Takip et
Alper Işın
Alper Işın
ikc.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Coğrafi işaretli ürünlerin gastronomi turizmi kapsamında değerlendirilmesi: Akdeniz bölgesi örneği
İ Yazıcıoğlu, A Işın, E Yalçın
Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research 3 (4), 861-871, 2019
582019
Üniversite öğrencilerinin fast food ürünleri tercih etme nedenleri
İ YAZICIOĞLU, I Alper, KOÇ Burcu
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 1 (1), 36-41, 2013
472013
Yerli ve yabancı turistlerin otel işletmelerinde sunulan hizmet kalitesi algılamalarının müşteri sadakati üzerine etkisi
A Işın
Ankara: Gazi Üniversitesi, Eğitim Bilimleri Enstitüsü, Yayınlanmamış Yüksek …, 2012
292012
Coğrafi İşaretli Ürünlerin Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi (Evaluation of Geographically Indicated Products within the Scope of Gastronomy Tourism)
I Alper, E Yalçin
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 8 (4), 2507-2522, 2020
242020
Türkiye’ye Gelen Yabancı Turistlerin Yerel Yiyecekleri Tüketme Niyeti Üzerine Planlı Davranış Teorisi Kapsamında Bir Araştırma**(Within the Scope of Planned Behavior Theory A …
K Ünlüönen, I Alper
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 6 (4), 662-689, 2018
222018
Moleküler gastronominin Türk mutfak kültürü üzerine etkisi
I Alper, K Yağmur
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 5 (4), 621-641, 2017
222017
Moleküler Gastronomi Yiyecek İçecek Eğitiminde Yenilik Projesi Eğitim Notları
F Durlu Özkaya, M Aksoy, R Eren, A Işın, B Koç
Ankara, Gazi Üniversitesi, 2015
132015
Planlı davranış teorisi kapsamında türkiye’ye gelen yabancı turistlerin yerel yiyecekleri tüketme niyeti üzerine bir araştırma
A Işın
Yayımlanmamış Doktora Tezi, Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Ankara, 2018
112018
Örgütsel Sessizliğin Iş Tatmini Ve Örgütsel Bağlilik Üzerindeki Belirleyici Rolü
A Tayfun, A Işın, KG Küçükergin
Gazi Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi, 35-49, 2016
112016
Üniversite öğrencilerinin yöresel mutfaklara yönelik algısı: Karadeniz mutfağı örneği
İ Yazıcıoğlu, A Işın, E Özata
DOKAP Bölgesi Uluslararası Turizm Sempozyumu Bildiriler Kitabı 35, 44, 2017
82017
Yerel yiyecek tüketiminde gıda korkusu ve kültürün moderatör etkisi: yabancı turistler üzerine bir araştırma
A Işın, K Ünlüönen
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi 15 (59), 461-479, 2020
72020
Otel işletmelerinde gıda israfına yönelik davranışların işletme karlılığına etkisi: Eskişehir örneği
Y Kurt, MH Nazik, A Işın
İşletme Araştırmaları Dergisi 12 (4), 4365-4379, 2020
62020
The investigation of studies concerning to corporate social responsibility practices in restaurants through bibliometric analysis: A Research on Scopus Journals
A Işın
İşletme Araştırmaları Dergisi 14 (1), 1063-1076, 2022
52022
Motivasyonun iş doyumu üzerinde etkisi: Sivas Halk Sağlığı Müdürlüğü örneği
İ Alper
Yüksek Lisans Tezi, 2018
52018
ChatGPT ile Sohbetler: Turizmde ChatGPT’nin Önemi (Chats with ChatGPT: Importance of ChatGPT in Tourism)
E Emrullah, I Alper
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 11 (1), 780-793, 2023
32023
Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism
İ Yazıcıoğlu, A Işın, Ö Yayla
Peterlang, 2021
2021
Dynamics of International Tourism: Contemporary Issues and Problems. Germany: Peterlang Publishing.
İ Yazıcıoğlu, Ö Yayla, A Işın
Peterlang, 2021
2021
Tourism and Hospitality Studies
İ Yazıcıoğlu, Ö Yayla, A Işın, T Çetin
Peter Lang Publishing, Inc., 2020
2020
Tourism and Hospitality Studies
I Yazıcıoglu, Ö Yayla, A Isın, T Çetin
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN YÖRESEL MUTFAKLARA YÖNELİK ALGISI: KARADENİZ MUTFAĞI ÖRNEĞİ
İ Yazıcıoğlu, A Işın, E Özata
B ildiriler K itab ı, 35, 0
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20