Trakya turizm rotası projesi: Lezzet rotası üzerine bir değerlendirme A ÇAKIR, G Çiftci, G ÇAKIR Journal of Tourism & Gastronomy Studies 5 (Special Issue 2), 194-205, 2017 | 29 | 2017 |
Yöresel mutfaklar S Şengül, A Çakır, G Çakır Beta, 2015 | 28 | 2015 |
İğneada ve çevresinde ekoturizm potansiyelinin belirlenmesi ve kırsal kalkınma açısından değerlendirilmesi G Çakır Namık Kemal Üniversitesi, 2011 | 27 | 2011 |
SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM LİTERATÜRÜ ÜZERİNE BİR DEĞERLENDİRME: TÜRKİYE BAĞLAMI İA Yılmaz, A Ünalᵇ, G Çakır Mesleki Bilimler Dergisi (MBD) 4 (2), 55-83, 2015 | 25 | 2015 |
İğneada longoz ormanları ve çevresinin rekreasyonel faaliyetler açısından değerlendirilmesi G Çakır, A Çakır KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi Özel, 2012 | 20 | 2012 |
Konaklama tesislerinde sürdürülebilir turizm kapsamında su kaynaklarının korunmasına yönelik uygulamalar G Çakır, A Çakır Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi, 31-36, 2010 | 19 | 2010 |
Kırsal kalkınmayı sağlayıcı bir unsur olarak Şarköy ve çevresinde kırsal turizm potansiyelinin değerlendirilmesi A Çakır, G Çakır Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Sosyal ve Ekonomik Araştırmalar Dergisi …, 2012 | 17 | 2012 |
Turistlerin konaklama işletmelerine yönelik şikâyetlerinin incelenmesi: Marmara bölgesi otellerine yönelik bir araştırma A Ünal, G Çakır, SB Bayar, O Çelen Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 11 (3), 744-755, 2020 | 10 | 2020 |
Turistlerin Destinasyon Seçim Kararlarında Destinasyon İmajının Rolünün Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma: Kaş Örneği A Ünal, G Çakır Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 8 (2), 395-403, 2020 | 7 | 2020 |
Politik krizlerin kültürel miras üzerindeki etkileri: Türkiye örneği GÇG ÇAKIR, A ÇAKIR Journal of Tourism Theory and Research 2 (2), 126-138, 2016 | 7 | 2016 |
Cittaslow Vize A Çakır, G Çakır, S Ahmed, M Tokuş Vize Belediye Başkanlığı, 2014 | 7 | 2014 |
Kırsal Turizmde Yenilenebilir Enerji Kaynaklarının Kullanılması: Poyralı Köyünde Uygulanabilirliği A Çakır, G Çakır, S Dursun, B Dursun Uluslararası II. Trakya Bölgesi Kalkınma ve Girişimcilik Sempozyumu, 1-2, 2010 | 7 | 2010 |
Anadolu liselerinde görev yapan öğretmenlerin liderlik stillerinin bazı değişkenler açısından incelenmesi SP Memişoğlu, S Çakır, G Çakır Eğitim ve Öğretim Araştırmaları Dergisi 4 (2), 13-23, 2015 | 6 | 2015 |
Turizm ve Otel İşletmeciliği Ders Programlarının İKMEP Kapsamında İncelenmesi: Trakya Bölgesi Örneği G Çakır, A Çakır, G Çiftçi Turizm Eğitimi Konferansı/Tebliğler Kitabı, 135-145, 2012 | 6 | 2012 |
Tekirdağ Mutfağı’nın Geleneksel Tatlılarından Hayrabolu Peynir Tatlısının Trakya’da Bilinirliği ve Kemalpaşa Peynir Tatlısı ile Karşılaştırılması A Çakır, G Çakır Namık Kemal Üniversitesi, Hayrabolu Değerleri Sempozyumu 15, 2010 | 6 | 2010 |
Doğu Anadolu Bölgesi Mutfak Kültürü ve Yöresel Yemekleri S Şengül, A Çakır, G Çakır S. Şengül, A. Çakır, G. Çakır, Yöresel Mutfaklar içinde. TRAMEP, Ankara …, 2015 | 5 | 2015 |
Trakya Bölgesi’nde Kırsal Turizm Arz Potansiyelinin Belirlenmesi ve Geliştirilebilir Kırsal Turizm Faaliyetleri G ÇAKIR International Journal of Social and Economic Sciences 3 (2), 08-20, 2013 | 5 | 2013 |
Turizm ve otel işletmeciliği programı öğrencilerinin kitap okuma ve kütüphane kullanma alışkanlıkları üzerine bir araştırma: Trakya Bölgesi’nde yer alan MYO’lar örneği. 2 A Altay, G Çakır, A Çakır Uluslararası 6, 25-27, 2011 | 5 | 2011 |
Projekt Tageslicht A Cakir, G Cakir Ergonomic Institut fur Arbeits-und Sozialforschung Forschungsgeselschaft mbH …, 0 | 5 | |
Meslek Yüksekokullarındaki Mutfak Atölyelerinin Araç-Gereç Donanımları ve Yeterlilik Düzeylerinin Belirlenmesine Yönelik Amprik Bir Araştırma A Çakır, A Ünal, G Çakır, G Demirel I. Uluslararası Turizm ve Otelcilik Sempozyumu, 2011 | 4 | 2011 |