Ta-Tu-Ta (tarım-turizm-takas) çiftliklerinin pazarlanması ve tanıtılması için öneriler S Artuğer, AG Özkoç, H Kendir | 38 | 2013 |
COVID-19 Salgını Sonrası Yükselen Trend Kırsal Turizm: Zile Örneği E Arslan, H Kendir Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 4 (4), 3668-3683, 2020 | 32 | 2020 |
Agritourist motivations: The case of Turkey S Artuger, H Kendir International Journal of Business and Management 8 (21), 63, 2013 | 29 | 2013 |
Devam Bağlılığı, Presenteeism ve İşten Ayrılma Niyeti Arasındaki İlişki: Beş Yıldızlı Otel İşletmelerinde Bir Araştırma H Kendir, E Arslan, HÖ Bozkurt İşletme Araştırmaları Dergisi 10 (4), 1029-1046, 2018 | 23 | 2018 |
KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE ÇALIŞAN İŞGÖRENLERİN ÖRGÜTSEL YARATICILIK ALGILARI: AFYONKARAHİSAR İLİ ÖRNEĞİ H Kendir, AG Özkoç | 23* | 2013 |
Otel İşletmelerinde Çalışanların Kariyer Tatmini ve Kariyer Bağlılığı İlişkisinde Özyeterliliğin Rolü H Kendir, AG Özkoç Journal of Tourism and Gastronomy Studies 6 (4), 78-112, 2018 | 19 | 2018 |
Turizm Öğrencilerinin Kariyer Beklentilerine Yönelik Düşünceleri: Stajyer Öğrenciler Örneği C İnce, H Kendir International Journal of Academic Values Studies, 13-23, 2016 | 19* | 2016 |
GASTRONOMİK LEZZETLERE YÖNELİK ÇEVRİMİÇİ TURİST DENEYİMLERİNİN İNCELENMESİ: EDİRNE TAVA CİĞERİ ÖRNEĞİ H KENDİR Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi 3 (3), 408-423, 2020 | 17 | 2020 |
GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN YÖRESEL LEZZETLERİN DUYGUSAL DEĞER BOYUTUNDA İNCELENMESİ: TOKAT İLİ ÖRNEĞİ H Kendir, E Arslan Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi, 130-138, 2020 | 17 | 2020 |
Kış Turizmi Potansiyeli Açısından Muş İlinin SWOT Analizi İle Değerlendirilmesi E Arslan, H Kendir Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 7 (6), 167-173, 2019 | 15 | 2019 |
Psychological capital as a moderator in the relationship between job insecurity, job stress, and hotel employees’ turnover intention during the Russia-Ukraine war GS Ergün, H Özçelik Bozkurt, E Arslan, H Kendir, Ö Yayla International Journal of Hospitality Management 111, 1-9, 2023 | 13 | 2023 |
Otel İşletmesi Çalışanlarında İş Stresinin İşten Ayrılma Niyetine Etkisinde Görev H KENDİR İşletme Araştırmaları Dergisi 12 (4), 3421-3432, 2020 | 12 | 2020 |
Turizm Eğitimi Alan Lisans Öğrencilerinin Kültürel Miras Algılarının Belirlenmesi H Kendir Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 4 (3), 2296-2310, 2020 | 12 | 2020 |
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ EĞİTİMİ ALAN ÖĞRENCİLERİN GİRİŞİMCİLİK EĞİLİMİ: KAZAKİSTAN-KIRGIZİSTAN-TÜRKİYE KARŞILAŞTIRMASI E Arslan, H Kendir, F Türkmen MANAS Journal of Social Studies 7 (4), 655-669, 2018 | 12* | 2018 |
İşgörenlerin nepotizm ve sinizm algıları arasındaki ilişki: Nevşehir’deki otel işletmelerinde bir araştırma AG Özkoç, H Kendir, E Arslan, N Özgün İşletme Araştırmaları Dergisi 11 (4), 2960-2971, 2019 | 8 | 2019 |
Otel İşletmelerinde Yeşil Mutfak Kalitesinin (Y-Mutkal) Ölçülmesi: Nevşehir İlinde Bir Araştırma AG Özkoç, E Arslan, H Kendir, T Erdoğan Journal of Tourism and Gastronomy Studies 7 (3), 2309, 2019 | 7 | 2019 |
Tarihi Evlerin Kültür Turizmine Etkilerinin Araştırılması: Tokat-Zile Örneği, Uluslararası Taşköprü Pompeipolis Bilim Kültür Sanat Araştırmaları Sempozyumu, Kastamonu … Y Dönmez, H Kendir, F Türkmen, S Çabuk Kastamonu. ss, 1114-1127, 2017 | 7 | 2017 |
Türk Dünyası’nda Nevruz (Yengi-Kün) Kutlamalarının Festival Turizmi Açısından Değerlendirilmesi: Çimkent-Van Karşılaştırması (Evaluation of Navruz (Yengi-Kün) Celebrations in … H Kendir, E Arslan, F Türkmen Journal of Tourism & Gastronomy Studies 7 (4), 2668-2684, 2019 | 6 | 2019 |
The moderator role of environmental interpretations in the relationship between planned behavior level and environmental awareness perception of hotel employees Ö Yayla, HÖ Bozkurt, E Arslan, H Kendir Journal of Tourism and Services 12 (23), 150-168, 2021 | 5 | 2021 |
Gastronomi turizmi kapsamında Yozgat Desti kebabının incelenmesi M Güllü, E Güripek, H Kendir Özköse K., Akın G., Ünal Çakır E., İlhan N. ve Gödek G.(Yay. haz.), II …, 2017 | 5 | 2017 |