Takip et
Atilla Akbaba
Atilla Akbaba
Turizm İşletmeciliği Profesörü, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve
ikc.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Measuring service quality in the hotel industry: A study in a business hotel in Turkey
A Akbaba
International journal of hospitality management 25 (2), 170-192, 2006
12082006
Turistlerin Destinasyon Seçiminde Yöresel Yemeklerin Rolü: İzmir Yarımadası’nı Ziyaret Eden Turistlerin Görüşleri Üzerine Bir Araştırma
E Zağralı, A Akbaba
Journal of Yaşar University 10 (40), 6633-6644, 2015
156*2015
Otel işletmelerinde yöneticilerin liderlik yönelimleri ve işletme performansı ilişkisi
A Akbaba, E Erenler
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 19 (1), 21-36, 2008
1492008
Örgütsel Kültür
EH Schein
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2002
119*2002
Hizmet kalitesi, kavramlar, yaklaşımlar ve uygulamalar
Ş Gümüşoğlu, İ Pırnar, P Akan, A Akbaba
Baskı, Detay Yayınları, Ankara, 2007
103*2007
Hizmet Kalitesi ve Turizm İşletmelerinde Servqual Uygulamaları
A Akbaba, İ Kılınc
Anatolia Turizm Araştırmaları Dergisi 12, 2001
972001
Otel İşletmelerinde İşgören Bulma, Seçme Ve Eğitim Sürecinin Stratejik İnsan Kaynakları Bakış Açısıyla Değerlendirilmesi: Beş Yıldızlı Otellerde Bir Araştırma
A AKBABA, E GÜNLÜ
Sosyal Ekonomik Araştırmalar Dergisi, 199-228, 2011
69*2011
The potential of Halal tourism in Ethiopia: opportunities, challenges and prospects.
MJ Ahmed, A Akbaba
International Journal of Contemporary Tourism Research 2 (1), 13-22, 2018
652018
Müşteri odaklı hizmet üretiminde kalite fonksiyon göçerimi (KFG) yaklaşımı: Konaklama işletmeleri için bir uygulama çalışması
A Akbaba
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 16 (1), 59-81, 2005
652005
Assessment of motivational factors of local food consumption by international visitors to Bodrum.
H Semercİ, A Akbaba
International Journal of Contemporary Tourism Research 2 (1), 41-57, 2018
52*2018
Yerli gastroturistlerin eğitim seviyeleri ve yaş gruplarına göre destinasyondaki gastronomi turizmi etkinliklerine katılımları: Gaziantep'i ziyaret eden gastroturistler üzerine …
Ş Kargiglioğlu, A Akbaba
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 4 (1), 87-95, 2016
482016
Understanding small tourism businesses: A perspective from Turkey
A Akbaba
Journal of Hospitality and Tourism Management 19, e9, 2012
462012
Etik karar verme ve cinsiyet farklılıkları üzerine bir araştırma
A Akbaba, E Erenler
Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 31 (31), 447 - 464, 2011
44*2011
Konaklama işletmelerinde kalite fonksiyon göçerimi
A Akbaba
Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2003
412003
Gastronomi ve yiyecek tarihi
A Akbaba, N Çetinkaya
Ankara: Detay Yayıncılık, 2018
402018
Business performance of small tourism enterprises: a comparison among three sub-sectors of the industry
A Akbaba
Anatolia 23 (2), 177-195, 2012
402012
Kalite fonksiyon göçerimi yöntemi ve hizmet işletmelerine uyarlanması
A Akbaba
DEÜ, Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 2 (3), 1-18, 2000
392000
Kalite kavramı ve önemi
İ Pırnar
G. Şevkinaz, P. İge, A. Perran ve Atilla A.(Edt.). Hizmet Kalitesi …, 2007
372007
Seyahat acentalarında işgören bulma ve işgören seçme yöntemlerine yönelik bir araştırma
O Akova, M SARIIŞIK, A Akbaba
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Sosyal ve Ekonomik Araştırmalar Dergisi …, 2007
362007
Sürdürülebilir Turizm Makalelerinin Bibliyometrik Analizi
Ö Yeksan, A Akbaba
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi 3 (2), 220-231, 2019
302019
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20