Use of natural antioxidants in meat and meat products M Karakaya, E Bayrak, K Ulusoy Journal of Food Science and Engineering 1 (1), 1, 2011 | 77 | 2011 |
Farklı baharat ekstraktlarının mekanik ayrılmış piliç etlerinden üretilen sosislerin bazı kalite özellikleri üzerine etkisi E Bayrak Selçuk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, 2011 | 14 | 2011 |
Silifke yöresi mutfağındaki geleneksel ürünlerin özellikleri ve beslenmedeki fonksiyonel önemi D Önay, E Bayrak, M Akman ICANAS 38 Uluslararası Asya ve Kuzey Afrika Çalışmaları Kongresi, 10-15, 2007 | 11 | 2007 |
The features taken into consideration by the consumers in Konya, Turkey, when purchasing a food product N Aktaş, E Bayrak, D Onay | 10 | 2009 |
Pekmez‐dairy desserts fortified with spray‐dried dairy powders: effects of the interaction between skim milk powder, yoghurt powder and buttermilk powder by a mixture design … D Sert, MT Yilmaz, M Karakaya, E Bayrak Journal of texture studies 40 (5), 606-622, 2009 | 5 | 2009 |
Altı yaş çocuklarına uygulanan beslenme eğitimi programının çocukların beslenme konusundaki bilgi ve davranışlarına etkisi N Aktaş, M Orçan, E Bayrak, E Turan, D Önay, N Aktaş I. Uluslararası Ev Ekonomisi Kongresi,“Sürdürülebilir Gelişme ve Yaşam …, 2006 | 5 | 2006 |
Eating attitudes and orthorexia nervosa tendencies in a sample of Turkish university students: A cross-sectional study S Sünbül, E Bayrak Progress in Nutrition 23 (4), 2021 | 4 | 2021 |
The permanence of nutrition education on the knowledge and behaviour of early childhood N Aktas, E Turan, M Orcan, E Bayrak, N Celikoz, N Aktas Research on Education, 701, 2006 | 4 | 2006 |
Gıda ve beslenme okuryazarlığının besin etiket bilgilerinin anlaşılması açısından önemi E Karademir, E Bayrak, MA Cebirbay Aktaş N, editör. Gıda ve Beslenme Okuryazarlığı 1, 48-52, 2022 | 3 | 2022 |
The Effect of Different Levels of Sunflower Head Pith Powder on Some Emulsion Attributes of Mechanically Deboned Chicken Meat E Bayrak, M Karakaya, K Ulusoy, SS Tiske Journal of Food Science and Engineering 1 (3), 166, 2011 | 3 | 2011 |
Consumers' Meat and Products Consumption Frequency, Knowledge Levels and Quality Cues: The Sample of Aksehir, Turkey SST Inan, E Bayrak, MA Cebirbay, N Aktas Pakistan Journal of Nutrition 15 (6), 540, 2016 | 2 | 2016 |
Fruit and Vegetable Consumption, Attitudes and Knowledge in Preschool Children and Adolescents MA Cebirbay, E Bayrak Balıkesir Sağlık Bilimleri Dergisi 11 (3), 389-396, 2022 | 1 | 2022 |
Turkish version of the renal inpatient nutrition screening tool: validity and reliability for haemodialysis patients NE Söke, E Karademir, E Bayrak, MK Körez, H Yardımcı British Journal of Nutrition, 1-8, 2024 | | 2024 |
GÖLEVEZ (COLOCASIA ESCULENTA (L.) SCHOTT): BESLENME VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİSİ SB Horzum, E Bayrak Gıda 49 (6), 1190-1205, 2024 | | 2024 |
Turkish Version of the Renal Inpatient Nutrition Screening Tool: Validity and Reliability for Hemodialysis Patients N ERSOY, E Karademir, E Bayrak, M Körez, H YARDIMCI British Journal of Nutrition, 2024 | | 2024 |
The role and importance of germinated grain and sprout products in nutrition. AN Kahve, E Bayrak | | 2023 |
ÇİMLENDİRİLEN TANE VE FİLİZ ÜRÜNLERİN BESLENMEDEKİ ROLÜ VE ÖNEMİ A Kahve, E Bayrak Gıda 48 (2), 333-346, 2023 | | 2023 |
ENTERAL BESLENME ÜRÜNLERİ VE ÜRÜN SEÇİMİ P ONAR, E BAYRAK Sağlık Bilimleri Alanında Uluslararası Araştırmalar XII, 91, 2023 | | 2023 |
Çimlendirilen tane ve filiz ürünlerin beslenmedeki rolü ve önemi E Bayrak Gıda Teknolojisi Derneği, 2023 | | 2023 |
Diyet Kalitesi Bakış Açısından Gıda ve Beslenme Okuryazarlığının Değerlendirilmesi BARI GEDİK, MA CEBİRBAY, E BAYRAK Turkiye Klinikleri Nutrition and Dietetics-Special Topics 8 (4), 99-104, 2022 | | 2022 |