Destinasyon imajı ve destinasyon kişiliğinin, ziyaretçi memnuniyeti ve geleceğe yönelik ziyaretçi davranışı üzerine etkisi: Kapadokya örneği M Umur, D Eren Kırıkkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 6 (1), 271-294, 2016 | 80 | 2016 |
Turist Rehberlerinin Müze Hizmet Kalitesi Algılamaları Üzerine Bir Araştırma: Göreme Açık Hava Müzesi Örneği M Umur Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi 10 (4 …, 2015 | 25 | 2015 |
Turist Rehberleri Bakış Açısıyla Müze Deneyimi: Göreme Açık Hava Müzesi Örneği A Çelik Yetim, M Umur Bartın Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi 7, 599-618, 2016 | 12 | 2016 |
Kapadokya bölgesindeki konaklama işletmeleri yöneticilerinin ve müşterilerinin hizmet kalitesi algılamaları M Umur Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2011 | 8 | 2011 |
Food safety attitudes and practices of chefs in Cappadocia region, Turkey R Kılıçhan, H Çalhan, M Umur Journal of foodservice business research 23 (3), 193-215, 2020 | 7 | 2020 |
Women Solo Travellers: A Base for Gender Equality M Umur Future Tourism Trends Volume 2: Technology Advancement, Trends and …, 2024 | | 2024 |
Employees’ perceptions of workplace gossip in the hospitality industry K Karamustafa, P Ülker, M Ülker, U Mehmet Journal of Multidisciplinary Academic Tourism, 37-50, 2024 | | 2024 |
Examination of Published Articles About Solo Travel with Bibliometric Mapping Technique M Umur, F Ertan Journal of Tourism & Gastronomy Studies 11 (3), 2014-2030, 2023 | | 2023 |
Kültürel Miras Turizmi Kapsamında Yöresel Yemeklerin Menülerde Kullanılması: Şanlıurfa Yemekleri Üzerine Bir İnceleme M Umur, B Şener Erciyes Akademi 37 (3), 1352-1363, 2023 | | 2023 |
Yamula Baraj Gölünün Turizm Potansiyelinin Değerlendirilmesi M Umur 1. Uluslararası Göl Turizmi ve Turizmde Güncel Trendler Kongresi, 258-259, 2023 | | 2023 |
COVID-19 Krizi Yönetimi Uygulamalarının Şehir Otelleri Bağlamında Değerlendirmesi: Aksaray İli Örneği M Umur, B Şener Managing Tourism Across Continents Conference – MTCON'23, 1-13, 2023 | | 2023 |
Turizm İşletmelerinde Zorunlu Vatandaşlık Davranışı M Umur Güncel Yaklaşımlarla Turizm İşletmelerinde Örgütsel Davranış – 1, 35-51, 2023 | | 2023 |
The effects of social media use on the restaurant preferences of students M Umur Journal of Gastronomy, Hospitality and Travel 6 (3), 1020-1026, 2023 | | 2023 |
Gazzâlî M Umur, İH Erdoğan Somut Olmayan Kültürel Miras Kapsamında ANADOLU DÜŞÜNÜRLERİ, 289-303, 2022 | | 2022 |
Veysel Karânî M Umur, İH Erdoğan Somut Olmayan Kültürel Miras Kapsamında ANADOLU DÜŞÜNÜRLERİ, 255-264, 2022 | | 2022 |
Covid-19 Pandemisi ile İlgili Turizm Alanında Yapılan Çalışmaların Bibliyometrik Analizi M Umur, S Akçay Managing Tourism Across Continents Conference – MTCON, 589-601, 2021 | | 2021 |
Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi M Umur Türkiye Turizm Ansiklopedisi 1, xxx-xxx, 2021 | | 2021 |
Sosyal Medya ve Gastronomi Etkileşimi M Umur NeoGastronomik Akımlar, 207-218, 2021 | | 2021 |
Yalnız Seyahat M Umur Turizmde Güncel Konu ve Eğilimler 3, 93-99, 2021 | | 2021 |
Bibliometric Analysis of Studies on Tourism and COVID-19 Pandemic M Umur, S Akçay Co-Editors, 179, 2021 | | 2021 |