Follow
Doç. Dr. Ibrahim Tuğkan Seker
Doç. Dr. Ibrahim Tuğkan Seker
Verified email at cumhuriyet.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
Effect of Grape (Vitis Vinifera L.) Pomace on the Quality, Total Phenolic Content and Anti‐Radical Activity of Bread
M Hayta, G Özuğur, H Etgü, İT Şeker
Journal of food processing and preservation 38 (3), 980-986, 2014
922014
Utilization of apricot kernel flour as fat replacer in cookies
IT Seker, O Ozboy‐Ozbas, I Gokbulut, S Ozturk, H Koksel
Journal of Food Processing and Preservation 34 (1), 15-26, 2010
832010
Effects of resistant starch, apricot kernel flour, and fiber-rich fruit powders on low-fat cookie quality
Ö Özboy-Özbaş, IT Seker, I Gökbulut
Food Science and Biotechnology 19, 979-986, 2010
472010
Physicochemical and bioactive properties of cakes incorporated with gilaburu fruit (Viburnum opulus) pomace
İT Şeker, MH Ertop, M Hayta
Quality Assurance and Safety of Crops & Foods 8 (2), 261-266, 2016
252016
Effects of fiber-rich apple and apricot powders on cookie quality
IT Seker, O Ozboy-Ozbas, I Gokbulut, S Ozturk, H Koksel
Food science and biotechnology 18 (4), 948-953, 2009
242009
Enzime dirençli nişastanın bisküvi üretiminde kullanımı
İT Şeker, İ Gökbulut, S Öztürk, ÖÖ Özbaş, H Köksel
Türkiye 9, 24-26, 2006
232006
Optimization of the amount of chickpea sourdough and dry yeast in wheat bread formulation: evaluation of physicochemical, sensory and antioxidant properties
MH Ertop, Şİ Tuğkan
Food Science and Technology Research 24 (1), 45-53, 2018
182018
Sivas İlinin Api-turizm Potansiyelinin İncelenmesi
İT ŞEKER
Yönetim, Ekonomi ve Pazarlama Araştırmaları Dergisi 4 (5), 364-343, 2020
112020
Gastronomi turizmi kapsamında sivas yöresel yemeklerinin mikro ve makro besin öğelerinin incelenmesi
İT Şeker, E Hastaoğlu
Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 24 (4), 1879-1894, 2020
112020
Kayısı ve elma besinsel liflerinin düşük yağ ve yüksek lif içerikli bisküvi üretiminde kullanımı
İT Şeker
Fen Bilimleri Enstitüsü, 2005
102005
Kuzu etinin türk mutfak kültüründeki yeri (lamb meat in Turkish culinary culture)
E Hastaoğlu, İT Şeker
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 8 (1), 660-669, 2020
92020
Effects of Apricot Kernel Flour and Fiber-Rich Fruit Powders on
ÖÖ Özbaş, İT Şeker, İ Gökbulut
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi 1 (Özel Sayı-1), 1326-1332, 2014
92014
SOKAK YEMEKLERİ
İT ŞEKER
GASTRONOMİ VE YİYECEK TARİHİ, 1, 392-401, 2018
62018
Kayısı lifinin kek üretiminde kullanımı
İT Şeker, İ Gökbulut, S Öztürk, ÖÖ Özbaş
Proceedings of the Turkey 9th Food Congress, 2006
42006
Tahıl Teknolojisinde Tekstür
İT ŞEKER
Gıdalarda Tekstür 1, 63-73, 2020
3*2020
Farklı Aromatik Bitkilerle Marine Edilip Vakumlanarak Saklanan Dana Etlerinin Bazı Özelliklerinin İncelenmesi
Şeker, İ.T., Hastaoglu, E., Saraç Göksel, M.
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 4 (3), 2087-2101, 2020
32020
Türkiye’de Covid-19 Pandemi Döneminde Besinleri Hazırlama, Pişirme ve Saklama Uygulamalarında Değişiklik Oldu mu?
Ç Ali Kemal, İT Şeker
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES 9 (2), 1302-1317, 2021
22021
DESIGN AND EVALUATION OF PROPOLIS-HPC/PVP ELECTROSPUN NANOFIBERS FOR POSSIBLE CUTANEOUS APPLICATIONS
I ESENTÜRK-GÜZEL, EA YAPAR, S CAVALU, İT ŞEKER, E İNAL, ...
12024
Geleneksel Pişirme Tekniklerinin Koronavirüse Yakalanma Üzerine Etkisi
AK Çiftçi, İT Şeker
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 5 (3), 1739-1755, 2021
12021
Meyan Şerbeti ile Yapılan Sünger Keklerin Fiziksel ve Duyusal Özellikleri (Physical and Sensory Properties of Sponge Cakes Made with Licorice Sherbet)
İT ŞEKER
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 8 (2), 1196-1205, 2020
12020
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20