Seçili Osmanlı Yemeklerinin Maliyeti ve Besin Değeri (Cost and Nutritional Value of Selected Ottoman Dishes) O Güldemir, G Şallı, E Yıldız, O Tugay, S Çelik Yeşil MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi 11 (2), 815-835, 2022 | 4 | 2022 |
Bringing fruity meat dishes of Ottoman cuisine into businesses O Güldemir, O Tugay, G Şallı, E Yıldız, S Çelik Yeşil Journal of Ethnic Foods 8, 1-9, 2021 | 4 | 2021 |
Osmanlı Meyveli Et Yemekleri (Ottoman Meat Dishes with Fruit) O Güldemir, G Şallı, E Yıldız, O Tugay, S Çelik Yeşil İstanbul: Oğlak Yayınları. ISBN: 9786254130120, 2022 | 2* | 2022 |
Sokak Lezzetlerinin İncelenmesi: Eskişehir Örneği (Examination of Street Tastes: The Case of Eskişehir) A Şimşek, S Çelik Yeşil Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research 6 (1), 82-102, 2022 | 2* | 2022 |
Tescillenen Yöresel Yemek İsimlerinin Yaygın Kullanımla Uyumu: Kastamonu Simidi mi Kel Simit mi? (Compatibility of Registered Local Food Names with Common Use: Kastamonu Bagel … S Çelik Yeşil, Ç Akkuş Journal of Humanities and Tourism Research 12 (1), 163-172, 2022 | 2 | 2022 |
Petifürcü Lalezar S Çelik IIII. Internatıonal Rural Tourısm and Development Congress - Bodrum/Muğla …, 2019 | 2* | 2019 |
Investigation of Edible Mushrooms As A Gastronomic Product: The Case of Ermenek (Karaman) A Şimşek, S Çelik Yeşil Journal of Hospitality and Tourism Issues 5 (1), 41-53, 2023 | 1* | 2023 |
Yemek Kültüründe Modernize Çalışmalar: Bitlis Örneği (Modernized Studies in Food Culture: The Case of Bitlis) D Yeşil, S Çelik Yeşil Journal of Tourism and Gastronomy Studies 10 (3), 1641-1657, 2022 | 1 | 2022 |
17. Yüzyıl İstanbul Mutfağına 1640 Tarihli Narh Defterinden Bir Bakış (A Look at the 17th Century Istanbul Cuisine from the Narh Book Dated 1640) S Çelik Yeşil, S Yıldız Journal of Tourism and Gastronomy Studies 12 (1), 456-476, 2024 | | 2024 |
Vejetaryen Mutfak Bağlamında Bitlis İli Yenilebilir Otları (Edıble Herbs of Bitlis Provınce in The Context of Vegetarıan Cuısıne) S Çelik Yeşil, S Yıldız Journal of Gastronomy, Hospitality and Travel 6 (4), 1889-1904, 2023 | | 2023 |
Examining Traditional Winter Preparations: The Case of Bitlis Cuisine (Geleneksel Kış Hazırlıklarının İncelenmesi: Bitlis Mutfağı Örneği) A Şimşek, S Çelik Yeşil Bitlis Eren University Social Science Journal 11 (2), 277-288, 2022 | | 2022 |
Türk Mutfak Kültüründeki İçecekler (Drınks in Turkısh Culınary Culture) S Çelik Yeşil, D Yeşil I. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi (Usbk-2022), 289-290, 2022 | | 2022 |
Bitlis Mutfağında Büryan: 1907’den Beri Büryancı Azmi’nin Yeri (Büryan in Bitlis Cuisine: The Place of Büryancı Azmi Since 1907) S Çelik Yeşil, Ç Akkuş, D Yeşil OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi (TÜMKAD) 2 (1), 24-34, 2022 | | 2022 |
Türk Kültür Hayatında Çiçekli Şerbetler (Flowering Sherbets in Turkish Cultural Life) S Çelik I. Uluslararası Aşçı Dede Ateşbaz-ı Veli Sempozyumu - Konya, 182-201, 2020 | | 2020 |
Türk Kültür Hayatında Şerbet (Sherbet in Turkısh Cultural Lıfe) S Çelik Uluslararası Türk Kültür ve Sanatı Sempozyumu - Etimesgut/Ankara 4, 518-546, 2020 | | 2020 |
19. ve 20. Yüzyılın Türk Kültür Hayatında Şerbet S Çelik Anadolu Üniversitesi / Sosyal Bilimler Enstitüsü (Danışman: Prof. Dr …, 2020 | | 2020 |