Follow
Sema AĞAOĞLU
Sema AĞAOĞLU
Cumhuriyet Üniversitesi
No verified email
Title
Cited by
Cited by
Year
Antimicrobial activity of some spices used in the meat industry
S Ağaoğlu, N Dostbil, S Alemdar
Bull Vet Inst Pulawy 51, 53-57, 2007
1602007
Bitlis ili içme sularının bazı mikrobiyolojik ve fizikokimyasal özellikleri
S Alemdar, T Kahraman, S Ağaoğlu, M Alişarlı
Ekoloji 19 (73), 29-38, 2009
912009
Antimicrobial effect of seed extract of cardamom (Elettarıa cardamomum Maton)
S Agaoglu, N Dostbil, S Alemdar
YYÜ Vet Fak Derg 16 (2), 99-101, 2005
762005
Ağrı bölgesinde bulunan lokantaların hijyenik durumu üzerine araştırmalar
F FİDAN, S AĞAOĞLU
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 15 (1), 107-114, 2004
512004
Van bölgesi içme ve kullanma sularında nitrat ve nitrit düzeylerinin araştırılması
S Ağaoğlu, M Alişarlı, S Alemdar, S Dede
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 18 (2), 17-24, 2007
492007
Van ve yöresi kaynak sularının mikrobiyolojik, fiziksel ve kimyasal kaliteleri üzerine araştırmalar
S Ağaoğlu, K Ekici, S Alemdar, S Dede
Van Tıp Dergisi 6 (2), 30-33, 1999
461999
The antibacterial efficiency of some herbs used in herby cheese
S Ağaoğlu, N Dostbil, S Alemdar
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 16, 39-41, 2005
312005
High hydrostatic pressure treatment of fruit, fruit products and fruit juices: a review on phenolic compounds
MB KAŞIKÇI, N BAĞDATLIOĞLU
Food and Health 2 (1), 27-39, 2016
24*2016
Van'da tüketime sunulan dondurmalarda bazı patojenlerin varlığının araştırılması
S AĞAOĞLU, S ALEMDAR
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 15 (1), 59-64, 2004
222004
Detection of Escherichia coli 0157: h7 in retail ground beef, raw ground beef patties and raw meat balls sold in Van
S Ağaoğlu, MT Yavuz, M Berktaş, H Güdücüoğlu
Eastern Journal of medicine 5 (2), 73-75, 2000
202000
Van bölgesi su kaynaklarında flor düzeylerinin belirlenmesi
S Agaoglu, M Alişarlı, S Alemdar
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 18 (1), 59-65, 2007
182007
Van ilinde açıkta satılan kırmızı pul biberlerde aflatoksin B1 varlığının araştırılması
S Ağaoğlu
Van Tıp Dergisi 6 (4), 28-30, 1999
181999
Çörek Otu Nigella sativa Tohumunun Antimikrobiyal Aktivitesi Üzerine Bir Araştırma
S AĞAOĞLU, M BERKTAŞ, H GÜDÜCÜOĞLU
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi 5 (1-2), 15-17, 1999
171999
Van bölgesi su kaynaklarında ağır metal kirlilik düzeyleri
S Alemdar, S Ağaoğlu, M Alişarlı, S Dede
Selçuk Üniversitesi, 2007
162007
Van bölgesi su kaynaklarının fiziko-kimyasal kalitesi
S Ağaoğlu, S Alemdar, M Alişarlı, S Dede
Veteriner Bilimleri Dergisi 21 (2), 25-39, 2007
152007
Kayın mantarlarının (Pleurotus spp.) örtü altı yetiştiriciliğinde değişik yetiştirme ortamlarının verim ve kalite faktörlerine etkileri
M Güler, S Ağaoğlu
Türkiye II. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi, Çukurova Üniversitesi, Ziraat …, 1995
151995
SURVIVAL OF SALMONELLA TYPHIMURIUM DURING THE RIPENING OF HERBY CHEESE (OTLU PEYNIR)
S Alemdar, S AĞAOĞLU
Journal of food safety 30 (3), 526-536, 2010
142010
VAN VE YÖRESİNDE ÜRETİLEN ÇÖKELEKLERİN MİKROBİYOLOJİK, KİMYASAL, FİZİKSEL VE DUYUSAL NİTELİKLERİ ÜZERİNDE BİR ARAŞTIRMA
S AĞAOĞLU
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 44 (01), 1997
141997
Antioxidant, Antimicrobial and Metmyoglobin Reducing Activity of Artichoke (Cynara scolymus) Powder Extract-Added Minced Meat during Frozen Storage
T Demir, S Ağaoğlu
Molecules 26 (18), 5494, 2021
122021
Biberiye ekstraktı ilavesinin tavuk köftesinin kalite özellikleri üzerine etkisi
ÖP Can, S Ağaoğlu, S Alemdar
Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi 1 (1), 1-6, 2016
92016
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20