Takip et
Mubin Koyuncu
Mubin Koyuncu
Doçent Doktor, Gıda Mühendisliği Bölümü, Mühendislik Fakültesi, Iğdır Üniversitesi
igdir.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip - Ana Sayfa
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Determination of trace elements, heavy metals, and antimony in polyethylene terephthalate–bottled local raw cow milk of Iğdır region in Turkey
M Koyuncu, D Alwazeer
Environmental monitoring and assessment 191 (11), 666, 2019
442019
Hydrogen-rich water can reduce the formation of biogenic amines in butter
M Bulut, YÇ Sezer, MM Ceylan, D Alwazeer, M Koyuncu
Food Chemistry 384, 132613, 2022
412022
Evaluation of the impact of hydrogen-rich water on the quality attribute notes of butter
MM Ceylan, M Bulut, D Alwazeer, M Koyuncu
Journal of Dairy Research 89 (4), 431-439, 2022
242022
Evaluation of the impact of hydrogen‐rich water on the deaccumulation of heavy metals in butter
D Alwazeer, MM Ceylan, M Bulut, M Koyuncu
Journal of food safety 42 (6), e13005, 2022
172022
Effect of Packaging Method and Light Exposure on Oxidation and Lipolysis in Butter
M Koyuncu, Y Tunçtürk
Oxidation Communications 40 (2), 785-798, 2017
152017
Sütçülük Atık SularınınArıtılma Gereksinimi
M Koyuncu, Y Tunçtürk
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi 19 (1-2), 88-93, 2014
112014
The Effect of Altitude on Phenolic, Antioxidant and Fatty Acid Compositions of Some Turkish Hazelnut (Coryllus avellana L.) Cultivars
E Gülsoy, ED Kaya, A Türkhan, M Bulut, M Koyuncu, E Güler, F Sayın, ...
Molecules 28 (13), 5067, 2023
102023
Farklı muhafaza şartlarında tereyağının bazı niteliklerinde meydana gelen değişiklikler
M Koyuncu
Fen Bilimleri Enstitüsü, 2010
102010
Evaluation of the quality characteristics of Siirt herby cheese: a traditional Turkish variety
M Koyuncu, Y Tunçtürk
Journal of the Institute of Science and Technology 10 (2), 1023-1029, 2020
82020
SPME/GC-MS analysis of Artemisia campestris subsp. glutinosa, Lavandula angustifolia Mill., and Zingiber officinale volatiles
M Karadağ, M Koyuncu, MN Atalar, A Aras
Erzincan Üniversitesi Fen Bilim. Enstitüsü Derg 14, 41-49, 2021
52021
Determination of Volatile Organic Compounds of Artemisia campestris subsp. glutinosa, Lavandula angustifolia Mill., and Ginger (Zingiber officinale) Plants using SPME/GC-MS
M Karadağ, M Koyuncu, A Aras, MN Atalar
Erzincan University Journal of Science and Technology 14 (1), 41-49, 2021
32021
Determination of some quality parameters of White cheeses produced from different animal milks during storage
Y Tunçtürk, M Koyuncu
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi 10 (3), 662-674, 2020
32020
Siirt otlu peynirinin uçucu organik bileşik profili
M Koyuncu
ATA-Gıda Dergisi 1 (2 (Temmuz)), 1-5, 2022
22022
Peynir üretiminde kullanılan sütlerin tür tayini İçin Üre-PAGE kullanımı
M Koyuncu
International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET 2017 …, 2017
22017
The Effects of Modified Atmosphere Packaging on the Quality Properties of Water Buffalo Milk’s Concentrated Cream
M Koyuncu, S Batur
Molecules 28 (3), 1310, 2023
12023
Otlu Peynir Üretiminde Kullanılan Alternatif Bir Aromatik Bitki “Ornithogalum narbonense”
M KOYUNCU
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi 11 (Özel Sayı), 3482-3487, 2021
12021
Determination of Volatile organic compounds in different parts of Hibiscus syriacus L. by SPME/GC-MS method
M KOYUNCU, M KARADAĞ, A BARAN, Z GÜNEŞ
ISPEC Journal of Agricultural Sciences 8 (2), 362-368, 2024
2024
Bioanalysis of Total Phenolic Contents, Volatile Compounds, and Radical Scavenging Activities of Three Wild Edible Mushrooms
AM KUMLAY, MZ KOÇAK, M KOYUNCU, U GÜLLER
STUDIA CHEMIA 2021 (4), 133-148, 2021
2021
Otlu Peynir Üretiminde Kullanılan Alternatif Bir Aromatik Bitki “Ornithogalum narbonense”
M Koyuncu
FARKLI YAKLAŞIMLARLA TARIMA YENİDEN BAKIŞ
A SATAR, GÜL İsmail, YK HASPOLAT
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20