Takip et
Seher Çelik Yeşil
Seher Çelik Yeşil
Ph.D. Kastamonu Üniversitesi Turizm İşletmeciliği
ogr.kastamonu.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Seçili Osmanlı Yemeklerinin Maliyeti ve Besin Değeri (Cost and Nutritional Value of Selected Ottoman Dishes)
O Güldemir, G Şallı, E Yıldız, O Tugay, S Çelik Yeşil
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi 11 (2), 815-835, 2022
42022
Bringing fruity meat dishes of Ottoman cuisine into businesses
O Güldemir, O Tugay, G Şallı, E Yıldız, S Çelik Yeşil
Journal of Ethnic Foods 8, 1-9, 2021
42021
Osmanlı Meyveli Et Yemekleri (Ottoman Meat Dishes with Fruit)
O Güldemir, G Şallı, E Yıldız, O Tugay, S Çelik Yeşil
İstanbul: Oğlak Yayınları. ISBN: 9786254130120, 2022
2*2022
Sokak Lezzetlerinin İncelenmesi: Eskişehir Örneği (Examination of Street Tastes: The Case of Eskişehir)
A Şimşek, S Çelik Yeşil
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research 6 (1), 82-102, 2022
2*2022
Tescillenen Yöresel Yemek İsimlerinin Yaygın Kullanımla Uyumu: Kastamonu Simidi mi Kel Simit mi? (Compatibility of Registered Local Food Names with Common Use: Kastamonu Bagel …
S Çelik Yeşil, Ç Akkuş
Journal of Humanities and Tourism Research 12 (1), 163-172, 2022
22022
Petifürcü Lalezar
S Çelik
IIII. Internatıonal Rural Tourısm and Development Congress - Bodrum/Muğla …, 2019
2*2019
Investigation of Edible Mushrooms As A Gastronomic Product: The Case of Ermenek (Karaman)
A Şimşek, S Çelik Yeşil
Journal of Hospitality and Tourism Issues 5 (1), 41-53, 2023
1*2023
Yemek Kültüründe Modernize Çalışmalar: Bitlis Örneği (Modernized Studies in Food Culture: The Case of Bitlis)
D Yeşil, S Çelik Yeşil
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 10 (3), 1641-1657, 2022
12022
17. Yüzyıl İstanbul Mutfağına 1640 Tarihli Narh Defterinden Bir Bakış (A Look at the 17th Century Istanbul Cuisine from the Narh Book Dated 1640)
S Çelik Yeşil, S Yıldız
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 12 (1), 456-476, 2024
2024
Vejetaryen Mutfak Bağlamında Bitlis İli Yenilebilir Otları (Edıble Herbs of Bitlis Provınce in The Context of Vegetarıan Cuısıne)
S Çelik Yeşil, S Yıldız
Journal of Gastronomy, Hospitality and Travel 6 (4), 1889-1904, 2023
2023
Examining Traditional Winter Preparations: The Case of Bitlis Cuisine (Geleneksel Kış Hazırlıklarının İncelenmesi: Bitlis Mutfağı Örneği)
A Şimşek, S Çelik Yeşil
Bitlis Eren University Social Science Journal 11 (2), 277-288, 2022
2022
Türk Mutfak Kültüründeki İçecekler (Drınks in Turkısh Culınary Culture)
S Çelik Yeşil, D Yeşil
I. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi (Usbk-2022), 289-290, 2022
2022
Bitlis Mutfağında Büryan: 1907’den Beri Büryancı Azmi’nin Yeri (Büryan in Bitlis Cuisine: The Place of Büryancı Azmi Since 1907)
S Çelik Yeşil, Ç Akkuş, D Yeşil
OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi (TÜMKAD) 2 (1), 24-34, 2022
2022
Türk Kültür Hayatında Çiçekli Şerbetler (Flowering Sherbets in Turkish Cultural Life)
S Çelik
I. Uluslararası Aşçı Dede Ateşbaz-ı Veli Sempozyumu - Konya, 182-201, 2020
2020
Türk Kültür Hayatında Şerbet (Sherbet in Turkısh Cultural Lıfe)
S Çelik
Uluslararası Türk Kültür ve Sanatı Sempozyumu - Etimesgut/Ankara 4, 518-546, 2020
2020
19. ve 20. Yüzyılın Türk Kültür Hayatında Şerbet
S Çelik
Anadolu Üniversitesi / Sosyal Bilimler Enstitüsü (Danışman: Prof. Dr …, 2020
2020
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–16