Takip et
ALİ SOLUNOĞLU
ALİ SOLUNOĞLU
balikesir.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip - Ana Sayfa
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Sokak Lezzetlerine İlişkin Tüketici Tercihleri: Gaziantep Örneği
ALİ SOLUNOĞLU, MH NAZİK
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 6 (3), 40-59, 2018
522018
Planlı Davranış Teorisi Kapsamında Sokak Yemeği Yeme Niyetinin Ölçülmesi: Mersin Örneği
E Şahin, A Solunoğlu
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi (SOİD) 16 (3), 2019
292019
Sokak lezzetlerine ilişkin tüketici tutumları: Gaziantep ve İstanbul örnekleri
A Solunoğlu
Yayımlanmamış Doktora Tezi, Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Ankara, 2018
282018
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Memnuniyetin Tekrar Ziyaret Niyeti Üzerindeki Etkisinde Atmosfer ve Sadakatin Aracı ve Düzenleyici Rolü; Kapadokya Örneği
E KESKİN, A SOLUNOĞLU, F AKTAŞ
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 8 (2), 1222-1246, 2020
172020
Otel İşletmelerinde Vejeteryan Gıdalara Yönelik Tutum ve Uygulamalar
A NALÇACI İKİZ, A SOLUNOĞLU
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 6 (3), 29-35, 2018
15*2018
Perceived Food Quality, Satisfaction, Brand Image In Restaurants And Recommendation Intention Relation (Restoran İşletmelerinde Algılanan Yemek Kalitesi, Memnuniyet, Marka …
A Solunoğlu
Journal of Yasar University (JOY) 15 (60), 833-849, 2020
13*2020
Yiyecek içecek işletmelerinde ziyaretçilerin psikolojik fiyatlandırmaya ilişkin algıları: Ankara örneği
E ÖRGÜN, A Solunoğlu, Ö Yayla
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 1 (1), 29-35, 2013
132013
Gıda İsrafı ve Freegan Food Akımı
M AKSOY, A SOLUNOĞLU
I.Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends, and …, 2015
122015
Meslek Aşkı, İşin Anlamlılığı ve Mutluluk İlişkisi: Turizm Eğitimi Alan Öğrenciler Üzerine Bir Araştırma
A Solunoğlu, E Örgün, G Erol
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi (TUTAD) 5 (1), 333-345, 2021
92021
Deneyim Kalitesinin Memnuniyet ve Yaşam Kalitesine Etkisi: Kırıkkale Büyük Şehir Parkında Bir Uygulama
A SOLUNOĞLU, Ö YAYLA
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi 17 (1), 20-31, 2020
92020
Regional Impacts of the Quality of Gastronomic Experience
A Solunoğlu
Theory and Practice in Social Sciences 1, 479-488, 2019
92019
Yerel Mutfak Kültürünün Sürdürülebilir Turizm Açısından Değerlendirilmesi:Nevşehir Örneği
E ÖRGÜN, S SOLUNOĞLU, A SOLUNOĞLU
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 622-632, 2020
7*2020
Sebastapolis Antik Kentinin Kültürel Miras Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi: Dört Adım Modeli
Ö YAYLA, A SOLUNOĞLU
DOKAP Bölgesi Uluslararası Turizm Sempozyumu 1 (1), 600-605, 2017
6*2017
Kapadokya Bölgesi Sıcak Hava Balon Pilotu Seçim Sürecinde CRITIC ve MAIRCA Yöntemlerinin Kullanılması
A Solunoğlu
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi 19 (1), 41-58, 2022
52022
Beş Faktör Kişilik Özelliklerinin Hedonik Tüketim Üzerine Etkisinin İncelenmesi
A Solunoğlu, A Nalçacı İkiz
İŞLETME ARAŞTIRMALARI DERGİSİ 12 (3), 2344-2361, 2020
52020
Konaklama Tesisi Yöneticilerinin Kriz Yönetimi Yaklaşımlarının Karşılaştırılması: Kırıkkale Örneği
S SOLUNOĞLU, E YAVUZ, A SOLUNOĞLU
Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 1-15, 2021
4*2021
Marka aşkının davranışsal niyete etkisi
E ÖRGÜN, E KESKİN, A SOLUNOĞLU
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research 3 (4), 541-550, 2019
32019
Rekreatif Bir Etkinlik Olarak Sokakta Yemek
A Solunoğlu
TURİZM ALANINDA GÜNCEL KONULAR VE YAKLAŞIMLAR 1, 212-219, 2021
22021
Restaurant personnel selection with ARAS method: The case of Cappadocia
E Örgün, A Solunoğlu
Co-Editors, 181, 2021
22021
Engelli Çocuğa Sahip Ebeveynlerin Turizm Davranışları
A NALÇACI İKİZ, A SOLUNOĞLU
Journal of Recreation and Tourism Research 4 (2), 92-104, 2017
22017
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20