Takip et
Şerafettin Çelik
Şerafettin Çelik
harran.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Physicochemical and organoleptic properties of yogurt with cornelian cherry paste
S Celik, I Bakırcı, IG Şat
International Journal of Food Properties 9 (3), 401-408, 2006
1572006
Some properties of yoghurt produced by adding mulberry pekmez (concentrated juice)
S Celik, I Bakirci
International Journal of Dairy Technology 56 (1), 26-29, 2003
1382003
Şanlıurfa ili kentsel alanda tüketicilerin süt tüketim düzeyleri ve süt tüketim alışkanlıkları
Y ÇELİK, B KARLI, A BİLGİÇ, Ş ÇELİK
Tarım Ekonomisi Dergisi 11 (1 ve 2), 5-12, 2005
662005
β-lactoglobulin genetic variants in Brown Swiss breed and its association with compositional properties and rennet clotting time of milk
S Celik
International Dairy Journal 13 (9), 727-731, 2003
652003
The effects of some starter cultures on the properties of Turkish White cheese
E Daǧdemi̇r, S Celi̇k, S Ozdemi̇r
International Journal of Dairy Technology 56 (4), 215-218, 2003
622003
Beyaz peynirin bileşim, kalite, mikroflora ve olgunlaşması
Ş ÇELİK, Ş UYSAL
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 40 (1), 141-151, 2009
52*2009
β-Lactoglobulin Variants in Awassi and Morkaraman Sheep and their Association with the Composition and Rennet Clotting Time of the Milk.
Ş Çelik, S Özdemir
Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 30 (6), 2006
43*2006
Ripening of traditional Örgü cheese manufactured with raw or pasteurized milk: Composition and biochemical properties
S Celik, H Turkoglu
International Journal of Dairy Technology 60 (4), 253-258, 2007
402007
The effects of commercial starter culture and storage temperature on the oxidative stability and diacetyl production in butter
I Bakirci, S Çelik, C Özdemir
International Journal of Dairy Technology 55 (4), 177-181, 2002
302002
An alternative ice cream production for diabetic patients
C Ozdemir, E Dagdemir, S Celik, S Ozdemir
MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL 58, 164-166, 2003
282003
Safran ilavesinin sade dondurmanın bazı özelliklerine etkisi
Ş Çelik, H Cankurt, C Doğan
Gıda 35 (1), 1-7, 2010
272010
Diyarbakır’ın karacadağ yöresinde mahalli olarak yapılan örgü peynirinin mikrobiyolojik ve kimyasal özellikleri
S Özdemir, Ş Çelik, C Özdemir, S Sert
V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu 21, 22, 1998
25*1998
Andız pekmezi içeren set tipi yoğurtların bazı fizikokimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri
Ş Çelik, H Durmaz, İG Şat, G Şenocak
Gıda 34 (4), 213-218, 2009
192009
Drought stress imposed at different reproductive stages influences growth, yield and seed composition of soybean.
H Kirnak, E Dogan, M Alpaslan, S Celik, E Boydak, O Copur
192008
Morkaraman Irkı Koyun Sütlerinin Bazı Kimyasal ve Fizikokimyasal Parametrelerinin Laktasyon Boyunca Değişimi
Ş Çelik, S Özdemir
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 34 (3), 263-268, 2003
172003
A study on the physical and chemical properties of cookery-type butter
Ş Įelik, İ Bakirci
Pakistan Journal of Biological Sciences 3 (4), 596-598, 2000
172000
Chemical composition and major minerals of Awassi sheep milk during lactation
Ş Çelik, S Özdemir, İ Bakırcı
Milchwissenschaft-Milk Science International 58 (8), 373-375, 2003
162003
Çarzof Civil peynirinin mikrobiyolojik ve kimyasal özellikleri
C Özdemir, S Özdemir, Ş Çelik, E Dağdemir
Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu 61, 22-23, 2003
162003
Determination of some properties of caramel, cocoa and coffee flavoured ice cream
E Dağdemir, C Özdemir, Ş Çelik, S Özdemir
Recent development in dairy Science and Technology International dairy …, 2004
152004
Production techniques and some properties of traditional lavas cheese
Ş Çelik, C Özdemir, S Özdemir
Journal of Biological Sciences 1 (7), 603-605, 2001
142001
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20