Follow
MUSTAFA NİZAMLIOĞLU
MUSTAFA NİZAMLIOĞLU
Istanbul Gelisim University School of Health Sciences Department of Nutrition and Dietetics Prof. Dr
Verified email at gelisim.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
Effects of magnesium supplementation on blood parameters of athletes at rest and after exercise
V Cinar, M Nizamlioglu, R Mogulkoc, AK Baltaci
Biological trace element research 115, 205-212, 2007
812007
Antimicrobial effectiveness of chitosan-essential oil coated plastic films against foodborne pathogens
E Torlak, M Nizamlioğlu
Journal of Plastic Film & Sheeting 27 (3), 235-248, 2011
422011
Fecal coliform contamination of beef carcasses during the slaughtering process
S Yalçin, M Nizamlioǧlu, Ü Gürbüz
Journal of Food Safety 21 (4), 225-231, 2001
372001
Tulum peyniri üretiminde yarı sentetik kılıfların kullanılabilme imkanları ve vakum ambalajlamanın kaliteye etkisi
OC Tekinşen, M Nizamlıoğlu, A Keleş, A Güner, M Atasever
Selçuk Üniversitesi, 1998
311998
BEDEN EĞİTİMİVE SPOR YÜKSEKOKULLARINDA OKUYAN AKTİF SPOR YAPAN ÖĞRENCİLERİN BESLENME ALIŞKANLIKLARININ BELİRLENMESİ VE DEĞERLENDİRİLMESİ
İ Bozkurt, M Nizamlıoğlu
Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 209-215, 2005
282005
Konya'da üretilen süzme (torba) yoğurtların bazı mikrobiyolojik ve kimyasal özellikleri
KK Tekinşen, M Nizamlıoğlu, N Bayar, N Telli, İ Köseoğlu
272008
Çeşitli çemen karışımlarının pastırma kalitesine etkisi II: Mikrobiyolojik nitelikler
Y Doğruer, M Nizamlıoğlu, Ü Gürbüz, S Kayaardı
251998
Identification and characterization of lactic acid bacteria isolated from traditional cone yoghurt
K Bostan, A Unver Alcay, S Yalçin, U Eren Vapur, M Nizamlioglu
Food science and biotechnology 26, 1625-1632, 2017
242017
Uçucu yağ içeren yenilebilir kitosan filmlerinin Staphylococcus aureus ve Escherichia coli O157: H7 üzerine etkinlikleri
E Torlak, M Nizamlıoğlu
242011
Urfa peynirinin bazı kalite nitelikleri
S Yalçın, M Ardıç, M Nizamlıoğlu
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi 2 (3), 2007
232007
The effect of magnesium supplementation on glucose and insulin levels of tae-kwan-do sportsmen and sedentary subjects.
V Cinar, Y Polat, R Mogulkoc, M Nizamlioglu, AK Baltaci
Pakistan journal of pharmaceutical sciences 21 (3), 2008
222008
Effect of magnesium supplementation on some plasma elements in athletes at rest and exhaustion
V Cinar, R Mogulkoc, AK Baltaci, M Nizamlioglu
Biological trace element research 119, 97-102, 2007
222007
Erzurum bölgesinde tüketime sunulan süt ve süt ürünlerinin aflatoksin M1 yönünden incelenmesi. 2
M Atasever, M Nizamlıoğlu, K Özturan, Y Karakaya, C Ünsal
Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslar arası katılımlı) Bildiri …, 2006
212006
Konya'da Tüketi? me Sunulan Pastırmaların Kali? tesi?
Y Doğruer, Ü Gürbüz, M Nizamlıoğlu
Selçuk Üniversitesi, 1995
211995
Konya I? l Merkezi? ndeki? I? çme ve Kullanma Sularının Hi? jyeni? k Kali? tesi?
S Yalçın, OC Tekinşen, M Nizamlıoğlu
Selçuk Üniversitesi, 1988
201988
Doğal Anti? mi? krobi? yal Maddeler İle Hazırlanan Yenilebilir Filmlerin Listeria Monocytogenes Üzeri? ne Etki? leri?
E Torlak
Selçuk Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi, 2009
182009
Bazı et, süt ürünleri ile baharatlarda aflatoksin B1 ve M1 aranması
Ü Gürbüz, M Nizamlıoğlu, F Nizamlıoğlu, İ Dinç, Y Doğruer
Veterinarium 10 (1), 34-41, 1999
181999
Potasyum sorbatın beyaz peynirin kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesine etkisi
Y Doğruer, Ü Gürbüz, M Nizamlıoğlu
Selçuk Üniversitesi, 1996
171996
Çeşitli çemen karışımlarının pastırma kalitesine etkisi I: kimyasal ve duyusal nitelikler
M Nizamlıoğlu, Y Doğruer, Ü Gürbüz, S Kayaardı
161998
Potasyum sorbatın kaşar peynirin kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesine etkisi
M Nizamlıoğlu, Ü Gürbüz, Y Doğruer
Selçuk Üniversitesi, 1996
151996
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20