Takip et
Zeliha Eraslan
Zeliha Eraslan
osmaniye.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Determination of the protective effects of olive leaf extracts on microbiological and physicochemical properties of pepper paste using the image processing methods
ÖF Gamli, Z Eraslan, SB Akben
Journal of food process engineering 41 (7), e12861, 2018
52018
Zeytin yaprağı ekstrakt kullanımının biber salçalarındaki kalite değişimi üzerine etkisi
Z Eraslan
Fen Bilimleri Enstitüsü, 2017
32017
DRYING AND COLOR KINETICS OF SALTED OLIVE (GEMLIK CV.)
ÖF GAMLI, T EKER, Ö SÜFER, SH YILDIRIM, Z ERASLAN
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–3