Follow
Gülşen Berat TORUSDAĞ
Gülşen Berat TORUSDAĞ
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Verified email at yyu.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
Effect of gelatin-based active coatings formulated with rosemary extract on quality of cold stored meatballs
GB TORUSDAĞ, S GÜMÜŞ, G BORAN
Food Science and Technology, 2022
72022
Yerel Mutfak Kültürünün Sürdürülebilirliği Kapsamında Van Gastronomi Rotası Önerisi
Ocak, E., Ceylan, Z., Okat, Ç., Koç, P., Torusdağ, G. B., & Uçkan Çakır, M.
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 9 (4), 2655-2669, 2021
72021
Yerel Mutfakların Gastronomi Turizmi Çerçevesinde Değerlendirilmesi
Torusdağ G. B. , Özkan Önem E., Sami F., Kızıldemir Ö.
JOURNAL OF GASTRONOMY, HOSPITALITY AND TRAVEL 5 (1), 66-82, 2022
3*2022
The Social Life of Coffee: Turkey’s Local Coffees
Torusdağ G. B. , Uçkan Çakır M. , Okat Ç.
2nd International Anatolian Conference on Coffee & Cocoa, 1-11, 2022
2022
Sağlıklı ve Sürdürülebilir Gastronomi
Ceylan, Z., Torusdağ G. B.
Sürdürülebilir Mutfak, 139-172, 2022
2022
Determination of Some Physicochemical Properties and Anthocyanin Extraction Conditions of Rosa damascena Mill.
GB Torusdağ, E Bakkalbaşı
Journal of Food Processing and Preservation 42 (2), e16279, 2022
2022
Dilsel Etkileşim Yönüyle Türk Gastronomisindeki Fransızca Terimler
Torusdağ, G. B., & Torusdağ, G.
Ulusal Dil ve Edebiyat Araştırmaları Sempozyumu, Van, Türkiye, 2021
2021
Denizden Gastronomiye
Ceylan, Z., Doğu Baykut, E., (Ed.)
Detay Yayıncılık, 2021
2021
Gül (Rosa spp.) Bitkisine Genel Bir Bakış
GB TORUSDAĞ, E BAKKALBAŞI
ISPEC International Conference on Agriculture, Animal Science and Rural …, 2019
2019
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–9