The effects of using alternative sweeteners to sucrose on ice cream quality C Ozdemir, E Dagdemir, S Ozdemir, O Sagdic Journal of food quality 31 (4), 415-428, 2008 | 82 | 2008 |
The production of ice cream using stevia as a sweetener C Ozdemir, A Arslaner, S Ozdemir, M Allahyari Journal of Food Science and Technology 52, 7545-7548, 2015 | 78 | 2015 |
The effects of some starter cultures on the properties of Turkish White cheese E Daǧdemi̇r, S Celi̇k, S Ozdemi̇r International Journal of Dairy Technology 56 (4), 215-218, 2003 | 65 | 2003 |
Technological characterization of the natural lactic acid bacteria of artisanal Turkish White Pickled cheese E Dagdemir, S Ozdemir International Journal of Dairy Technology 61 (2), 133-140, 2008 | 55 | 2008 |
Salamura Beyaz peynirlerden izole edilen laktik asit bakterilerinin tanımlanması ve seçilen bazı izolatların kültür olarak kullanılabilme imkânları E Dağdemir Fen Bilimleri Enstitüsü, 2006 | 38 | 2006 |
\beta-Lactoglobulin Variants in Awassi and Morkaraman Sheep and their Association with the Composition and Rennet Clotting Time of the Milk Ş ÇELİK, S ÖZDEMİR Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 30 (6), 539-544, 2006 | 36 | 2006 |
Determination of organochlorine pesticide residues in pasteurized and sterilized milk using QuEChERS sample preparation followed by gas chromatography–mass spectrometry C Özdemir, S Özdemir, E Oz, F Oz Journal of Food Processing and Preservation 43 (11), e14173, 2019 | 31 | 2019 |
An alternative ice cream production for diabetic patients. C Özdemır, E Dagdemır, S Celık, S Özdemır | 31 | 2003 |
Yogurt ice cream sweetened with sucrose, stevia and honey: Some quality and thermal properties. A Arslaner, MA Salik, S Özdemir, A Akköse Czech Journal of Food Sciences 37 (6), 2019 | 29 | 2019 |
Gıda mikrobiyolojisi tatbikat notları S Özdemir Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi, 2001 | 27 | 2001 |
Stability of model emulsions prepared using whey and muscle proteins O Zorba, S Özdemir, HY Gokalp Food/Nahrung 42 (01), 16-18, 1998 | 23 | 1998 |
Determination of microbiological characteristics of Turkish Karin Kaymagi cheeses packaged in different materials. Ö Salih, SBF EBYÜ African Journal of Microbiology Research, 2010 | 21 | 2010 |
Yoğurt üretimi sırasında oluşan fiziksel, kimyasal ve biyokimyasal olaylar S Özdemir, AE Bodur Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 25 (3), 479-487, 1994 | 21 | 1994 |
Diyarbakır’ın karacadağ yöresinde mahalli olarak yapılan örgü peynirinin mikrobiyolojik ve kimyasal özellikleri S Özdemir, Ş Çelik, C Özdemir, S Sert V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu 21, 22, 1998 | 20 | 1998 |
Erzurum’da yapılıp satılan kaymakların bileşimi ve mikrobiyolojik kalitesi A Kurt, S Özdemir Gıda 13 (3), 1988 | 20 | 1988 |
Çarzof Civil peynirinin mikrobiyolojik ve kimyasal özellikleri C Özdemir, S Özdemir, Ş Çelik, E Dağdemir Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, 22-23, 2003 | 18 | 2003 |
Chemical composition and major minerals of Awassi sheep milk during lactation Ş Çelik, S Özdemir, İ Bakırcı Milchwissenschaft-milk Science International 58 (7), 2003 | 17 | 2003 |
Morkaraman Irkı Koyun Sütlerinin Bazı Kimyasal ve Fizikokimyasal Parametrelerinin Laktasyon Boyunca Değişimi/The variations of some chemical and physicochemical parameters of … Ş Çelik, S Özdemir Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 34 (3), 263-268, 2003 | 17 | 2003 |
The possibility of using fluid whey in comminuted meat products: capacity and viscosity of the model emulsions prepared using whey and muscle proteins O Zorba, H Yetim, S Özdemir, HY Gokalp Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und Forschung 200, 425-427, 1995 | 17 | 1995 |
Yoğurdun muhafaza teknikleri S Özdemir, HY Gökalp, Ö Zorba Milli Prodüktivite Merkezi 548, 166-177, 1995 | 17 | 1995 |