Kendi profilinizi oluşturun
Alıntı yapanlar
Hepsi | 2019 yılından bugüne | |
---|---|---|
Alıntılar | 7918 | 3553 |
h-endeksi | 51 | 31 |
i10-endeksi | 141 | 102 |
Genel erişim
Tümünü görüntüle1 makale
1 makale
genel erişime açık olanlar
genel erişime açık olmayanlar
Finansman sağlayan kuruluşun getirdiği zorunluluğa dayalı olarak
Katkıda bulunan yazarlar
- Marcos A. NevesAssociate Professor, University of Tsukubau.tsukuba.ac.jp üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Mitsutoshi NakajimaUniversity of Tsukubau.tsukuba.ac.jp üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Goran T. VladisavljevićSenior Lecturer in Chemical Engineering, Loughborough Universitylboro.ac.uk üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Takashi KuroiwaTokyo City Universitytcu.ac.jp üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- ISODA HUniversity of Tsukubau.tsukuba.ac.jp üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Noamane TaarjiResearch and Education Fellowum6p.ma üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Sami SayadiProfessor at Qatar Universityqu.edu.qa üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Sunsanee UdomratiInstitute of Food Research and Product Developmentku.ac.th üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Nanik PurwantiBogor Agricultural Universityapps.ipb.ac.id üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Suresh NeethirajanFaculty of Computer Science & Agriculture, Dalhousie University, Canadadal.ca üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Hakiki MelanieResearch Center for Chemistry - National Research and Innovation Agencybrin.go.id üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- 神津博幸筑波大学生命環境系博士研究員alumni.tsukuba.ac.jp üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Takip et
Isao Kobayashi
Institute of Food Research, NARO / University of Tsukuba
u.tsukuba.ac.jp üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip