Follow
Ebru Bayrak
Ebru Bayrak
Verified email at selcuk.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
Use of natural antioxidants in meat and meat products
M Karakaya, E Bayrak, K Ulusoy
Journal of Food Science and Engineering 1 (1), 1, 2011
722011
Farklı baharat ekstraktlarının mekanik ayrılmış piliç etlerinden üretilen sosislerin bazı kalite özellikleri üzerine etkisi
E Bayrak
Selçuk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Doktora Tezi, Konya, Türkiye, 2011
112011
Silifke yöresi mutfağındaki geleneksel ürünlerin özellikleri ve beslenmedeki fonksiyonel önemi
D Önay, E Bayrak, M Akman
ICANAS 38 Uluslararası Asya ve Kuzey Afrika Çalışmaları Kongresi, 10-15, 2007
112007
The features taken into consideration by the consumers in Konya, Turkey, when purchasing a food product
N Aktas, E Bayrak, D Onay
Pakistan Journal of Nutrition 8 (11), 1734-1738, 2009
92009
Pekmez‐dairy desserts fortified with spray‐dried dairy powders: effects of the interaction between skim milk powder, yoghurt powder and buttermilk powder by a mixture design …
D Sert, MT Yilmaz, M Karakaya, E Bayrak
Journal of texture studies 40 (5), 606-622, 2009
52009
Altı yaş çocuklarına uygulanan beslenme eğitimi programının çocukların beslenme konusundaki bilgi ve davranışlarına etkisi
N Aktaş, M Orçan, E Bayrak, E Turan, D Önay, N Aktaş
I. Uluslararası Ev Ekonomisi Kongresi,“Sürdürülebilir Gelişme ve Yaşam …, 2006
52006
Gıda ve Beslenme Okuryazarlığının Besin Etiket Bilgilerinin Anlaşılması Açısından Önemi
E KARADEMİR, E Bayrak, MA Cebirbay
Aktaş N,(editör). Gıda ve Beslenme Okuryazarlığı 1, 48-52, 2022
32022
Eating attitudes and orthorexia nervosa tendencies in a sample of Turkish university students: A cross-sectional study
S Sünbül, E Bayrak
Progress in Nutrition 23 (4), 2021
32021
The permanence of nutrition education on the knowledge and behaviour of early childhood
N Aktas, E Turan, M Orcan, E Bayrak, N Celikoz, N Aktas
Research on Education, 701, 2006
32006
Consumers' Meat and Products Consumption Frequency, Knowledge Levels and Quality Cues: The Sample of Aksehir, Turkey
SST Inan, E Bayrak, MA Cebirbay, N Aktas
Pakistan Journal of Nutrition 15 (6), 540, 2016
22016
The Effect of Different Levels of Sunflower Head Pith Powder on Some Emulsion Attributes of Mechanically Deboned Chicken Meat
E Bayrak, M Karakaya, K Ulusoy, SS Tiske
Journal of Food Science and Engineering 1 (3), 166, 2011
22011
The role and importance of germinated grain and sprout products in nutrition.
AN Kahve, E Bayrak
2023
ÇİMLENDİRİLEN TANE VE FİLİZ ÜRÜNLERİN BESLENMEDEKİ ROLÜ VE ÖNEMİ
A KAHVE, E BAYRAK
Gıda 48 (2), 333-346, 2023
2023
ENTERAL BESLENME ÜRÜNLERİ VE ÜRÜN SEÇİMİ
P ONAR, E BAYRAK
Sağlık Bilimleri Alanında Uluslararası Araştırmalar XII, 91, 2023
2023
Çimlendirilen tane ve filiz ürünlerin beslenmedeki rolü ve önemi
E Bayrak
Gıda Teknolojisi Derneği, 2023
2023
Fruit and Vegetable Consumption, Attitudes and Knowledge in Preschool Children and Adolescents
MA CEBİRBAY, E BAYRAK
Balıkesir Sağlık Bilimleri Dergisi 11 (3), 389-396, 2022
2022
Beslenme, Aterosklerosis (Damar Tıkanıklığı) ve İskemik Kalp Hastalığı
G AKBULUT, M AKMAN, E AKSOYDAN, E ASİL, N YABANCI AYHAN, ...
İstanbul Medikal Sağlık ve Yayıncılık Hiz. Tic. Ltd. Şti., 2017
2017
Besin ve Besin Öğelerinin Ergojenik Etkileri: Diyet ve Atletik Performans Sporcu Beslenmesi
I KALKAN, M AKMAN, M YILMAZ, M YILMAZ, H YILMAZ, H YARDIMCI, ...
İstanbul Tıp Kitabevi, 2017
2017
Diyetin Endokrin Etkileri: Fitoöstrojenler
G AKBULUT, M AKMAN, E Aksoydan, A Aktaş, E Asil, S Bilici, ...
İstanbul Tıp Kitabevleri, 2017
2017
Factors driving consumers' intention to purchase food products-Konya, Turkey
E Bayrak, N Aktas
ANNALS OF NUTRITION AND METABOLISM 67, 535-535, 2015
2015
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20