Follow
Yrd. Doç. Dr. Süleyman Gökmen
Yrd. Doç. Dr. Süleyman Gökmen
Other namessüleyman gökmen
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Muş Alparslan Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi
Verified email at kmu.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
Gıda endüstrisinde enkapsülasyon uygulamaları (Applications of encapsulation in food ındusty)
S Gökmen, R Palamutoğlu, C Sarıçoban
Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi 7 (1), 36-50, 2012
562012
Gıda endüstrisinde kullanılan yenilebilir kaplamalar üzerine bir araştırma
HIŞDS GÖKMEN
Electronic Journal of Food Technologies 8 (1), 26-35, 2013
402013
Çiğ-pişmiş ve kurutulmuş ayva katkısının tarhana üzerine olan etkisi
S Gökmen
172009
Muş ilinde tüketime sunulan bazı süt ürünlerinin güvenilirliği üzerine bir araştırma
S Gökmen, A Çağlar, H Yetim
Cumhuriyet Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fen Bilimleri Dergisi 34 (2 …, 2013
122013
A study on quality criteria of commercial stuffed pasta (mantı), as traditional food.
S Gökmen, MF Aydın, A Kocabaș, A Sayaslan, H Yetim, A Çağlar
92015
Farklı pişirme tekniklerinin bazı geleneksel fırın ürünlerinin duyusal kalitelerini geliştirmede ve besin kayıplarını azaltmada kullanılabilirlikleri üzerine bir araştırma
H Kasar, S GÖKMEN, A Çağlar
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi, 70-74, 2021
72021
Effects of different flour blends with varying protein content and quality on dough and crust properties of “etliekmek”, a pizza-like traditional food of Turkey
F Büyük, A Sayaslan, S Gökmen, N Şahin, H Yetim
Journal of Food Science and Technology, 1-9, 2020
72020
A Study on Edible Coatings Used in Food Industry
S Işık, H., Dağhan,Ş., Gökmen
Electronic Journal of Food Technologies 8 (1), 26-35, 2013
62013
Evaluating of microwave drying for hawthorn slice as alternative to convective drying
OGÜL A. BEŞİR, S. GÖKMEN, L. B. GÜL, F. YAZICI
Brazilian Archives of Biology and Technology 65 (1), 1-13, 2022
5*2022
Effect of Infrared, Ultraviolet-C Radiations and Vacuum Drying on Certain Chemical and Microbial Characteristics of Stuffed Pasta (Manti)
S GÖKMEN, A KOCABAŞ, I SAVRAN, A SAYASLAN, MF AYDIN, H YETİM
Journal of Agricultural Sciences 25 (1), 100-107, 2019
52019
Aksaray İli Güzelyurt İlçesi'nin Geleneksel Bir Gıdası Gelveri Ekmeği
SG *Nuran ERDEM, Nermin IŞIK
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 5 (4), 534-545, 2017
52017
Encapsulation applications in food industry
S Gökmen, R Palamutoğlu, C Sarıçoban
Electronic Journal of Food Technologies 7, 36-50, 2012
52012
Applications of Encapsulation in Food Industry
S Gökmen, R Palamutoğlu, C Sarıçoban
Electronic Journal of Food Technologies 7 (1), 36-50, 2012
52012
Effects of different heat treatment and radiation (microwave and infrared) sources on minerals and heavy metal contents of cow's milk
B Guney, S Gokmen
Journal of Food Processing and Preservation, e15084-15092, 2021
42021
Karaman ilindeki soğuk depolarının mevcut durumu, sorunları ve çözüm önerileri
MNN Süleyman GÖKMEN
derim 1 (34), 43-50, 2017
4*2017
Evaluation the knowledge levels regarding hydatid cyst among butchers in Karaman Province of Turkey
MF AYDIN, S GÖKMEN, KOÇ Şerife, E ADIGÜZEL, H KOCAMAN, ...
Van Veterinary Journal 26 (3), 147-150, 2015
42015
Effect of different thawing methods on some quality properties of stuffed pasta (manti)
süleyman gökmen
Italian Journal of Food Science 33 (SP1), 170-178, 2021
3*2021
Mantı üretiminde geleneksel yönteme alternatif olarak infrared, ultraviyole-c ve vakum uygulamaları
S Gökmen
Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim …, 2017
32017
Mantıda Farklı Kurutma Yöntemlerinin Hidroksimetil Furfural (HMF) Oluşumu ve Duyusal Kalite Üzerine Etkileri
S Gökmen, A Sayaslan, A Çağlar
Cumhuriyet Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fen Bilimleri Dergisi 37 (3 …, 2016
32016
Effect on tarhana cooked, dried and raw quince additive's
S Gökmen
Afyonkarahisar Kocatepe Univ., Graduate School of Natural and Applied Sciences, 2009
32009
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20