology applications in the tourism …, 2020
422020
The effect of ruminative thought style and workplace ostracism on turnover intention of hotel employees: the mediating effect of organizational identification.
N Turkoglu, A Dalgic
Tourism & Management Studies 15 (3), 2019
402019
Türkiye ve Dünya’da kamping ve yeni bir turistik ürün olarak ‘Glamping’. 1
K Birdir, K Unur, A Dalgıç
Eurisia International Tourism Congress: Current Issues, Trends and …, 2015
402015
Turizm ve Çevre İlişkisi: Türkiye’deki Yeşil Otellerin Gözünden Yeşil Otelcilik Uygulamaları Üzerine Bir Değerlendirme
G Akdağ, O Güler, O Demirtaş, A Dalgıç, C Yeşilyurt
Coğrafyacılar Derneği Uluslararası Kongresi, 4-6, 2014
35*2014
Impact of COVID-19 pandemic on the tourism industry: An evaluation from the hotel managers' perspective
M DEMİR, ŞŞ DEMİR, A DALGIÇ, FD ERGEN
Journal of Tourism Theory and Research 7 (1), 44-57, 2021
342021
Covid-19 sürecinde tüketicilerin otel seçimini etkileyen faktörler
M DEMİR, ŞŞ DEMİR, FD ERGEN, A DALGIÇ
International Journal of Social Sciences and Education Research 7 (1), 82-94, 2021
252021
Beş faktör kişilik özelliklerinin dönüşümcü liderlik davranışlarına etkisi: Otel işletmelerinde bir araştırma
Y Akgündüz, A DALGIÇ, K Anıl, H KARAKAN
Uluslararası Alanya İşletme Fakültesi Dergisi 7 (3), 2015
242015
Key success factors on loyalty of festival visitors: the mediating effect of festival experience and festival image
A Dalgiç, K Birdir
Tourism & Management Studies 16 (1), 28-38, 2020
232020
Relationships among organizational-based self-esteem, social exchange, and turnover intention of hotel employees: Impact of job dedication
A Dalgic, Y Akgunduz
Journal of Quality Assurance in Hospitality & Tourism 23 (1), 176-195, 2022
192022
The effects of stress and managers' behaviour on the job satisfaction and organisational citizenship behaviour of hotel employees
Y Akgunduz, A Dalgic, A Kale
Tourism: An International Interdisciplinary Journal 64 (1), 41-62, 2016
172016
Otel çalışanlarının iş becerikliliği ve polikronisite eğilimlerinin işten ayrılma niyetleri üzerine etkisi
A Dalgıç, N Türkoğlu
2nd International Symposium on Innovative Approaches in Scientific Studies …, 2018
162018
Sosyal ve ekonomik değişimin otel çalışanlarının işe adanmışlık ve işten ayrılma niyetine etkisi
A DALGIÇ, Y Akgündüz
Journal of Tourism Theory and Research 5 (2), 75-85, 2019
152019
ANTALYA VE MERSİN PLAJLARINDA YAPILAN DÜZENLEMELERİN ERİŞEBİLİRLİK KAPSAMINDA İNCELENMESİ
K BİRDİR, A DALGIÇ, K Anıl
Gazi Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi, 145-158, 2014
152014
Gayri ahlaki müşteri davranışı ve başa çıkma taktikleri: Restoran ve otel çalışanları üzerine bir araştırma
O Güler, A Dalgıç, C Tor Kadıoğlu
The First International Congress on Future of Tourism: Innovation …, 2017
142017
Destination marketing and destination image
SS Birdir, A Dalgic, K Birdir
The Routledge handbook of destination marketing, 71-81, 2018
132018
Examining gastronomy festivals as the attractiveness factor for tourism destinations: The case of Turkey
M Demir, A Dalgıç
Journal of Convention & Event Tourism 23 (5), 412-434, 2022
112022
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20