Antimicrobial activity of some spices used in the meat industry S Ağaoğlu, N Dostbil, S Alemdar Bull Vet Inst Pulawy 51, 53-57, 2007 | 160 | 2007 |
Bitlis ili içme sularının bazı mikrobiyolojik ve fizikokimyasal özellikleri S Alemdar, T Kahraman, S Ağaoğlu, M Alişarlı Ekoloji 19 (73), 29-38, 2009 | 91 | 2009 |
Antimicrobial effect of seed extract of cardamom (Elettarıa cardamomum Maton) S Agaoglu, N Dostbil, S Alemdar YYÜ Vet Fak Derg 16 (2), 99-101, 2005 | 76 | 2005 |
Ağrı bölgesinde bulunan lokantaların hijyenik durumu üzerine araştırmalar F FİDAN, S AĞAOĞLU Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 15 (1), 107-114, 2004 | 51 | 2004 |
Van bölgesi içme ve kullanma sularında nitrat ve nitrit düzeylerinin araştırılması S Ağaoğlu, M Alişarlı, S Alemdar, S Dede Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 18 (2), 17-24, 2007 | 49 | 2007 |
Van ve yöresi kaynak sularının mikrobiyolojik, fiziksel ve kimyasal kaliteleri üzerine araştırmalar S Ağaoğlu, K Ekici, S Alemdar, S Dede Van Tıp Dergisi 6 (2), 30-33, 1999 | 46 | 1999 |
The antibacterial efficiency of some herbs used in herby cheese S Ağaoğlu, N Dostbil, S Alemdar Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 16, 39-41, 2005 | 31 | 2005 |
High hydrostatic pressure treatment of fruit, fruit products and fruit juices: a review on phenolic compounds MB KAŞIKÇI, N BAĞDATLIOĞLU Food and Health 2 (1), 27-39, 2016 | 24* | 2016 |
Van'da tüketime sunulan dondurmalarda bazı patojenlerin varlığının araştırılması S AĞAOĞLU, S ALEMDAR Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 15 (1), 59-64, 2004 | 22 | 2004 |
Detection of Escherichia coli 0157: h7 in retail ground beef, raw ground beef patties and raw meat balls sold in Van S Ağaoğlu, MT Yavuz, M Berktaş, H Güdücüoğlu Eastern Journal of medicine 5 (2), 73-75, 2000 | 20 | 2000 |
Van bölgesi su kaynaklarında flor düzeylerinin belirlenmesi S Agaoglu, M Alişarlı, S Alemdar Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 18 (1), 59-65, 2007 | 18 | 2007 |
Van ilinde açıkta satılan kırmızı pul biberlerde aflatoksin B1 varlığının araştırılması S Ağaoğlu Van Tıp Dergisi 6 (4), 28-30, 1999 | 18 | 1999 |
Çörek Otu Nigella sativa Tohumunun Antimikrobiyal Aktivitesi Üzerine Bir Araştırma S AĞAOĞLU, M BERKTAŞ, H GÜDÜCÜOĞLU Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi 5 (1-2), 15-17, 1999 | 17 | 1999 |
Van bölgesi su kaynaklarında ağır metal kirlilik düzeyleri S Alemdar, S Ağaoğlu, M Alişarlı, S Dede Selçuk Üniversitesi, 2007 | 16 | 2007 |
Van bölgesi su kaynaklarının fiziko-kimyasal kalitesi S Ağaoğlu, S Alemdar, M Alişarlı, S Dede Veteriner Bilimleri Dergisi 21 (2), 25-39, 2007 | 15 | 2007 |
Kayın mantarlarının (Pleurotus spp.) örtü altı yetiştiriciliğinde değişik yetiştirme ortamlarının verim ve kalite faktörlerine etkileri M Güler, S Ağaoğlu Türkiye II. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi, Çukurova Üniversitesi, Ziraat …, 1995 | 15 | 1995 |
SURVIVAL OF SALMONELLA TYPHIMURIUM DURING THE RIPENING OF HERBY CHEESE (OTLU PEYNIR) S Alemdar, S AĞAOĞLU Journal of food safety 30 (3), 526-536, 2010 | 14 | 2010 |
VAN VE YÖRESİNDE ÜRETİLEN ÇÖKELEKLERİN MİKROBİYOLOJİK, KİMYASAL, FİZİKSEL VE DUYUSAL NİTELİKLERİ ÜZERİNDE BİR ARAŞTIRMA S AĞAOĞLU Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 44 (01), 1997 | 14 | 1997 |
Antioxidant, Antimicrobial and Metmyoglobin Reducing Activity of Artichoke (Cynara scolymus) Powder Extract-Added Minced Meat during Frozen Storage T Demir, S Ağaoğlu Molecules 26 (18), 5494, 2021 | 12 | 2021 |
Biberiye ekstraktı ilavesinin tavuk köftesinin kalite özellikleri üzerine etkisi ÖP Can, S Ağaoğlu, S Alemdar Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi 1 (1), 1-6, 2016 | 9 | 2016 |